Αποστολέας Θέμα: Dumaguete - Η πόλη μου  (Αναγνώστηκε 9481 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος akis51

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Κοσμοπολίτης & αγαπησιάρης
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.24 Firefox 3.6.24
Απ: Dumaguete - Η πόλη μου
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 10:26:55 πμ »
φιλε μου καλησπέρα είδα στις είδησης τα άσχημα νέα με τις καταστροφές απέναντι σου ελπίζω να είσαι καλά εσύ και η οικογένεια σου  ότι καλύτερο σας εύχομαι ...................... νινι

Σ' ευχαριστώ, είμαστε όλοι καλά, δες σχετικό ..ρεπορτάζ μου !

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 10.0 Firefox 10.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 15:47:59 μμ »
Ακη δωσε κανα στιγμα βρε .
Εχουμε ανησυχήσει με το σεισμο !
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος akis51

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Κοσμοπολίτης & αγαπησιάρης
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 06, 2012, 16:15:03 μμ »
Όλα καλά, ο κόσμος άμαθος, τα θύματα γύρω στους 40, με αρκετά πιτσιρίκια ανάμεσα τους, μαμοτο... Ο λόγος γνωστός !  Καμία πληροφόρηση, τέλεια
άγνοια συν το μεγάλο τους ελάττωμα, την έλλειψη κοινής λογικής που τούς δέρνει.

Το πρώτο γερό κούνημα, μάς βρήκε στο κέντρο. Βγήκαν έντρομοι στα πεζοδρόμια κι εγώ τούς φώναζα "φύγετε μακρυά από τις ταμπέλες"..  (Κάθε
λογής διαφημιστικά και πινακίδες).  Το πιστεύεις ;  Οι περισσότεροι ΔΕΝ καταλάβαιναν γιατί τούς φώναζα "μακρυά", δείχνοντας κιόλας..!
Και μιλάμε για νεαρόκοσμο, όχι γκαγκά γερόντια.  Όποιοι το κατανοούσανε τραβάγανε και τους άλλους.  Ναι, αλλά δες, ήμουνα ένας σε ένα δρόμο
σαν την Αιόλου, πήχτρα στον κόσμο.  Παρακάτω ; 

Φυσικά, ΔΕΝ υφίσταται αντισεισμικός κώδικας κτιρίων τύπου Ελλάδας. Ο υπάρχον είναι τής πλάκας.  Δόθηκε συναγερμός για τσουνάμι, πανικός στα
πλήθη, ροβολήσανε για τα βουνά..  Ειδικά στο Dumaguete δεν μπορεί να γίνει τσουνάμι διότι παρεμβάλονται 2 νησάκια που "καταστρέφουν" την
περιστροφή τού νερού.  Πιό πάνω, στην κοντινότερη στο επίκεντρο πόλη, σηκώθηκαν μερικά κύματα και σπάσανε πορτοπαράθυρα ενός παραλιακού
κτιρίου και μερικές καλύβες σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο.

Οι γυναίκες μου πήρανε για πρώτη φορά γεύση και δεν τούς ήρεξεν ..καθόλου.  Εγώ, ως ..σεισμο-παληοσειρά, επέβαλα ψυχραιμία και ηρεμία..
Φιλοξενούμε και μιά οικογένεια που μένει στο κέντρο σε άθλιο σπίτι.  Άθλιο, με την έννοια μηδέν αντισεισμική κατασκευή..

Ένας προηγούμενος σεισμός το 1990 μάζεψε 1600 ψυχές.  Οι σημερινοί τσάμπα πήγανε..

Να ανησυχήσεις αν ακούσεις για έκρηξη τού ηφαιστείου μας. Στην βουνοκορφή έχουμε ένα ανενεργό αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
Αν κάνει μπαμ, μέρα, πάει καλά, θα προκάνουμε.  Βάρδα μη γίνει νύχτα.. Όι-όι, μαν'λα 'μ..  (Κοιμάμαι και βαριά, βλέπεις...)

Να 'στε καλά, ευχαριστώ και πάλι...