Αποστολέας Θέμα: THAILAND 2010 - 2011  (Αναγνώστηκε 3954 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ANGELOS1979

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
THAILAND 2010 - 2011
« στις: Αυγούστου 16, 2012, 20:12:19 μμ »
Hi
ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum ,

Να κανω μια εισαγωγη και να πω οτι τη μαγεια στη Ταυλανδη , δεν τη κανουν ΜΟΝΟ τα κοριτσια αλλα και αυτες συντελουν σε αυτο σε μεγαλο ποσοστο και γενικοτερα οι ανθρωποι της Ταυλανδης !!!

Και για να παραθεσω ενα επιχειρημα , φανταστειτε να ηταν η Ταυλανδη εδω τωρα που ζουμε στην Ελλαδα και να αλλαζαμε τους ανθρωπους μια Ταυλανδη με Ελληνες.......ξαφνικα η λεξη amazing Thailand δεν υπαρχει...... νομιζω εχασε τη σημασια της.....και το πιστευω 100%.

Οι ανθρωποι κανουν το πολιτισμο .....απο τη πιο μικρη λεπτομερεια μεχρι τη πιο μεγαλη !!!

Δε λεω υπαρχουν και Ταυλανδοι πονηροι,  κακοι και μουνοπ...να (κυριως οι αντρες οι οποιοι μας εχουν στο παχυ τους εντερο)  ομως στη πλειοψηφια

οι Ταυλανδοι ειναι καλοι , χαμογελαστοι και πανω απο ολα θετικοι ανθρωποι.

Εγω τη πρωτη φορα που πηγα thailand , to 2010 εμπλεξα ασχημα με κατι παταγιανους , με τη γνωστη απατεωνια των jet ski !!!!

Παραλιγο αν το συνεχιζα να ειμαστε στα κατεργα και οχι εδω πισω στην Ελλαδα, ομως οσο γνωριζεις καταστασεις, μαθαινεις , αυξανεται η εμπειρια σου, ετσι ωστε να μπορεις να ελισεσαι στις κατοτοπιες της Ταυλανδης  και οχι μονο ....των κινδυνων γενικοτερα που κρυβουν τα ταξιδια θα ελεγα!!!

Εγω το πρωτο πολιτισμικο σοκ το επαθα τη 1 χρονια στα κτελ του κηφισου στην Αθηνα , οταν ζητησα ενα καφε ( μετα τα hello sir, welcome , σοτικαπ κλπ) και ο υπαλληλος με το νεροζουμι που μου εφτιαξε , εκτος οτι ηταν αγενεστατος, οταν του ζητησα ενα μπουκαλακι νερο , μονο που δε με εδειρε....μου λεει με ενα τονο απρεπη και βαρυ...εκει ειναι το ψυγειο, παρε μονος σου !!! και επαθα ενα σοκ ...οπως καταλαβαινετε μετα απο 15 μερες στη Ταυλανδη!!!

Να τονισω οτι στη Ταυλανδη μπορει αυτη η ευγενια μερικες φορες να ειναι λιγο <ψευτικη> αν μπορω να το χαρακτηρισω ετσι , ομως ρε φιλε και εκει και εδω πληρωνω για το καφε μου ,ασε που εκει ειναι πολυ πιο φτηνος, οποτε προτιμω την ευγενια και τη χαρουμενη φατσα που μου σερβιρει το καφε!!!!

Τις περισσοτερες φορες ομως η ευγενια & η θετικη ενεργεια των αωθρωπων της Ταυλανδης ..πηγαζει απο μεσα τους και το καταλαβαινεις αρκει να παρατηρησεις οτι σχεδον ολοι οι ανθρωποι φτωχοι και μη... στο καθε soi που περπατας ειναι ευτυχισμενοι τρωγοντας μονο το ριζακι τους και περνωντας τη μερα τους σε ενα πεζουλακι σε καποιο soi , παρκο , σπιτι , παραλια ειτε οτι αλλο ειναι αυτο!!!

Ειναι ευτυχισμενοι με απλα πραγματα και αυτο φαινεται στο προσωπο τους!!!!

Η πρωτη επιστροφη απο τη  Ταυλανδη ειναι βασανιστικη....στο επομενο ταξιδι λιγοτερο κτλπ....ποτε ομως δεν τη χορταινεις ....

Τη  1 φορα εκατσα περιπου 15 μερες και τη 2 φορα 25  μερες....και μακαρι να ειμουν εκει τωρα οπως τα 2 προηγουμενα χρονια, ομως μας προλαβε η κριση!!!

Αυτο που σε μαγευει στη Ταυλανδη ειναι ολα αυτα που ειναι ξενα προς το νεο ταξιδιωτη...οι μυρωδιες του Τhai food , η εξωτικη βλαστηση , η ευγενια των ανθρωπων , η διασκεδαση , η φτηνη ζωη και φυσικα τα κοριτσια που σε μαγευουν οπως οι  σειρηνες στην αρχαιοτητα!!!!

Ολες οι λεπτομερεις ειναι αυτες που κανουν τη διαφορα και αυτες που σου λειπουν οταν γυρισεις πισω στο οικος ανοχης !!! ( δεν νομιζω να υπαρχει αωθρωπος τωρα πια που να μην συμφωνει οτι η Ελλαδα,ειναι οικος ανοχης  σε ολους τους τομεις τωρα πια!!!!)

Στη Ταυλανδη περασα 2 χρονια τις πιο ομορφες διακοπες της ζωης μου και το εννοω 100% !!!!

Οσον αφορα τα κοριτσια της Ταυλανδης δεν μπορεις να τα βαλεις στο ιδιο σακι , ακομα και τα κοριτσια που δουλευουν σε μπαρ , go go κλπ...

Γνωρισα πολλα κοριτσα και σαφως δεν ηταν ολα τα ιδια.
Οπως ελεγε και ενας φιλος που ηταν μαζι μας , ρε Αγγελε εσυ εχεις περαση στα κοριτσια της Ταυλανδης......

Ετσι πολλα κοριτσια που γνωρισα ηρθαν μαζι μου χωρις λεφτα, ετσι απλα γιατι με γουσταραν!!!

Και αυτο φαινεται , οσο βλακας & αν εισαι αν ερχεται μαζι σου επειδη πληρωνεις η  αν το γουσταρει πραγματικα !!!

Δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομερειες γιατι πολλοι δεν θα με πιστεψετε....ομως ενα θα πω αν η Ταυλανδεζα σε γουσταρει , δε σηκωνει μυγα στο σπαθι της!!!
Ειναι ζηλιαρες και το κλαμα μπορω να πω, οτι το εχουν στο τσεπακι τους!!!!

Μεσα στα τοσα κοριτσια που γνωρισα λοιπον , ξεχωρισα τη king ....(το nick name της)!!!
Ομορφη, ευγενικη , ζηλιαρα , κλαψιαρα πανω απο ολα ομως αληθινη!!!

Μπορω να πω οτι την πατησα μαζι της ( ποτε δεν κρατουσα κοπελα πανω απο 1 μερα)

Τη καψουρευτηκα μπορω να πω...με γουσταρε πραγματικα ...πολλες φορες μου εδωσε χρηματα για να πληρωσω το bar fine της , να μην παει για δουλεια στο μπαρ και να μεινει μαζι μου..(εννοειται χωρις λεφτα).
Πολλες φορες εβγαλε χρηματα να πληρωσει στο cinema , στο φαγητο κλπ .

Ακομα να πληρωσει το barfine για καποιες μερες μονη της , για να παμε μαζι στο χωριο της......ομως δεν ειχαμε χρονο γιατι επρεπε να γυρισω Ελλαδα !!! (ΓΑΜ...ΣΕ ΤΑ , ΠΙΚΡΑ)

Η king ξεχωριζε απο τις αλλες , 

περασα τελεια μαζι της  & ακομα ενα χρονο μετα μιλαμε sto facebook.....................

Kαθε κοριτσι λοιπον στη Ταυλανδη κουβαλαει το δικο του σταυρο & προσπαθει να ακουμπησει καπου....λογικο μου ακουγεται !!!!

Βλεπει με διαφορετικο ματι ομως αυτον που γουσταρει πραγματικα & αυτον που τον βλεπει σαν σκετο farang - atm !!!!
Kαι αυτο για μενα ειναι κατι που δεν κρυβεται!!!

Κατι τελευταιο για να κλεισω , δε σημαινει οτι επειδη μια κοπελα δουλευει σε μπαρ η gogo η οτι αλλο πονηρο μερος ,  ειναι περισσοτερο καλη κοπελα απο την ελληνιδα μυξοπαρθενα , που το παιζει παναγια!!!

Η κοπελα αυτη, ακριβως επειδη εχει δει & βιωσει τοσα πραγματα , μπορει να βγει η καλυτερη γυναικα για σπιτι !!!!

Αναφερθηκα μονο στα κοριτσια των μπαρ , ορμομενος απο την ιστορια του φιλου apgavros και την Tika του!!!

Αν συνεχισω να μιλαω για Ταυλανδη δεν θα τελειωσω ποτε...οποτε με μια λεξη AMAZING THAILAND

και οσα και αν σου πει καποιος για τη Ταυλανδη , αν δεν πας να δεις ο ιδιος , δεν προκειται να καταλαβεις τιποτα
............................................................................

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.........................................................................................

ΦΙΛΙΑ

Αγγελος - 33 ετων - ΠΑΤΡΑ - ΕΛΛΑΔΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2012, 21:03:24 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος hellas19200

• *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.64 Chrome 23.0.1271.64
Απ: THAILAND 2010 - 2011
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 22:11:10 μμ »
καλησπερα θανοσ εδο φιλε λεο να παο και εγο εκη αλλα δεν ξερο καν αγλικα λεσ να την παλεψο ?? θαθελα τη γνομη σου που να παο

Αποσυνδεδεμένος XZaar

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.0.2 Safari 5.0.2
Απ: THAILAND 2010 - 2011
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 20:33:21 μμ »
 Γιατί νομίζεις ότι οι ταυλανδοί/ές ξέρουν; Χαχαχαχαχ μια χαρα θα την παλεψεις! Δες το φόρουμ και θα βρεις που να πας.