Καλησπέρα! Μετά από το ταξίδι μου στο samui είμαι υποχρεωμένη να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου για να βοηθήσω όπως βοηθήθηκα και εγώ από το υπέροχο site και λέω να αρχίσω από το resort.
Μείναμε στο arayaburi resort που βρίσκεται στο samrong bay.
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το resort και από τις υπηρεσίες που προσέφερε. Το δωμάτιο το καθάριζαν κάθε μέρα, όποτε έβαζες τις πετσέτες σε έναν κάδο που είχε εκεί σου αλλάζαν και τις πετσέτες ακόμα κι αν αυτό ήταν κάθε μέρα. Δίνανε πετσέτες για την παραλία και είχες την δυνατότητα να παραγγείλεις φαγητό από το δωμάτιο σου.
Βάζω κάποιες φωτογραφίες από το δώμάτιο...

Το κρεβάτι!

Το ψυγειάκι και απέναντι η ντουλάπα! Επειδή εμείς την πατήσαμε με το νερό... βλέπετε δυο μπουκαλάκια νερό επάνω στο ψυγείο? Ε αυτά ήταν δωρεάν σου παρέχανε δυο μπουκάλια νερό καθημερινά. Εμείς όμως δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν δωρεάν αυτά επάνω στο ψυγείο και πίναμε κάτι άλλα μέσα από το ψυγείο και στο τέλος τα πληρώσαμε!

Αυτό ήταν το μπάνιο λίγο η μπανιέρα μας τα χάλαγε είχε και κάτι στάμπες εσωτερικά αλλά όλα οτα υπόλοιπα ήταν οκ και δεν μας ενόχλησε

Το δωμάτιο εξωτερικά...

Γενικά το resort...

Η πισίνα με το τζακούζι είχε και άλλη μία πισίνα αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφία την ξέχασα τελείως! Είχε υπέροχη παραλία και δεν έμπνεε η πισίνα

Η παραλία που σας έλεγα... τέλεια παραλία ριχή γραφική εμάς μας τρέλανε και το τοπίο και η παραλία και σας την βάζω να την δείτε γιατί είναι ιδιωτική και δεν υπάρχει πρόσβαση εκτός από το resort και άλλα δυο διπλανά...
Το μόνο αρνητικό είχε κάτι βραχάκια αλλά φορούσαμε παπουτσάκια και δεν καταλάβαμε τίποτα αν όμως πήγαινε κάποις χωρίς παπουτσάκια σίγουρα θα τον χάλαγε...

Το εστιατόριο και η θέα από το εστιατόριο δυό άτομα τρώγαμε με περίπου 1000 μπατ λίγο ακρίβό για τα δεδομένα της thai λλά και πάλι για εμάς φτηνά σε σχέση με εδώ ωραίο φαγητό όμως και μεγάλες μερίδες

Και τέλος το mini golf που έπειζες με 100 μπατ το άτομο όσο ήθελες