Αποστολέας Θέμα: Παιδι με δυο διαβατηρια  (Αναγνώστηκε 11054 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος iasonkla

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Lerngnoktha--Yasothon
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 10.0 MS Internet Explorer 10.0
Απ: Παιδι με δυο διαβατηρια
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 31, 2013, 19:18:10 μμ »
Ο γιος μου ειναι Δεκα εξι μισο

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 31, 2013, 20:05:02 μμ »
Αγαπητοι συνομιλουντεσ κιταξτε τωρα θεματαρα που ανοιξε,χαιρωμαι αφανταστα,Οταν υπε ο παυλοσ οτι ολοι εχουμε απο καπιο δικιο καθησα και ξανα-ξανα διαβασα τα ποσταρ.λεω πωσ γινεται και ομωσ απο ολουσ διεφιγαν 2 βασικα στοιχεια 1ον αν το παιδι ειναι αγορι η κοριτση,και 2ον αν οι γονοισ ειναι και οι 2 ελληνεσ η 1 ελλην και 1μια ταιλαν.η το αντιστροφο.αφινουμε για το τελοσ αν ειναι κοριτση για να μην μπερδευτουμε.Εχουμε λοιπον και λεμε και η ελλαδα και η ταιλανδη κατα καποιο τροπο εχουν υποχρεωτικη θυτια αρα και 2 διαβατηρια ναχη στα 18 θα διαλεξη ποιο (εδω μαλον εχει δικιο ο ναμτοκ)αν ελληνικο θυτια ελλαδα αν ταιλ.θυτια στην ταιλανδη μετα απο κληρωση(στην ταιλ.δεν πανε ολοι γινεται κληρωση με 2 χρωματα νομιζω κοκκινο και ασπρο οσοι τραβ.κοκκινο πανε υποχρεωτικα εκτοσ απο τραβελια που ομωσ εχουν κανη επεμβασεισ στηθουσ η φυλου το δε ασπρο απαλασεται τισ θυτιασ εκτοσ και υπογραψουν δηλωση οτι θεν να υπηρετησουν και αν υπαρχη αναγγη τουσ περνουν μην σασ κανη εντυπωση οτι θεν να πανε κατι πληρωνονται και λογω ανεχειασ θεν να παν υπνοσ/φαι/μισθοσ,αυτη η περιπτωση ειναι οταν ο ενασ γονεασ ειναι ελλην και ο αλλοσ ταιλ.Η αλλη περιπτωση και οι 2 γονοισ ελληνεσ οπωτε (εδω εχει δικιο ο εβαν)πανε πρεσβυα δυλονουν μονιμοι κατ.ταιλανδησ περνουν χαρτη απο την πρεσβυα και το παιδι ωσ μονημοσ κατ.εξωτερ.δεν παει φανταροσ,εδω ομωσ το παιδι εχει μονο 1 διαβ.δεν νομιζω οτι μπορει ναεχει 2 εκτοσ και αν μου διαφευγη κατι.στα κοριτσια τωρα επιδη δεν υπαρχη ο στρατοσ στην μεσι ισωσ μπορουν ναχουν 2(οπωσ ειπε ο παυλοσ) υλικρινα εχω ψιλομπερδευτη εδω ρωτασ και αλλα σου λεει ο ενασ αλλα ο αλλοσ (ταιλ.) απ'την μερια μου θα το ψακσω οσο μπορω αν και οι αλοι φιλοι μπορουν και ψακσουν η βρουν καποια πληροφορια ελπιζω να την μιραστουν μαζι μασ ειδικα γι εμασ με τα παιδια μασ καιη Υ.Γ.ισωσ για την κατηγορια που δεν μενουμε μονημα εδω αλλα και στα 2 μερη να μπορουν τα παιδια να κρατησουν και τισ 2 υπικοτητεσ? ΙΔΟΜΕΝ  και περιμενουμε νεα..

Συγνωμη κατι ξεχασα πριν στην ταιλανδη δεν νομιζω να τουσ ενδυαφερη αν καποιοσ θα παει στρατο η οχι σε αλλο κρατοσ αυτοι θελουν να σξασφαλησουν οτι αν κρατησησ την δικι τουσ υπηκοτ.θα μπησ στην διαδικασια τησ κληρωσησ ετσι τουλαχηστο νομιζω.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 01, 2013, 10:28:32 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Browser:
  • Chrome 25.0.1364.172 Chrome 25.0.1364.172
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 31, 2013, 20:23:35 μμ »
Ο γιός του EVAN τελικά είναι 20 στα 21 όπως μου είπε ο ίδιος. Και έχει και τις 2 υπηκοότητες. Στην Ελλάδα απ'οτι μου είπε μπορεί να πάει και να μείνει μόνο 6 μήνες λόγω στράτευσης. Η μητέρα του γιού του είναι Ταϋλανδή. kokkodin, το άν μένουμε εδώ, εμείς οι γονείς, δεν ενδιαφέρει καθόλου. Άλλωστε εγώ έχω σπουδαστική βίζα, καμμία σχέση με την οικογένειά μου, όπως και εσύ δεν χρησιμοποιείς την thai οικογένειά σου για την παραμονή. Το ζήτημα είναι όπως το θέτεις, με τη θητεία. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα. Απόσο γνωρίζω,(γενικά και όχι για την Ταϋλάνδη) αν κάποιος με διπλή υπηκοότητα έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στην άλλη χώρα,(όχι την Ελληνική) απαλλάσεται της υποχρέωσης.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 19.0 Firefox 19.0
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 31, 2013, 20:27:18 μμ »
Γνωρίζω πολύ καλά υπάλληλο στρατολογικού γραφείου και μόλις μίλησα μαζί της ...

Κε  Ντίνο  σου στέλνω με μήνυμα το κινητό της για να λύσουμε το πρόβλημα..πάρτην τώρα!!!
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος iasonkla

• *
  • Lerngnoktha--Yasothon
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 10.0 MS Internet Explorer 10.0
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 31, 2013, 22:13:42 μμ »
Λοιπον κατι αλλο
Οταν ανανεωσαμε το διαβατηριο του γιου στην πρεσβεια της Ταυλανδης στην Αθηνα  ειπαν στη γυναικα μου οταν το παιδι παει 16 να του βγαλουμαι ταυτοτητα στην Ταυλανδη και στα 17 για το στρατο να τραβηξη κληρο παει η δεν παει.Εγω μαζι με το γιο μου θα κατεβουμαι εκτος απροοπτου Σεμπτεμβρη.Κλεινη τα 16 μπαινη 17
Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα