Αποστολέας Θέμα: Ταϋλανδεζικο μασάζ στην Αθήνα? Πού και χωρίς να μας τον πιασουν  (Αναγνώστηκε 50645 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fontok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 21.0.1180.60 Chrome 21.0.1180.60
Απ: Ταϋλανδεζικο μασάζ στην Αθήνα? Πού και χωρίς να μας τον πιασουν
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 06, 2012, 19:03:30 μμ »
ηαλήθεια είναι για κάποιον που δεν ξέρει φαίνεται εύκολο να κανεις κάτι εδώ. μετά τα μαθαίνεις και πέφτεις από τα σύννεφα όπως και έπαθα και εγώ. το ότι τα πεθερικά σου δεν σου έχουν αναφέρει κάτι πιθανόν είναι γιατί το βλέπουν φυσιολογικό. όπως εμείς πληρώνουμε εφορία έτσι εδώ πληρώνουν την αστυνομία. είναι κάτι που δεν φαντάζει ξένο στα ματια τους.είναι καθημερινότητα. τα δύσκολα ξεκινούν όταν η αστυνομία ζητα παραπάνω από το κέρδος σου
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2012, 21:20:33 μμ από lostromos »
δεν μιλάω ελληνικά !!!

Αποσυνδεδεμένος geokal003

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 14.0.1 Firefox 14.0.1
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 06, 2012, 19:47:34 μμ »
Κοιτα, δε χρειαζεται να τσακωνομαστε.
Υπαινίχθηκες οτι είναι ευκολο να ανοιξει μαγαζι κανεις εδω,
οτι είναι σχετικα ευκολο να είναι κερδοφόρο,
οτι το κράτος σεβεται τον κοσμο εδω οπότε του δινει ελευθερίες ωστε να έχει αξιοπρεπή γηρατεια,
οτι η αστυνομια δεν ανακατευεται και πολύ.
Σ αυτά απαντήσαμε , και βάζω πληθυντικό διότι προφανώς συμφωνούμε με τον φον τοκ σ αυτό το ζήτημα οτι¨
- είναι σχετικά ευκολο  να ανοιξεις το οτιδήποτε  αλλα πολύ δύσκολο να είναι αρκούντως κερδοφόρο
- οτι το κράτος εχει τους πολίτες γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια
- οτι η αστυνομία παίρνει νταβατζιλίκια σχεδόν απ όλους όσους εχουν μαγαζιά και βγαζουν 5 δεκάρες.(πού διαφωνείς σ αυτά να ξέρω?)
Το οτι η οικογένεια της γυναικας σου είχε μαγαζί χωρις νομιμες άδειες, στην αυλή του σπιτιού, και δεν πλήρωνε ,ας μην το αμφισβητήσω αλλά είτε βγάζανε ψίχουλα έίτε ησαν μια εξαιρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα.
Κατα τ αλλα να ξέρεις πως εσυ συμπεριφέρεσαι σαν φαρανγκ. ΛΕς ΚΑΙ Ο ΦΟΝΤΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΠΕΘΕΡΙΚΆ, δεν είναι εδω τόσο καιρό και δεν εχει μάθει απ αυτούς τί γίνεται.Μόνο εσυ έχεις συγγενείς να επικαλεισαι!!! Οσο για μένα , παντρεμένος απ το 2006, μένοντας εδω με κάποια διαλείμματα απ το 2003 , μιλώντας τη γλώσσα καλά, εχοντας αλληλεπιδράσει με χιλιάδες ταιλανδους και την κοινωνία εδω, εχω κι εγω άδικο...και η γνώμη μου είναι απλά η γνώμη ενος ασχετου φαράνγκ...ΣΚΈΨΟΥ ΛΊΓΟ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΠΆΝΩ Σ ΟΤΙ ΛΈΜΕ και μην επιμένεις στα κολληματά σου τόσο ασχημα και με εριστικό τόνο.
Μπράβο ρε μάγκες, όλα τα ξέρετε, το δέχομαι. Να είστε καλά!

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.1 Safari 5.1
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 06, 2012, 20:42:52 μμ »
Επισης απαγορευετε στους κανονες του φορουμ  διαφημιση με την προφαση οτι πρωτεινω την ταδε σχολη για σεμιναρια η το ταδε μαγαζι για μασαζ,(βλεπε pattayiani) παρακαλω τους συντονιστες να επεμβουν γιατι ειναι αδικο για τους αλλους που βρογκικσαμε.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 06, 2012, 21:16:35 μμ »
αν ειναι σχολες για σεμιναρια που απο αυτα δεν υπαρχει κερδος για καποιον εδω μεσα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα.δεν μπορουμε δηλαδη να προτεινουμε καποια σχοληπου τυχον ξερουμε η γνωριζουμε;χωρις να σημαινει οτι εχουμε κερδος εμεις.

αν μιλαμε για μαγαζια που βρισκονται σε ιδιοκτησια καποιου μελους εδω μεσα τοτε αλλαζει γιατι χρησιμοποιει το φορουμ για διαφημιση.

Αλλο πηγα και το προτεινω στα μελη γιατι εχει καλη κουζινα για παραδειγμα και αλλο το πηγαινεται σε εκεινο το ελληνικο μαγαζι γιατι ειναι ελληνα η ελατε στο μαγαζι μου.δεν μιλαω για τον παταγιαννη γενικα μιλαω ετσι νομιζω οτι καπως ετσι εχει να κανει ο κανονας.με το ιδιο σκεπτικο δεν θα επρεπε να γραφουμε και για ξενοδοχεια

Επειδη δεν γνωριζω τι σημβαινει με τα μαγαζια που εδωσε ο geokal τα διεγραψα ας μιλησει ο ιδιος με τους admin του φορουμ για να πουν αν ειναι οκ και να ξαναμπουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2012, 21:21:55 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.1 Safari 5.1
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 06, 2012, 21:37:37 μμ »
Ο geokal πετρο εχει ενα απο τα μαγαζια που προτεινει για αυτο το λεω

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 06, 2012, 23:30:53 μμ »
οκ ειμαστε οφ τοπικ δεν ξερω εχω διαγραψει τα μυνηματα του μπορει να επικοινωνησει με τους admin και να λυθει το προβλημα αν υπαρχει.

Αποσυνδεδεμένος KHWAMYUTITAM

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 18.0 Firefox 18.0
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 23:14:00 μμ »
 A Mεταξα  γλυφαδα εμπορικο κεντρο galleria 20E απο ταυλανδικα χερια...

Αποσυνδεδεμένος elefteria

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Safari 5.1.7 Safari 5.1.7
    • Thai Massage
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 17, 2013, 19:06:57 μμ »
Καλησπέρα - τώρα είδα τα μηνύματά σας. Ελευθερία Μαντζώρου εδώ, η συγγραφέας του βιβλίου "Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ", εκπαιδευμένη στο Τσιάνγκ Μάι. Στο σπα μου στο Αττικό Άλσος το έχω 20 ευρώ το 60λεπτο και 12 ευρώ το 30λεπτο. Το 60λεπτο περιλαμβάνει και herbal packs σε αυτή την τιμή. Δείτε εδω jointheflow.weebly.com   Καλά να περνάτε και καλά ταξίδια!

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 15:42:13 μμ »
Αδροντασ την ευκαιρεια απο την ελευθερια θα ηθελα να αναφερθω σε ενα θεμα που με ετρωγε καιρο τωρα,το θεμα τησ διαφημησησ των μελων μεσα απο το φορουμ,θεωρο το ποσταρεισμα τησ ελευθερειασ για το μαγαζι τησ πολυ ποιο εντιμο και μπεσαλιδικο απο αλα εμεσωσ διαφημηζομενα.Και θα εξηγησω αμεσωσ τι ενοω,βαζω ενα/μια κολυτουσ και γραφουν πηγα στο ταδε μαγαζι και ηταν και γαμω τα μαγαζια πρωτο πραγμα,εχω διαφημηστη και δεν εκτιθεμαι καθολου αν με επισκεφθουν και το καρπουζι μαπα,διοτι εγω δεν φενομαι για να τακουσω τα ακουη ο κολυτοσ που στο φιναλε χεστ...,αυτοσ ομωσ που προσπαθη να προβαλη την δπυλεια του/μαγαζι του θα δεχθη και την αναλογη κριτικη θετικη/αρνητικη χωρισ να μπορη να κρυφτη πισω απο αλουσ,ειμαι αυτοσ και κανω αυτο ο σωστοσ να βοηθηθη οσκαρτοσ στα ταρταρα.Γιαυτο θελω να πρωτινο ο οιοσδηποτε κανει μια προσπαθεια ητε στην ταιλανδη ητε ελλαδα(με βασικα ταιλανδεζικη)στυγνα επηχηρηση/μαγαζι/οτιδη να μπορη να διαφημηστη τιμια και καθαρα (ετσι και αλιοσ πολοι πονηροι με τον ενα η αλλο τροπο διαφημηζονται).Ασ το δη η συνταξη να αποκατασταθη η οποιαδηποτε αδικια.Θελω επισησ να αναφερω την τελοιωσ προσωπικη μου γνωμη για τοισ τιμεσ του μασαζ αυτη την στιγμη τησ κρισησ στην ελλαδα,οταν 800 με 1000ευρ.τον μηνα στην ελλαδα ειναι ενασ καλοσ μισθοσ,το μασαζ ωσ ειδοσ πλεον πολυτελιασ θαπρεπε να κοστιζη απο 10-15ευρ. την ωρα αναλογα την περιοχη (πολυτελεια)διπλωμα/τεχνικη(ουντον χυμα στο κυμα 100μπατ πουκετ 200+),και μη μου πη κανεισ στην ταιλ.τρωσ με 3/4ευρ.γιατι και στην ελλαδα τρωσ σουβλακι μαπολα+πατατσ μεριδα με τα ιδια στον ποντο,2αρυ σε νησι με τον χρονο 250/300ευρ τον μηνα πατονγκ ναναι στον ποντο.Οσο για τον φιλο που εγραφε οτι στην ταιλ.δεν πληρωνησ τιποτα ειναι βαθεια νυκτομενοσ και βατ 7% και φορο αμα εχεισ εστω και καροτσακι και ενοικιο εκει που θα στηθησ και αδεια απο δημο και νταβατζηλικη η αστυνομια εκει που υπαρχη η πυθανοτιτα να βγαλησ κανα φραγγο,τωρα αμα πασ και στηθησ στο πουθενα φραγγο μπορει να μην δινησ φραγγο θα κυνηγασ. Υ.Σ παντρεμενοσ με ταιλ.και κορακλα 4ετων και ζω 6+μηνεσ πατονγκ 6-ελλαδα γνωριζω και τα δυο απο πρωτο χερι.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΜΗΣΗΣ.

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 30.0.1599.101 Chrome 30.0.1599.101
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 16:46:24 μμ »
θα συμφωνησω απολυτα με τον Ντινο για αλλη μια φορα

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 18:13:55 μμ »
Και εγώ συμφωνώ καλύτερα να είναι στο φανερό είναι πιο τίμιο

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows NT 6.3 Windows NT 6.3
  • Browser:
  • Firefox 25.0 Firefox 25.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 20:32:59 μμ »
Με την ελευθερια δεν υπαρχει προβλημα .
Την γνωριζουμε αρκετο καιρο και δεν υφιστατε καποιο θεμα διαφήμισης .
Το post της παραμενει ως εχει ( το ειχε αφαιρεσει προσωρινα ενας moderator εως οτου μας ρωτησει )
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Browser:
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 19, 2013, 00:10:26 πμ »
το ποιο σωστο ειναι καποιος που εχει επειχηρηση   που να σχετιζεται με την χωρα που αγαπαμε να το γραψει μια φορα να μας δωσε της προσφορες του και τελος απο εκει και περα να πληρωσει για διαφημισει  και αυτο να ισχυει για ολα τα μελοι του site

Αποσυνδεδεμένος zafiris_melas

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 13.0.1 Firefox 13.0.1
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 03:12:01 πμ »
Αχαχα καλά κατάλαβα, ή το ξέρεις το μαγαζί και μας κοροιδεύεις ή δεν ξέρεις την αλήθεια για την κοντή. Καλά, ξέχασε την κουβέντα τελείως, δεν έχει νόημα...

Θα μπορούσατε να ενημερώσετε κ εμενα τι παίζει με αυτο το μαγαζί γιατι κ εγώ έχω σκοπό να το επισκεφτώ.