0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοιτα, δε χρειαζεται να τσακωνομαστε.Υπαινίχθηκες οτι είναι ευκολο να ανοιξει μαγαζι κανεις εδω,οτι είναι σχετικα ευκολο να είναι κερδοφόρο,οτι το κράτος σεβεται τον κοσμο εδω οπότε του δινει ελευθερίες ωστε να έχει αξιοπρεπή γηρατεια,οτι η αστυνομια δεν ανακατευεται και πολύ.Σ αυτά απαντήσαμε , και βάζω πληθυντικό διότι προφανώς συμφωνούμε με τον φον τοκ σ αυτό το ζήτημα οτι¨- είναι σχετικά ευκολο να ανοιξεις το οτιδήποτε αλλα πολύ δύσκολο να είναι αρκούντως κερδοφόρο- οτι το κράτος εχει τους πολίτες γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια- οτι η αστυνομία παίρνει νταβατζιλίκια σχεδόν απ όλους όσους εχουν μαγαζιά και βγαζουν 5 δεκάρες.(πού διαφωνείς σ αυτά να ξέρω?)Το οτι η οικογένεια της γυναικας σου είχε μαγαζί χωρις νομιμες άδειες, στην αυλή του σπιτιού, και δεν πλήρωνε ,ας μην το αμφισβητήσω αλλά είτε βγάζανε ψίχουλα έίτε ησαν μια εξαιρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα.Κατα τ αλλα να ξέρεις πως εσυ συμπεριφέρεσαι σαν φαρανγκ. ΛΕς ΚΑΙ Ο ΦΟΝΤΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΠΕΘΕΡΙΚΆ, δεν είναι εδω τόσο καιρό και δεν εχει μάθει απ αυτούς τί γίνεται.Μόνο εσυ έχεις συγγενείς να επικαλεισαι!!! Οσο για μένα , παντρεμένος απ το 2006, μένοντας εδω με κάποια διαλείμματα απ το 2003 , μιλώντας τη γλώσσα καλά, εχοντας αλληλεπιδράσει με χιλιάδες ταιλανδους και την κοινωνία εδω, εχω κι εγω άδικο...και η γνώμη μου είναι απλά η γνώμη ενος ασχετου φαράνγκ...ΣΚΈΨΟΥ ΛΊΓΟ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΠΆΝΩ Σ ΟΤΙ ΛΈΜΕ και μην επιμένεις στα κολληματά σου τόσο ασχημα και με εριστικό τόνο.
Αχαχα καλά κατάλαβα, ή το ξέρεις το μαγαζί και μας κοροιδεύεις ή δεν ξέρεις την αλήθεια για την κοντή. Καλά, ξέχασε την κουβέντα τελείως, δεν έχει νόημα...