Αποστολέας Θέμα: Αγορα κτηματος στην Ταιλάνδη ή σε γειτονικη  (Αναγνώστηκε 3790 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος konstanel

• *
  • Mac OS X 10.13.6 Mac OS X 10.13.6
  • Browser:
  • Chrome 71.0.3578.98 Chrome 71.0.3578.98
Αγορα κτηματος στην Ταιλάνδη ή σε γειτονικη
« στις: Φεβρουαρίου 02, 2019, 01:16:21 πμ »
Καλησπερα σε ολους τους χρηστες του forum,

Επισκεφτηκα το καλοκαιρι που μας περασε την Ταιλανδη(chantaburi & koh phangan) για 1 μηνα. Δεν την επισκευτικα για τα party-night lifestyle κτλπ αλλα για την φυση-παραλιες-τροπικο κλιμα πιο πολυ-φρουτα.
Αποσω ξερω δεν γινεται να αγορασει Ελληνας περιουσια εκει και να την εχει στο ονομα του.
Γενικα εγω αυτο που θα ηθελα ειναι να αγορασω ενα κτημα σε μια περιοχη στην Ταιλανδη εκτος πολης και να χτισω ενα σπιτι, να βαλω φρουτοδεντρα κτλπ και να κανω κατι σαν permaculture(οχι για εμπορικους σκοπους αλλα απο hobby) δουλευοντας remote στην Ελλαδα.

Μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποιος τροπος (εκτος απο το να παντρευτω Ταιλανδεζα) που να μπορω να παρω στο ονομα μου;
Αν οχι μηπως ξερετε σε καποια απο τις γειτονικες χωρες πχ Φιλιππινες, Βιρμανια, Nεπαλ, Bιετναμ  αν μπορω να το κανω αυτο;

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Αποσυνδεδεμένος mykonos

• **
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Chrome 70.0.3538.110 Chrome 70.0.3538.110
Απ: Αγορα κτηματος στην Ταιλάνδη ή σε γειτονικη
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 02, 2019, 09:20:41 πμ »
νομίζω ότι μακροχρόνια μίσθωση είναι ότι πιο ασφαλές και συμφέρει οικονομικά.

• *
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 04, 2019, 21:42:27 μμ »
Ευχαριστω για την απαντηση,

γενικα ειναι μια λυση η μακροχρονια μισθωση αλλα αν αν φτιαξω καποιο σπιτι μετα το χανεις, αλλα θα το εχω υποψην μου, ευχαριστω.

Αν καποιος αλλος γνωριζει κατι παραπανω ή για καποια αλλη γειτονικη απο αυτες που ανεφερα και μπορει να προτεινει κατι θα ημουν ευγνωμων

Αποσυνδεδεμένος YanniF

• Φύλο: Άντρας
  • iOS 10.3.3 iOS 10.3.3
  • Browser:
  • Safari 10.0 Safari 10.0
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 06, 2019, 12:12:58 μμ »
Καλησπερα σε ολους τους χρηστες του forum,

Επισκεφτηκα το καλοκαιρι που μας περασε την Ταιλανδη(chantaburi & koh phangan) για 1 μηνα. Δεν την επισκευτικα για τα party-night lifestyle κτλπ αλλα για την φυση-παραλιες-τροπικο κλιμα πιο πολυ-φρουτα.
Αποσω ξερω δεν γινεται να αγορασει Ελληνας περιουσια εκει και να την εχει στο ονομα του.
Γενικα εγω αυτο που θα ηθελα ειναι να αγορασω ενα κτημα σε μια περιοχη στην Ταιλανδη εκτος πολης και να χτισω ενα σπιτι, να βαλω φρουτοδεντρα κτλπ και να κανω κατι σαν permaculture(οχι για εμπορικους σκοπους αλλα απο hobby) δουλευοντας remote στην Ελλαδα.

Μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποιος τροπος (εκτος απο το να παντρευτω Ταιλανδεζα) που να μπορω να παρω στο ονομα μου;
Αν οχι μηπως ξερετε σε καποια απο τις γειτονικες χωρες πχ Φιλιππινες, Βιρμανια, Nεπαλ, Bιετναμ  αν μπορω να το κανω αυτο;

Ευχαριστω για τον χρονο σας!
Ταιλανδέζα γιατί δεν παντρεύεσαι?...υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος?
Life is too short to be living somebody else's dream

• *
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 08, 2019, 22:48:58 μμ »

Ταιλανδέζα γιατί δεν παντρεύεσαι?...υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος?

Οχι, απλα ειμαι σε σχεση με Ελληνιδα εδω και χρονια.