Το να φύγεις καλοκαιρι από Ελλάδα αναζητώντας καλές παραλιες ,είναι κάτι που δεν βρίσκεις, δεν μπορεί να συγκρίνεις την απίστευτη ομορφια και γαλήνια θαλασσα της Μεσογείου που έχουμε στην Ελλαδα.Βεβαια από ότι φαίνεται δεν μπορείτε να φύγετε άλλη εποχή μάλλον λόγω εργασιακών υποχρεώσεων. Δεν ξέρω για αυτή την εποχή του χρόνου, λόγω καιρικών συνθηκών.Προσωπικα πηγαίνω από το 2005 σταθερά στο Πουκετ.Σαν λάτρης της θαλασσας ,έχω πολλά επιλογές από παραλιες, που εκείνη την εποχή 1τ Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου ,δεν έχει σχετικά βροχές.Μενω λίγο έξω από Πατογκ ,ώστε και να εχω ησυχία το βράδυ, αλλά και να πηγαίνω για κάποια νυχτερινή διασκέδαση να βλέπω και κόσμο αφοη στη πόλη μου ,έχει σχετική ερημιά τέτοια εποχή και μου λειπει η ελεγχόμενη φασαρία.Επισηςμεχει πολλές επιλογές κάθε μέρα εγώ νοικιάζω μηχανάκι για βουτιά σε διαφορετική παραλία, Καρον Κατά Κατά νου,, Ναι Χαρν , Καμαλα ,Σουριν, και βέβαια Πατογκ .Πολλές επιλογές γι φαγητό, με πο,υμφθηναμτα ψάρια, στα ται μπαρ εκεί που μου αρέσει ιδιαίτερα, αφοη νοιώθω σαν να είμαι κάπως σαν ντόπιος κακ όχι αποστειρωμενος τουρίστας, αλλά και Street food , βέβαια και Ευρωπαικη κουζίνα, που δεν την αγγίζω καν αφοημδεν μου λειπει για ένα μήνα...Κακ εμπορικά για βόλτα ,μετ ατημδυσηντου ηλίου, και κανα μασάζ, είναι πολύ όμορφα.Αυτα από εμένα, εύχομαι να βρεις πληροφορίες και για αλλα μέρη πάρε γνωμες πολλές τωρα με το ίντερνετ βρισκειςμτα πάντα, γιατί εγώ έχω κάλυμμα με τη θαλασσα , και ότι γράφω είναι καθαρά υποκειμενικό, αφοη αφορά τα δικά μου γούστα.Καλα να μερασετε που ειναι σιγουρο ...