Αποστολέας Θέμα: Συμβουλή για ενδεχόμενο ταξίδι στην Ταϊλάνδη  (Αναγνώστηκε 1906 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος krox

• *
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 112.0.0.0 Chrome 112.0.0.0
Συμβουλή για ενδεχόμενο ταξίδι στην Ταϊλάνδη
« στις: Απριλίου 23, 2023, 18:37:01 μμ »
Αγαπητοί φίλοι,
πλησιάζει το καλοκαίρι και σκέφτομαι την Ταϊλάνδη σαν πιθανό προορισμό.

Σκέφτομαι να μείνω 1 μήνα τουλάχιστον και θα είμαι με το κορίτσι μου. Θα ήθελα να είμαι κάπου με ωραία θάλασσα και μια ενδιαφέρουσα πόλη για βόλτες και αξιοθέατα.

Κοιτάζω στην Airbnb και βλέπω πως με 500 ευρώ τον μήνα μπορείς να διαμείνεις σε κάτι αξιοπρεπές.

Με προβληματίζουν τα εισιτήρια. Σκέφτομαι να πετάξω από Αθήνα και να επιστρέψω σε Θεσσαλονίκη. Βλέπω πως αυτήν την στιγμή, από Αθήνα για Μπανγκόκ, πετάς με 330 με Gulf Air.

Θα το εκτιμούσα εάν μπορούσατε να με βοηθήσετε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας.

Α) Κάποια συμβουλή για τα εισιτήρια; Πόσο περίπου να περιμένω να μου κοστίσει το εισιτήριο; (Μια χειραποσκευή και ένα προσωπικό αντικείμενο (λαπτοπ) ο καθένας μας.)
Β) Πού να πάω στην Ταϊλάνδη; (θαλασσίτσα και τοπική κουλτούρα)
Γ) Μήπως να το σπάσω στα δύο; Π.χ. μισό μήνα Μπανγκόκ, μισό μηνα Πουκέτ ή κάπως αλλιώς;
Δ) Συνήθως κλείνω με AirBnB. Να δω κάπου αλλού;

Ευχαριστώ πολύ! :)

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Φύλο: Άντρας
  • Android 10 Android 10
  • Browser:
  • Chrome 110.0.0.0 Chrome 110.0.0.0
Απ: Συμβουλή για ενδεχόμενο ταξίδι στην Ταϊλάνδη
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 24, 2023, 08:46:15 πμ »
 Το να φύγεις καλοκαιρι από Ελλάδα αναζητώντας καλές παραλιες ,είναι κάτι που δεν βρίσκεις, δεν μπορεί να συγκρίνεις την απίστευτη ομορφια και γαλήνια θαλασσα της Μεσογείου που έχουμε στην Ελλαδα.Βεβαια από ότι φαίνεται δεν μπορείτε να φύγετε άλλη εποχή μάλλον λόγω  εργασιακών υποχρεώσεων. Δεν ξέρω για αυτή την εποχή του χρόνου, λόγω καιρικών συνθηκών.Προσωπικα πηγαίνω από το 2005 σταθερά στο Πουκετ.Σαν λάτρης της θαλασσας ,έχω πολλά επιλογές από παραλιες, που εκείνη την εποχή 1τ Δεκεμβρίου  έως 15 Ιανουαρίου ,δεν έχει  σχετικά βροχές.Μενω λίγο έξω από Πατογκ ,ώστε και να εχω ησυχία το βράδυ, αλλά και να πηγαίνω για κάποια νυχτερινή διασκέδαση να βλέπω και κόσμο αφοη στη πόλη μου ,έχει σχετική ερημιά τέτοια εποχή και μου λειπει η ελεγχόμενη φασαρία.Επισηςμεχει πολλές επιλογές κάθε μέρα εγώ νοικιάζω μηχανάκι για βουτιά σε διαφορετική παραλία, Καρον Κατά Κατά νου,, Ναι Χαρν , Καμαλα ,Σουριν, και βέβαια Πατογκ .Πολλές επιλογές γι φαγητό, με πο,υμφθηναμτα ψάρια, στα ται μπαρ εκεί που μου αρέσει ιδιαίτερα, αφοη νοιώθω σαν να είμαι κάπως σαν  ντόπιος κακ όχι αποστειρωμενος τουρίστας, αλλά και Street food , βέβαια και Ευρωπαικη κουζίνα, που δεν την αγγίζω καν αφοημδεν μου λειπει για ένα μήνα...Κακ εμπορικά για βόλτα ,μετ ατημδυσηντου ηλίου, και κανα μασάζ, είναι πολύ όμορφα.Αυτα από εμένα, εύχομαι να βρεις πληροφορίες και για αλλα μέρη πάρε  γνωμες πολλές τωρα με το ίντερνετ βρισκειςμτα πάντα, γιατί εγώ έχω κάλυμμα με τη θαλασσα , και ότι γράφω είναι καθαρά υποκειμενικό, αφοη αφορά τα δικά μου γούστα.Καλα να μερασετε που ειναι σιγουρο ...