Αποστολέας Θέμα: ΑΝΑΖΗΤHΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ  (Αναγνώστηκε 3780 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

takiszante300677

• Επισκέπτης
ΑΝΑΖΗΤHΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
« στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 14:22:45 μμ »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ PHUKET.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΛΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ PHUKET, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ: SCIENCE ILLUSTRATED, FOCUS, NATIONAL GEOGRAPHIC. ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ! 
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2009, 20:32:00 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0
Απ: ΑΝΑΖΗΤHΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 14:44:44 μμ »
κοιταξες αν γινεις συνδρομιτης καπου να στο στελνουν με δικα σου εξοδα;αν δεν καταφερεις κατι στειλε μας καμια διευθυνση να δουμε αν μπορουμε να στειλουμε τυχον περιοδικα που πεσουν στα χερια μας

takiszante300677

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 15:25:31 μμ »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΩΡΑ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΟΓΟΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ PHUKET. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΠΟΙΟNΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ PHUKET ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ 600 THB. ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.  ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ PRIVET. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2009, 20:31:37 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος orbitech

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.6 Firefox 3.0.6
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 15, 2009, 15:39:42 μμ »
Θα ειμαι κατω 20 Μαρτη ξημερωματα Θεου θελoντος, οποτε στειλε μου με pm αναλυτικα τι χρειαζεσαι και θα στα φερω εγω
Ουτως ή αλλως ειχαμε πει πως θα τα πουμε και απο κοντα  ;)

takiszante300677

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 04, 2009, 19:41:43 μμ »
Γεια σας. Παιδια ξαναεμεινα απο περιοδικα! Παρακαλω οποιο μελος ερθη ΠΟΥΚΕΤ ας μου φερει οποιοδηποτε περιοδικο. Προτιμω τα SCIENCE ILLUSTRATED, FOCUS, NATIONAL GEOGRAPHIC κτλ. Και απο μενα οτι βοηθεια θεληση! Μπορω να τον παραλαβω απο το αεροδρομιο του ΠΟΥΚΕΤ με το αυτοκινητο μου. Και ακομα να του βρω ξενοδοχειο με καλη τιμη. Ευχαριστω. ΤΑΚΗΣ - ΠΟΥΚΕΤ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2009, 20:31:13 μμ από Oytopikos »