Αποστολέας Θέμα: Φθηνή μονοκατοικία για ενοικίαση στην Μπανγκόκ...Γνωρίζει κανείς σας;;  (Αναγνώστηκε 10800 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geokal003

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
Γεια σας.Μπραβο φιλε,καλα εκανες και ανοιξες το θεμα.Διοτι ψαχνω και εγω σπιτι στην Bkk.Μενω καθε χρονογια 3 μηνες,στην περιοχη Σαμσενκοντα στην Καοσαν.Εχω βρει ηδη ενα καλο καινουριοστον 5ο οροφο αλλα απο τιμη ειναι τσιμπημενη περιπου 10000 μπατγια 3 μηνες.Αν κλεισεις για ολο το χρονο ειναι λιγοτερα.Καθως επισης αν νοικιασεις στον 1ο περιπου 7000 υποχρεωτικα για 1 χρονο

Φιλικα

Σε παρακαλω να γραφεις με μικρους χαρακτηρες.Ευχαριστω.
Thai.gr team

Θα σου στείλω κάποιες πληροφορίες από τη τελευταία φορά που έμεινα εγώ για 6 μήνες. Εδώ όμως ψάχνω για κάτι διαφορετικό...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2010, 13:02:05 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος geokal003

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
Μετά λύπης μου τελικά διαπιστώνω, πως σε ολόκληρη τη Μπανγκόκ, ΔΕΝ υπάρχει εφημερίδα αγγελιών για κατοικίες αντίστοιχη της δικής μας Χρυσής Ευκαιρίας.....:-((   

ΚΡΙΜΑ...
Ευχαριστώ πάντως όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον τους!

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Μα η εφημερίδα είναι παρωχημένη μορφή..γιατί θα πρεπε να υπάρχει?  Και σου λέω πως τα σάιτ τους είναι πολύ ενημερωμένα...,εντούτοις νομιζω πως κάτι υπάρχει ακόμα σε έντυπη μορφή ...αλλά τί να το κάνεις? όλοι με το ιντερνέτ βρίσκουν σπίτια...
http://www.watta.co.th/ νομίζω πως αυτοι εχουν ακόμη αγγελίες σε έντυπη μορφή όπως βλέπεις και στην τελευταία φώτο απο δεξιά.
δεν είμαι όμως βέβαιος...όλο ξεχνάω και να ρωτήσω στα ..εφημεριδάδικα!!!

Επίσης αγγελίες υπάρχουν στις περισσότερες εφημερίδες , αλλά λίγες...απο αγγλόφωνες πολλές έχει ενα φρί πρές που λέγεται BANGKOK TRADER...έχει και κάποια σπίτια ενίοτε αλλά σε τιμές συνήθως φαράνγκ....
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 23, 2010, 20:46:56 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.86 Chrome 5.0.375.86
Και ρίξε και μια ματιά εδώ http://en.9apartment.com/
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!