0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακομη και να απολαυσεις καποιες μπορες,τον ηλιο θα τον χαρεις σιγουρα την περιοδο του Απριλιου,πολλυ ωραιος μηνας και θα εισαι εκει και σονγκραν.
σονγκραν εστι?πω πω πολυ ωραια θα απολαυσω ηλιοθεραπεια..πολυ ευχαριστο αυτο
αααααααααααα ποσο υπεροχα..υποθετω οτι οτασν παω θα μαθω λεπτομερειες..οκ λοιπον θα αγορασω ενα νεροπιστολο..ευχαριστω για την πληροφορια χαχα
Καλησπέρα σας, είμαι λίγο πρν κλείσω εισιτήρια για Ταιλάνδη τον Απρίλιο για 12 μερες. Σκέφτομαι να πάω Μπανγκονκ, Koh Phangan, Koh Tao και αν υπάρχει χρόνος και αρκετό budget να κινηθούμε μπρος perhentian στη Μαλαισία. Στόχος είναι να γυρίσουμε αρκετά την Ταιλάνδη (3 ημέρες) και μετά λίγο από τα νησάκια (πως σας φαίνεται σα συνολικό πρόγραμμα? Να επιλέξουμε άλλα νησάκια?). Παρόλο που ήμουν υπερενθουσιασμένη καθώς δηλώνω ερωτευμένη με την Ταιλάνδη αν και δεν εχω παει ποτε, με απογοήτευσε που διάβασα στο ίντερνετ από πολλούς ότι ο Απρίλιος είναι πολύ ζεστός και έχει πολλή υγρασία. Η ζέστη τον Απρίλιο είναι υποφερτή? Είναι συγκρίσιμη με επίπεδα Ελλάδας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
αρχες νοεμβριου θα μαστε πουκετ..πρωτη φορα ταυλανδη..μας ειπαν απο ενα πρακτορειο οτι παμε τη χειροτερη εποχη..εγω παλι λεω να τα κλεισω νοεμβριο γιατι ειναι οριακα low season και θεωρητικα οι βροχεσς σταματανε τον οκτωβριο..θεοι δεν ειμαστε αλλα θελω να ακουσω γνωμες..καμια βροχουλα δεν κανει κακο αλλλα αν ειναι να βρεχε 10 μερεςι ασταματητα να το ξανασασκεφτω