Τον Αυγουστο του 2005, την προτελευταια νυχτα μας στο Πουκετ και με αφορμη τα γενεθλια της γυναικας μου ειπαμε να κλεισουμε τις διακοπες μας, με ενα μεγαλοπρεπες τσιμπουσι σε ενα "grand" εστιατοριο της Πατονγκ, το Savoy..
Απαρνηθηκαμε λοιπον τα ταπεινα εστιατορια της Κατα και της Καρρον και καναμε την υπερβαση..
Σημειωτεον δε οτι ως τοτε πληρωναμε 9 με 10 ευρο με ψαρια, γαριδες, σαλατα, ορεκτικα, tom yam και μπυρες..Ολα αυτα βεβαια με τα απαραιτητα αμαρτωλα συνοδευτικα (σαλτσες, μπαχαρικα σε μικρα πολυχρωμα μπουκαλακια που θα κολαζαν και το Βουδα)
Αφου παραγγειλαμε τα ψαρια και τον αστακο καθομαστε..Το περιβαλλον κρυο, αποστειρωμενο και πολυ δυτικοτροπο.. Τα γκαρσονια κατι κουρασμενα παλληκαρια...αγελαστα.Το φαι τιποτα το ιδιαιτερο, ενα ανοστο πραγμα, χωρις καν συνοδευτικα.
Πληρωσαμε 50 ευρω (μη μουτζωνεται ρε παιδια....)