Οταν υπάρχει γενικά "επεισόδιο" οι Αρχές κ.ά.θ.ε αεροδρομίου εχουν κάθε δικαίωμα μέχρι να απαγορεύσουν την πτήση και ολες τις πτήσεις.
Στο συγκεκριμένο "περιστατικό" ηταν mama..kas .o υπεύθυνος του Ασφαλείας του αεροδρομίου της Doha.
Οταν βλέπεις γόπα τσιγάρου ρε φίλε να βγάζει καπνό φωνάζεις την πυροσβεστική να .....την σβήσει.....;
Στο συγκεκριμένο περιστατικό νεκρού βρέφους ειναι λογικό καποια "κυρία" το "πέταξε" στην τουαλέτα που ισοδυναμεί με ανθρωποκτονία σε ολα τα μήκη και πλάτη της γής δεν ειναι μόνο στο Qatar και εκτιμώ (δεν ξέρω ακριβώς τι εγινε) οτι οι Αρχές του α/δ "εκοψαν" τις "πεταχτούλες" που αναχωρούσαν μετα την ανεύρεση του νεκρού βρέφους και τις εβαλαν στην ακρη.
Λάθος τακτική δεν αμφιβάλλω γιατι που να πάρει και να σηκώσει κανούργιο υπερσύγχρονο α/δ Hamad τι στον........εκατοντάδες cameras εχουν και χίλια δύο program να εκανε ενα download ο υπεύθυνος ασφαλείας και να την τσίμπαγαν την "madam" που εκανε αυτην την αποτρόπαια πραξη.
Δεν εχω αρνητική εικόνα για τους Qataris και ειδικά στο Hamad γιατι σε ενα ταξίδι που φεύγαμε για "κάτω" (βραδυνό).....μαλλον νυκτερινό κατα τις 01:00 -02:00 φθάσαμε και ηδη ειχε πάνω απο 7,000 κόσμο transit και για Bangkok εφευγε μετα απο 45 min.
Καταλαβίνεται τι εγινε με κάτι ντερέκια Australians να φωνάζουν οι γυναίκες να τσιρίζουν αφού ειπα θα πλακώσει η Αστυνομία να τους "σκίσει" στο ξύλο.
Εγώ να πώ την αλήθεια ειπα παει το χάσαμε και τραβήχτηκα καπου στην ακρη του α/δ γιατι φώναζαν οι Αυστραλοί σαν υστερικοί.
Οι Qataris σε 5 λεπτα της ωρας εβγαλαν εμπειρότατο Προσωπικό ελέγχου και δεν τα παρα-λέω σε 15 -20 λεπτα "καθάρισαν" ολες τις ουρές στα γκισέ ελέγχου εισιτηριών.
Εγώ θυμάμαι ανέβηκα στο α/φ ενα κτήνος θηρίο το Α-380 και περίμενα πάνω απο 20-25 λεπτα της ωρας.
Σε αλλο περιστατικό ηταν στην επιστροφή για Αθήνα και περιμέναμε στον ελεγχο εισιτηρίων οπου μετα αφού τον πέρασα ειδα οτι ξέχασα μια σακούλα εκει που καθόμουν και την εδειξα στους υπαλλήλους να μου την φέρουν γιατι ειχα περάσει 2 m το deck.
Μου αρνηθηκαν και μου.....ειπαν να ξαναβγώ να την πάρω και να περιμένω την ουρα γύρω στα 20-25 ατομα.
Δεν μου κακκοφάνηκε και μάλιστα μου ξανακοίταξαν εισητήριο -διαβατήριο που πρίν 1 λεπτο ειχαν ξαναδεί.
Στην Sofia η αλλη στον ελεγχο του ΠΙ ασφαλείας μου ειπε να βγάλω τα παπούτσια γιατι ειχαν σιδεράκια και τις κάλτσες και ειχε λίγο ψύχρα αλλά και πάλι αυτα δεν ειναι αρνητικά.(ειπα κατι για......τους κοντινούς συγγενείς της)
Παράξενα μπορει να μας φαίνονται αλλά οχι δεν ειναι ασχημα σαν "εικόνα" γιατι εγω την τσογλαναρία τρέμω που ειναι στον "γκιώνη" τους στους ελέγχους αφού εχω περάσει ανετα -ανετα απο "χαρτί" για "κάτω" μέχρι ρε παιδια ενα Ινδικό με πανακριβο λευκό φίλντισι κάνδρο και ημουνα και μα......αφού ειπα στον Ινδό που το αγόρασα απο το υπόγειο του Jungceylon (Patong) να μου αφήσει και το καδρο.
Μιλάμε ο Ινδός δάκρυσε οταν μου το εδωσε και το φίλησε για 2 λεπτα αφού ειπα μπα τον.......τι επαθε.......;
Οντως παιδια ηταν ευκαιρία το 2014 που το πήρα γιατι το ειδα εδώ Αθήνα και στο Ebay στα €2,400 ακριβώς το ιδιο ,φίρμα ,διάσταση κλπ το πρώτο κομάτι που ειχα αγοράσει στα €120 γιατι το αλλο κομμάτι που αγόρασα και το φίλησε ο Ινδός......δεν το εχω βρεί πουθενα λευκό με μαύρο ειναι σπάνιο κομμάτι.
Αυτά ειναι που τρέμω την τσογλαναρία με τα γκομενάκια που ειναι στα .........τους ενω για τα μηχανήματα ειναι "μην σου κάτσει" γιατι τα εχουν ιδιωτικές εταιρείες και αμα θέλεις να κάνεις "ζημιά" .........κούφια η ωρα ειναι ......γιατι εχω διαβάσει και παρατράγουδα απο τις Αμερικάνικες Αρχές για τα "calibration" που τους κάνουν.
Με απλά λόγια οσο αυστηρότεροι ελέγχοι τόσο καλύτερο για ολους μας.
Bangkok Suvarnabhumi
Ετυχα σε αλλο σκηνικό με δύο Γαλλίδες τις επιασαν να εχουν παραπάνω δύο κούτες τσιγάρα απο Doha ερχόντουσταν transit και εκτός απο το πρόστιμο οπως μου ειπαν €500 oι μακακες του Suvarnabhumi τις τραβολόγαγαν στο α/δ.
Αφού σαν δυτικός τις επιασα τι παθετε ρε παιδιά τις ρώτησα και μου εξήγησαν τι εγινε και τους ειπα να σταματήσετε να φωνάζεται και να πάρετε το ονοματεπώνυμο του ηλίθιου που σας τραβολογαγε και να υποβάλλετε μήνυση στην Γαλλική Πρεσβεία.
Το ειδαν οι Thais στο α/δ και πήαγν να μου κάνουν σκηνικά αφού με πήραν σεενα δωμάτιο τελωνείου να μου ανοίξουν ταχα και καλά την βαλίτσα που μόλις ειχα φθάσει.
Αδεια ηταν .....αλλά μου την αναψε ενας μαλ......γιατι εχω ειδική ταυτότητα και μολονότι του την εδειξα αρχισε τις βλακειες FBI και τέτοια.
Ετσι εισαι ρε ..........τσανίστηκα "εκανα" ενα τηλέφωνο και ηρθαν "καποιοι" φίλοι και ο "μάγκας" μαζί με ενα τσουλί τελωνειακό ηρθαν μέχρι στην πιάτσα taxi εξω απο το α/δ και μας ανοιξαν την πόρτα ζητώντας sorry -sorry μας ελεγαν της μανας σου παλιο ηλίθιε ειπα.
Το τσουλί η τελωνειακός ειχε παρεξηγηθεί προηγουμένως γιατι .....η βαλίτσα μου ηταν αδεια ......νόμιζε οτι τους κορόιδευα και ηρθα ....μόνος μου για ελεγχο μολονότι ο 'μαγκας" του α/δ μου ειπε να πάω για ελεγχο επειδή με ειδε να μιλάω με τις Γαλλίδες και τις ειπα τι θέλεις να εχει Duo or Due next time;
Τσογλαναρία ηταν που θα ειχαν βάλει "παντελόνι" το €500 απο τις Γαλλίδες και ποιός ξέρει πώς την ειδαν νομιζαν οτι τα ιδια θα κάνουν και με εμένα που ειχα βαλίτσα και οταν την ιειδαν αδεια flash-αραν...
Το "τράβηξα" γιατι πήρα "ανάποδες" και τους υποχρέωσα να μου κλείσουν την βαλίτσα και να μου την παραδώσουν και μάλιστα τους υποχρέωσα να μου πούνε επανειλημμένως This is your sir......και εκανα οτι δεν ακουγα what did you say? Say again please! Sir I want to hear loudly.
Ολα αυτα βέβαια δεν μου αλλάζουν την καλή εντύπωση και "εικόνα" που εχω για τον απλό κόσμο τους Thais.
Το "γαϊδούρι" το δεμένο, τρώει "χορτάρι" διαλεγμένο