Μέσω του βήματος που μου δίνει το thai.gr θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Έλληνες που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται όπως και να προτείνουν και σε άλλους το club στο οποίο δουλεύω ως γενικός μάνατζερ πλέον.(κι επειδή είχε γίνει θέμα με την άδεια εργασίας μου,ΝΑΙ,πλέον είμαι νόμιμος να εργαστώ στην Ταϊλάνδη).
Προσωπικά δεν έχω κανένα συμφέρον είτε έρθουν Έλληνες στο μαγαζί είτε όχι,γιατί δουλεύω με μισθό κι όχι με ποσοστά.Επίσης οι Έλληνες είναι πολύ μικρό κομμάτι στην τουριστική πίτα οπότε δεν το βλέπω με επιχειρηματική σκοπιά.
Απλά με γεμίζει χαρά να βλέπω συμπατριώτες μου σε μια χώρα τόσο μακρυά απ'την Ελλάδα και ενίοτε να γλεντάμε παρέα όπως μόνο εμείς ξέρουμε.
Κλείνοντας θέλω να αναφέρω τα Ελληνικά στοιχεία του LimaLima,ξεκινώντας με μια συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη του Club μας (και ιδιοκτήτη του Lucifer,Candy Shop,Taurus,J'Noy Sea Food και καμιά 30αριά επιχειρήσεων στη Μπανγκοκ).Είναι από το Λίβανο,Ασσύριος στην καταγωγή και απ'ότι έχω διαπιστώσει φιλέλληνας και εξαιρετικός άνθρωπος.Μου είπε ότι στη θρησκεία είναι Ελληνορθόδοξος και συμπλήρωσε με νόημα πως του αρέσει να προσέχει τους δικούς του ανθρώπους...
Επίσης νομίζω πως το club μας είναι το μοναδικό στην Ταϊλάνδη στο οποίο παίχτηκε Ζορμπάς Συρτάκι σε μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
Α και κάτι ακόμα,οι νέες στολές του LimaLima θα είναι γαλανόλευκες.Τυχαίο?Δεν νομίζω...
Επισυνάπτω και φωτογραφικό υλικό από τις βραδιές με Έλληνες φίλους,ευχαριστώ και πάλι!