0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα Έγινε ο γαμος όλα καλά στην ταυλανδη Εγώ είμαι Ελλάδα τώρα η γυναίκα μου έρχεται στις 12 του μηνός έχει πάρει βίζα για 3 μηνες Λοιπόν τώρα θέλω βοήθεια γιατί μόλις γύρισα στις 28 πήγα έκανα αίτηση στο ΚΕΠ στο ειδικό ληξιαρχείο Αθηνών να μου Στείλουν την ληξιαρχική πράξη γάμου μου λένε σε 2 εβδομάδες ωραίαααααΠαίρνω σήμερα μου λένε αρνητική απάντηση δεν βρέθηκε τίποτα και να καλέσω εγώ ο ίδιος στο ειδικό ληξιαρχείο ...Τώρα τι κάνω καλώ στο ειδικό ληξιαρχείο ή πάρω την πρεσβεία στην Ταϊλανδή να τους πω ρε μάγκες εσείς μου είπατε ότι θα καταχωρήσετε τον γάμο στο ειδικό ληξιαρχείο ;;; Θα έχει πρόβλημα η γυναίκα μου στο αεροδρόμιο την Τρίτη στις 13 που φτάνει ;;; Μια βοήθεια παίδες
Ευχαριστώ Θα πάω αεροδρόμιο να την πάρω απλά φοβάμαι μήπως υπάρχει πρόβλημα πατήσουν στο pc και βγάλει ότι δεν είμαι Παντρεμένος και δεν την αφήνουν ξέρω εγώ πρώτη φορά το κάνω και έχω αγχωθεί τώρα Δευτέρα θα πάρω πρεσβεία να ρωτήσω τι έχουν κάνει ...Λες να πάρω και στο ειδικό ληξιαρχείο να ρωτήσω άμα τους στείλανε κάτι ;;;Μπορώ εγώ να Μιλήσω με τον αξιωματικό υπηρεσίας αεροδρομίου ;;
Γεια σε ολουςΣκοπευω να παντρευτω συντομαΔυο ερωτησεις1.Τα χαρτια απο Ελλαδα (πιστ. γεννησης και οικογ. καταστασης), μεταφραζονται στην Πρεσβεια (Μπανγκοκ) η στην Ελλαδα?2. Ο γαμος πρεπει να δηλωθει στην Πρεσβεια?Συγγνωμη που ρωταω εδω αλλα εχω κανει ορκο να μην επικοινωνησω με την πρεσβεια παλιΚακες εμπειριες
Γεια σε ολους..Κοιταξα στο σαιτ της πρεσβειας μας και εχει μια ατελειωτη λιστα 'χαρτιων'.Εχει κανει καποιος τη διαδικασια τα τελευταια χρονια...?Επισης ...ποιο εινα το ολικο κοστος?