Αποστολέας Θέμα: Σχολιασμός-συζητηση---> Απ:οι έλληνες τις ταϊλάνδης  (Αναγνώστηκε 12495 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

joedoe

• Επισκέπτης
Απ: οι έλληνες τις ταϊλάνδης
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 01:34:47 πμ »
Αυτά τα κορίτσια έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτω  βεβαία δεν είναι όλα έτσι αλλά η πλειοψηφία προς τα εκεί βαδίζει 
 Αυτά τα ολίγα
Φίλε Κόσα ποιο το έτος που πρωτοπήγες στην Ταυλάνδη? Εχεις πάνω από 10-15 χρόνια που ξεκίνησες; Δείχνεις να έχεις μεγάλη εμπειρία απο τα συμπεράσματα που βγάζεις.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 01:58:36 πμ »
Αυτά τα κορίτσια έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτω  βεβαία δεν είναι όλα έτσι αλλά η πλειοψηφία προς τα εκεί βαδίζει  
 Αυτά τα ολίγα
Φίλε Κόσα ποιο το έτος που πρωτοπήγες στην Ταυλάνδη? Εχεις πάνω από 10-15 χρόνια που ξεκίνησες; Δείχνεις να έχεις μεγάλη εμπειρία απο τα συμπεράσματα που βγάζεις.

THAI Εχω αρκετα χρονια που πηγαινω εαν ενοεις κατι   παρακαλω πεστω  στο παιχνιδι της πατταγια ειμαι σχετικα νεος
 κατεβαινω ομως κατω  καθε 2 μηνες για 20 μερες
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 15, 2009, 02:05:44 πμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

joedoe

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 02:46:56 πμ »
Παράθεση
στο παιχνιδι της πατταγια ειμαι σχετικα νεος, κατεβαινω ομως κατω  καθε 2 μηνες για 20 μερες

Είσαι πολύ νέος για να βγαζεις συμπερασματα για το "Αυτά τα κορίτσια έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτω  βεβαία δεν είναι όλα έτσι αλλά η πλειοψηφία προς τα εκεί βαδίζει". Και το παραδειγμα που ανεφερες για τα κοριτσια της Παταγιας ειναι η εξαίρεση και οχι ο κανόνας. Εγω απλά θέλω να πω ότι πρέπει εσεις οι ηλικιακά νέοι, αλλά και οι νέοι που ανακάλυψαν πρόσφατα στην Ταυλάνδη, να είστε περισσότερο δυσπιστοι παρά ευκολόπιστοι και να μην βγαζετε συμπεράσματα ότι τα κορίτσια που γνωρίζετε στην πατάγια εχουν στην πλειοψηφία τον χαρακτήρα του παραδείγματος που ανέφερες. Εν ολίγοις θεωρω την άποψή σου λάθος (... πλειοψηφία...), δεν θα επεκταθώ περισσότερο είμεθα εκτός τόπικ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 15, 2009, 10:33:38 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
Απ: Σχολιασμός-συζητηση---> Απ:οι έλληνες τις ταϊλάνδης
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 10:31:48 πμ »
Η Παταγια ειναι ενας αθλιος παραμορφωτικος καθρεπτης του Ταιλανδικου λαου . Οποιος εχει κανει δευτερη πατριδα του αυτη την Disneyland του ξεπεσμου , απλα δεν ξερει την χωρα, ουτε τον λαο της .

Προσωπικα ποτε δεν επιδιωκω επαφες με Ελληνες οταν παω Ταιλανδη η γενικοτερα στο εξωτερικο , αρκετα τους τρωω στη μαπα ολο το χρονο. Χρειαζομαι και αποτοξινωση απο την "φιλοσοφια του φραπε".

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 12:49:54 μμ »
kosa,ειναι πολλυ δηθεν δακρυβρεχτo το αρθρο που εγραψες και καλα με τοσο πονο για  τους ανθρωπους που ζουνε στα χωρια της ταυλανδης αλλα δεν ειναι ετσι και καποιος πρεπει να το απαντηση γιαυτο μπαινω  στην δυσαρεστη θεση να σου πω οτι και εσυ στην χωρα σου εισαι ενας Ταυλανδος.θεωρω οτι η αγοραστικη δυναμη ενος ταυλανδου ειναι περιπου η ιδια με την αγοραστικη δυναμη ενος ελληνα των 700 ευρω που μενει με την μαμα και τον μπαμπα και το παιζει και μπρουκλης(εδω ειναι το γελιο)επειδη ειναι ανευθυνος.
Οι χωρικοι δεν καλιεργουν μονο ρυζι και ζουν με 20000 μπατ οπως εντεχνως η απο αγνοια μας λες.Ζουν απο την γη ακριβως οπως κανουν και εδω οι αγροτες μας .Για τις disneyland απαντησε ο φιλος teosep και τελος θελω να σου θυμησω οτι ο πληθυσμος της ταυλανδης ειναι 70 εκατομυρια.Απλα το γραφω για να μην ξεχαστεις γιατι τα παντα ειναι αναλογικα οταν μιλαμε για δυο διαφορετικα μεγεθη.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2009, 16:01:50 μμ από Jello Biafra »
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 16, 2009, 08:02:16 πμ »
Παράθεση
στο παιχνιδι της πατταγια ειμαι σχετικα νεος, κατεβαινω ομως κατω  καθε 2 μηνες για 20 μερες

Είσαι πολύ νέος για να βγαζεις συμπερασματα για το "Αυτά τα κορίτσια έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτω  βεβαία δεν είναι όλα έτσι αλλά η πλειοψηφία προς τα εκεί βαδίζει". Και το παραδειγμα που ανεφερες για τα κοριτσια της Παταγιας ειναι η εξαίρεση και οχι ο κανόνας. Εγω απλά θέλω να πω ότι πρέπει εσεις οι ηλικιακά νέοι, αλλά και οι νέοι που ανακάλυψαν πρόσφατα στην Ταυλάνδη, να είστε περισσότερο δυσπιστοι παρά ευκολόπιστοι και να μην βγαζετε συμπεράσματα ότι τα κορίτσια που γνωρίζετε στην πατάγια εχουν στην πλειοψηφία τον χαρακτήρα του παραδείγματος που ανέφερες. Εν ολίγοις θεωρω την άποψή σου λάθος (... πλειοψηφία...), δεν θα επεκταθώ περισσότερο είμεθα εκτός τόπικ

kosa,ειναι πολλυ δηθεν δακρυβρεχτω το αρθρο που εγραψες και καλα με τοσο πονο για  τους ανθρωπους που ζουνε στα χωρια της ταυλανδης αλλα δεν ειναι ετσι και καποιος πρεπει να το απαντηση γιαυτο μπαινω  στην δυσαρεστη θεση να σου πω οτι και εσυ στην χωρα σου εισαι ενας Ταυλανδος.θεωρω οτι η αγοραστικη δυναμη ενος ταυλανδου ειναι περιπου η ιδια με την αγοραστικη δυναμη ενος ελληνα των 700 ευρω που μενει με την μαμα και τον μπαμπα και το παιζει και μπρουκλης(εδω ειναι το γελιο)επειδη ειναι ανευθυνος.
Οι χωρικοι δεν καλιεργουν μονο ρυζι και ζουν με 20000 μπατ οπως εντεχνως η απο αγνοια μας λες.Ζουν απο την γη ακριβως οπως κανουν και εδω οι αγροτες μας .Για τις disneyland απαντησε ο φιλος teosep και τελος θελω να σου θυμησω οτι ο πληθυσμος της ταυλανδης ειναι 70 εκατομυρια.Απλα το γραφω για να μην ξεχαστεις γιατι τα παντα ειναι αναλογικα οταν μιλαμε για δυο διαφορετικα μεγεθη.

Απαντώ λοιπόν  μια και φαίνεται ότι όποιος διαφωνεί με κάποιους πρέπει να λοιδορείται:
Νέος ηλικιακά δεν νομίζω πως είμαι μια και διανύω την  δεκαετία των σαράντα  ούτε ανακάλυψα την Ταϋλάνδη πρόσφατα   το παιχνίδι της Παττάγια  ναι έχω μόνο δυο χρόνια που το παρακολουθώ  έχω  ταξιδέψει  στο surin prasat buriram udonthani  Chaiyaphum ciang mai  knon kaen  και σε αρκετές άλλες περιοχές του Ισσάν.
 Δεν ανήκω στην γενιά των 700 ευρω και σίγουρα έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον καιρό που με συντηρούσε ο μπαμπάς με την μαμά άλλωστε ένας από τους δυο   δεν είναι πια και στην ζωή. Εάν  αναφέρεσαι σε έμενα  σχετικά με τους χαρακτηρισμούς μπρουκλης  και ανεύθυνος  μπορώ να σου πω μόνο ότι    είμαι σε μια καλή οικονομικά κατάσταση που μου επιτρέπει μια φορά στους δυο μήνες να βρίσκομαι στην ταϊλανδή για ένα 15-20μερο  αναγκαστικά γυρίζω  γιατί η φύση της εργασίας μου δεν μου επιτρέπει περισσότερο.
 Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ευκολόπιστο και δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα  ασκώ ένα επάγγελμα που  από την φύση του με έχει κάνει αρκετά δύσπιστο  και τρομερά επιφυλακτικό και παρατηρητικό. Τα λίγα μου ποσταρισματα στο φόρουμ  και το ότι είμαι σχετικά καινούργιο μέλος   δεν νομίζω ότι με κάνουν αδαή απλώς γραφώ όταν έχω κάτι να πω  όταν κάτι δεν το ξέρω σιωπώ και  προσπαθώ να το μάθω.
 Αγαπητέ φιλέ jimi  αυτές είναι η δίκες μου πληροφορίες εάν έχεις άλλες ευχαρίστως να τις συζητήσουμε  τώρα εάν συγκρίνεις  τους δικούς μας αγρότες με τους ταϊλανδούς πιστεύω ότι κάνεις λάθος τουλάχιστον όπως εγώ τα έχω δει.
  joedoe τα κορίτσια της πατταγια  από αυτά τα μέρη δεν είναι? Με αυτές τις συνθήκες δεν μεγαλώνουν? Η  πιστεύεις ότι το όνειρο κάθε κοπέλας που γεννιέται στο Ισσάν είναι  να γίνει μεγαλώνοντας εταίρα στη πατταγια?
 Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του φίλου teosep
Η Παταγια ειναι ενας αθλιος παραμορφωτικος καθρεπτης του Ταιλανδικου λαου . Οποιος εχει κανει δευτερη πατριδα του αυτη την Disneyland του ξεπεσμου , απλα δεν ξερει την χωρα, ουτε τον λαο της .

Προσωπικα ποτε δεν επιδιωκω επαφες με Ελληνες οταν παω Ταιλανδη η γενικοτερα στο εξωτερικο , αρκετα τους τρωω στη μαπα ολο το χρονο. Χρειαζομαι και αποτοξινωση απο την "φιλοσοφια του φραπε

Όσοι από εδώ μέσα με ξέρουν προσωπικά   ξέρουν  ότι είναι κανόνας μου να μην  επιδιώκω επαφές με έλληνες εκεί  ο λόγος προφανής δεν έχω και δεν θέλω να έχω επαφή με τους ανθρώπους που πηγαίνουν εκεί σαν να πηγαίνουν στον χασάπη να πάρουν φτηνό κρέας. Δεν είμαι βεβαία Άγιος και παρέες  κάνω κάτω και με κάποιες κοπέλες θα βγω αλλά ο λόγος που πάω δεν είναι αυτός εκτός από κάποια μικρή επαγγελματική δραστηριότητα που έχω αναπτύξει εκεί με σκοπό  κάποια μέρα την μόνιμη  διαμονή μου με σαγηνεύει η ιδία η χώρα η φύση της  και οι άνθρωποι. Το  πόσο παραμορφωτικός είναι ο καθρέπτης της Πατταγια  το δείχνει η ίδια η πόλη  αρκεί να βγεις λίγο ποιο έξω από την walking street  και  την second   road   να   κινηθείς προς  την Naklua  το Banglamung  το  Nongprue.
 αυτά  τα ολίγα και πάλι

Συγχώνευση : [time]Νοέμβριος 16, 2009, 16:32:31 μμ[/time]
Oytopikos
Απ: You like me? My name is Lon
« Απάντηση #67 στις: Απρίλιος 08, 2009, 00:39:33 πμ »    

Oι γυναίκες σκλάβες λοιπόν είναι πολλές στην Ταϊλάνδη.Κάποιες εκτιμήσεις μιλάνε για 2.000.000.Το σίγουρο είναι οτί πολύ περισσότερες κυνηγάνε τ'όνειρο.
Τ'όνειρο αυτό είναι ο γάμος με έναν ξένο.Ο ξένος σύζηγος σημαίνει κοινωνική καταξίωση,λεφτά και αποκατάσταση της οικογένειας τους.

Το σημαντικό όμως είναι, και εκεί θα θελα να εστιάσω ,το πόσο δύσκολο είναι για αυτές τις γυναίκες να σπάσουν τα δεσμά της σκλαβιάς τους.Δεν ορίζω την σκλαβιά ως την πορνεία,αλλά την ορίζω ως την ομηρία που δέχονται απο το κοινωνικό κατεστημένο και την ίδια τους την οικογένεια.

Η Λον σε κάποια φάση της ζωής της είχε πάει στην Ελβετία και έστελνε πολλά χρήματα στην οικογένεια της.δυστυχώς όμως πριν φύγει είχε πάρει την μικρή της αδερφή στην Πατάγια,να μένει μαζί της και να σπουδάζει.Φεύγοντας την άφησε εκεί μόνη της να ολοκληρώσει τις σπουδές της.
Μετά από 6 μήνες μαθαίνει οτι συνελήφθη και  μπήκε φυλακή για χρήση μεταμφεταμίνης.Η μάνα της τότε ζήτησε 200.000 μπατ για το δικαστήριο,ώστε να μπορέσει να ελευθερωθεί η αδερφή της.Η Λον τα έστειλε αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη,

Γυρίζοντας μετά από κάποιους μήνες στην Ταϊλάνδη,διαπίστωσε οτι η μικρή της αδελφή ήταν ακόμη στην φυλακή.Τα λεφτά δεν τα έδωσε ποτέ η μάνα της στην αδελφή της......

Το τραγικό είναι οτι ακόμη και σήμερα στον επίλογο του βιβλίου και παρ'όλο που παραδέχεται και ονοματίζει την μάνα της ως τον δυνάστη της,η Λον συνεχίζει και της στέλνει λεφτά.....

μία μικρή παράθεση  από το  εν λόγω βιβλίο   που έχει βάλει ο φίλος Ουτοπικός
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2009, 16:34:41 μμ από kosa »
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 16, 2009, 19:52:56 μμ »
Διαβαζω μερες εδω τις αποψεις σας και απλα θα ηθελα να πω οτι βρισκομαστε λιγο εκτος θεματος μιας και ο τιτλος εχει να κανει με τους ελληνες στην ταιλανδη.Πιασαμε λοιπον το θεμα απο την μερια που ο συμπατριωτης μας δεν φταιει και φταιει η ταιλανδη κοπελα.
Το μερος που φταιει ο δικος μας;
Απλα για να ειμαστε δικαιοι και μεσα στο θεμα.
Τωρα οσο για τις ταιλανδες πιστευω οτι ο καθενας θα εχει να πει πολλα αναλογα με την γωνια που τις εχει δει,τις εχει μαθει και εχει ζησει μαζι τους.
Πιστευω οτι ολοι συμφωνουμε στο οτι η παταγια και ολα αυτα τα μερη δεν ειναι παρα μια στρεβλωση της ταιλανδης.
Ενα 99% των γυναικων κανουν μια "δουλεια" ειτε απο αναγκη ειτε και εγω δεν ξερω τι αλλο.
Δεν τις κανει να μην ειναι αξιες σεβασμου,και μαλιστα οταν τις σεβεσαι εισαι κερδισμενος διπλα.
Τωρα το τι θελει να πιστεψει ο καθενας μην ξεχνατε οτι ειναι και θεμα αναγκης του καθενος μας.
Υπαρχει και 1% που οντως ειναι πολυ καλες κοπελες περαν της "δουλειας"τους.
Εξαιτιας αυτου του ποσοστου δεν αναφερομαστε και πολυ.
Αυτες ομως θα ειναι αναγκασμενες να μενουν εκει και οταν εμεις φυγουμε.
Και οι συνθηκες διαβιωσης ειναι διαφορετικες απο τις δικες μας.
 Για να επανελθω στο θεμα πρεπει να δουμε και τον ελληνα.
Και δεν εχω αλλη ερωτηση περαν του γιατι να το κανει και τι θελει να αποδειξει;
Αλλοι θελουν να ζησουν για λιγο ενα ψεμα και αλλοι δεν το καταλαβαινουν ποτε.
Οπως και να εχει μια συμβουλη απο καποιον που ειναι κατω και ξερει πιο πολλα ειναι καλοδεχουμενη.
Μηπως ομως το πισω απο την πλατη ειναι και μερος του ελληνα;Να δειξει οτι ειναι καλυτερος,εξυπνοτερος η και πιο μαγκας;
Πρωτα θα πρεπει να κρινω,αν μπορω βεβαια να το κανω,τον ελληνα και μετα καποιον που ειναι στην πατριδα του και δεν ξερω πολλα για αυτον.
Αυτα,μπραβο στα παιδια που βρηκαν το μισο τους εκει σε εναν αξιοθαυμαστο για μενα λαο,μακαρι ολοι που θελουν κατι τετοιο και εγω να το βρουνε κατω,μπραβο και στα παιδια που πανε κατω και ζουν ενα ονειρο εστω και ψεμα.
Μην κατηγορουμε κανεναν ελληνα η ταιλανδο.
Ας βρουμε τους λογους απλα που ο καθενας κανει οτι κανει και το θεμα εδω ειναι ο ελληνας.
Επισης να προσεχουμε και το πως διατυπωνουμε πραγματα.
Ειμαι σιγουρος οτι κανεις δεν θελει να θιξει κανεναν εδω μεσα αλλα ο γραπτος λογος ειναι περιεργος και πολλες φορες καταλαβαινουμε αλλα.Ευχαριστω.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 16, 2009, 20:10:37 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 16, 2009, 23:01:44 μμ »
Φιλε kosa καταρχην σεβομαι και μπραβο σου τον τροπο με τον οποιον απαντας γιατι ειναι απολυτα ευγενης εστω και αν διαφωνω δεν εχει καμια σημασια.Σου ειπα ομως και κατι που δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορεις να το αντιληφθεις.Μου παραθετεις ενα κειμενο απο καποιο βιβλιο το οποιο μιλαει για 2 εκατομυρια γυναικες που εκδιδονται στην ταυλανδη.Σου εγραψα λοιπον οτι οταν συγκρινεις τα στοιχεια τα παντα ειναι αναλογικα και αυτο σημαινει οτι δεν μπορει να μου κοπανας πραγματικους αριθμους μιας χωρας η οποια εχει τον εφταπλασιο πληθυσμο απο την δικια μας ετσι απλα.Το 2 εκατομυρια στην ταυλανδη λοιπον σημαινει 250000 στην Ελλαδα.Για να ξερουμε τι λεμε και να βαζουμε τα πραγματα στην σωστη τους διασταση.Ποσοστο μετρας και οχι πραγματικους αριθμους.Αμα το γουσταρεις ετσι οι αστεγοι σε Γαλλια ειναι περισοτεροι απο τον πληθυσμο της Ελλαδας το ιδιο και στις ΗΠΑ.Καπιοι θελουν να μας παρουσιασουν οτι ζουμε στον παραδεισο και ολοι οι αλλοι μακρια απο την ελλαδα ειτε λιμοκτονουν ειτε ειναι κοροιδα και αναλογα με τον εχθρο που αντιμετωπιζουν αλλαζουν και το επειχηρημα.Εχω ταξιδιωτικο πρακτορειο λοιπον στην Δανια και σας στελνω  πακετο διακοπων 15 μερες Ελλαδα-Μυκονο.Ποια θα ειναι η εικονα που θα σχηματισεται για τις αδερφαρες του κερατα τους ελληνες οταν θα γυρισετε στην Δανια?Κουδουνοκατασταση το 50% το παει το γραμμα back door.Ολα ειναι σχετικα λοιπον.Ο lostromos εχει απολυτω δικιο ειμαστε οχι λιγο αλλα εντελως εκτος θεματος αλλα καποια πραγματα που διαφωνω και ποσταροντε δεν γινεται να μην απανταω.Μπορει να κανω και λαθος ειναι προσωπικη μου αποψη.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 10:05:02 πμ »
Αγαπητέ φίλε  jimi
Να σε ευχαριστήσω κατ αρχή για τα καλά σου λόγια.  Δεν έχω καταλάβει που εστιάζεται ο λόγος που διαφωνείς μαζί μου  θα κάνω μια προσπάθεια εξηγήσω  και πάλι τα γραφόμενα μου μήπως και με δίκια μου ευθύνη δεν έγινα όσο  το δυνατόν κατανοητός. Στο κείμενο που  έγραψα   σε αυτό  ακριβώς αναφερόμουν  στον υπόλοιπο κόσμο της Ταϋλάνδης που δεν είναι  μπλεγμένος  στο  παιχνίδι της Πάτταγια του Πουκέτ και τον άλλων  sex Disneyland. Aν θεωρήσουμε ότι τα στοιχεία του βιβλίου είναι πραγματικά τα 2.000.000  σε ένα πληθυσμό  63,389,730  και πάλι θεωρώντας  ότι το 50% αυτού του πληθυσμού  είναι γυναίκες άρα 31.500.00 περίπου  υπάρχει ένα  κομμάτι της τάξης των  29.500.00 που δεν συμμετέχει σε αυτό το παιχνίδι.

Το απόσπασμα από το βιβλίο δεν το έβαλα για να δείξω  τους αριθμούς και συγγνώμη εάν αυτό σου έδωσα να καταλάβεις αλλά μέσα από τα γραφόμενα μιας κοπέλας που  λειτουργούσε και ζούσε μέσα σε αυτό το παιχνίδι  να τονίσω ένα καθεστώς   κοινωνικής ομηρίας που ζουν κάποιες κοπέλες εκεί  μέσα από την ανέχεια  την δυσκολία εξεύρεσης μιας  υγιούς εργασίας και την ανάγκη επιβίωσης.

Στο  κομμάτι της προσέγγισης  με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο  το 90%  τον έντυπων και ηλεκτρονικών αφιερωμάτων  στη συγκεκριμένη χωρά ασχολείται με την Παττάγια και το Πουκέτ  καθώς και της γνώστες περιοχές της Μπανγκόκ.

jimi
Οι χωρικοι δεν καλιεργουν μονο ρυζι και ζουν με 20000 μπατ οπως εντεχνως η απο αγνοια μας λες.Ζουν απο την γη ακριβως οπως κανουν και εδω οι αγροτες μας .Για τις disneyland απαντησε ο φιλος teosep και τελος θελω να σου θυμησω οτι ο πληθυσμος της ταυλανδης ειναι 70 εκατομυρια.Απλα το γραφω για να μην ξεχαστεις γιατι τα παντα ειναι αναλογικα οταν μιλαμε για δυο διαφορετικα μεγεθη

Φίλε δεν ανέφερα πουθενά  ότι κάτω καλλιεργούν μόνο ρύζι.

kosa
Έχω την τύχη  να επισκεφτώ μέρη που πολλοί ούτε έχουν φανταστεί ότι υπάρχουν κάτω . Έχω κάνει  παρέα με ανθρώπους που  περίμεναν   την σοδιά του χρόνου για να πάρουν  17-20.000 μπατ για να ζήσουν. Έχω κάνει παρέα με κοπέλες που δούλευαν ήλιο με ήλιο στα  ρυζοχώραφα για 100 μπατ και θεωρούσαν τον εαυτό τους τυχερό και καλοπληρωμένο γιατί είχαν δουλεία.

Το μόνο που ίσως με ενόχλησε στα γραφόμενα σου  είναι η λέξη εντέχνως  η όποια σε πολλές περιπτώσεις  χαρακτηρίζει ιδιοτέλεια την οποία  δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι για οποιοδήποτε  λόγο  μου αποδίδεις .

Να ζητήσω και πάλι συγγνώμη εάν τα γραφόμενα μου η ο τρόπος γραφής μου  σε έκανε να  εξάγεις  συμπεράσματα που  δεν ήταν στις προθέσεις μου
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 17, 2009, 16:22:47 μμ από kosa »
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος farag

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.15 Firefox 3.0.15
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 10, 2009, 16:30:51 μμ »

παιδιά παω thai 15 χρονάκια 3 φορες το χρόνο...να ερωτεύεστε χωρίς καμια επιφύλαξη και χωρίς καμια ψευδαίσθηση.Μην διστάσετε να στείλετε λεφτα θα πρέπει να αδιαφορείτε που θα ξοδευτούν και μην ξεχνάτε ακόμη και μετά από 15 χρονια στην Ταϊλάνδη ακόμα και όταν τους μιλάς στη δικη τους γλώσσα...δεν παύεις να είσαι FARAG
Σε παρακαλούμε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες www.thai.gr Team
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 10, 2009, 16:45:22 μμ από Oytopikos »