Αποστολέας Θέμα: Kingston Bangkok Suites  (Αναγνώστηκε 6543 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Kingston Bangkok Suites
« στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 19:13:41 μμ »
 το παρακατω βιντεακι ειναι απο το ξενοδοχειο kingston bangkok hotel.βρισκεται στην soi15 κοντα στο σταθμο asok του skytrain.η κρατηση εγινε μεσω email και παρα τις τιμες του site οι υπευθυνοι μου εδωσαν καλυτερες.1680 μπατ περιπου την ημερα και πραγματικα τα δωματια ηταν παρα πολυ καλα.το μερος αν και στενο μην σας φοβησει το βραδυ αφου υπαρχουν και αλλα ξενοδοχεια εκει οποτε και αρκετα security.
το ξενοδοχειο κατα την αφιξη σας θα σας δωσει δυο καρτες εισοδου στα δωματια δεν χρεωνει για τους επισκεπτες,τα κουπονια του πρωινου σας που πραγματικα ειναι παρα πολυ καλο με αμερικανικο και ταιλανδεζικο,εναν χαρτη της πρωτευουσας καθως και δωρεαν μια καρτα για το skytrain ελευθερας εισοδου για μια μερα(μην την ανοιξετε θα το κανει αυτο ο υπαλληλος στο σταθμο και θα σας την φορτισει)
 Στο lobby υπαρχουν υπολογιστες για ελευθερο ιντερνετ.καθως και τουκ τουκ που σας πηγαινουν στο σταθμο του skytrain(με τα ποδια περιπου 4 λεπτα.)Επισης ειναι κοντα και ο σταθμος nana περιπου κανενα 10-13 λεπτα.
 Το προσωπικο ειναι παντα ευδιαθετο και ετοιμο να σας βοηθησει σε οτι χρειαστειτε ενω απο το βιντεο θα δειτε οτι τα δωματια ειναι ευρυχωρα 36 τετραγωνικων μεγαλο μπανιο,με διακοπτες αφης ακομα και για το αν θελετε το δωματιο σας να καθαριστει η απλα να μην σας ενοχλησουν.
 Πραγματικα αν καποιος δεν εχει προβλημα με το κοστος του ξενοδοχειου ειναι μια πολυ καλη λυση για μεσα στην πρωτευουσα.

http://www.kingstonbangkok.com/
αν θελετε να κανετε κρατηση θα το κανετε απο τα κεντρικα γραφεια
sales@compasshospitality.com

το δωματιο μου ηταν deluxe:

Αποσυνδεδεμένος archer65

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Kingston Bangkok Suites
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 17:42:36 μμ »
φιλε  λοστρομος   οκ  θα το επισκεφτω  λιαν συντομως .  σκεφτομαι να στειλω μαιλ μεχρι την αλλη βδομαδα δωσε μου καμμια πληροφορια ακομα για την περιοχη και για τα ενδιαφεροντα τριγυρω του   ευχαριστω παντως

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2010, 18:59:18 μμ »
δεν ξερω τι ζητας αλλα το skytrain μπορει να σε παει παντου.κοντα ειναι ο σταθμος νανα που σημαινει νυχτερινη διασκεδαση.απεναντι απο το δρομο soi15 που βρισκεται το ξενοδοχειο ειναι αν δεν κανω λαθος το korea town κυριως για φαγητο.τωρα σχεδον μπροστα ο δρομος sukhumvit που ειναι και πολυ μεγαλος θα δεις οτι γινεται εμποριο με καθε τι απο πουχα μεχρι και μπιχλιμπιδια υπαρχουν ομως μερη που μπορεις να πας και να ψωνισεις πιο φθηνα.το βραδυ μετα τις 11 αρχιζουν και μετατρεπονται σε φαγαδικα που καλο θαηταν να δοκιμασεις το λεγομενο "βρωμικο" που ομως ειναι πολυ καλο.

Αποσυνδεδεμένος samuimaria

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 13:18:27 μμ »
φιλε λοστομος θελω να σε ρωτησω κατι.οταν πηγες στο kingston suites σου ζητησανε πιστωτικη καρτα ωστε να σου μπλοκαρουνε καποιο ποσο σαν εγγυηση?????

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 16:50:01 μμ »
Δεν ξέρω αν η απάντηση που θα σου δώσω είναι αυτή που ζητάς.
Τον Ιανουάριο που μας πέρασε πήγα εγώ και η γυναίκα μου στην Bangkok και έμενα στο Imperial Queen's Park Hotel,  τα πάντα ήταν πληρωμένα και πήγα εκεί με γκρουπ, καθώς μου έδειναν το δωμάτιο μου ζήτησαν την πιστωτική μου κάρτα, τους λέω μα είναι όλα πληρωμένα, και μου λέει ο Ρεσεψιονίστ την χρειαζόμαστε σαν εγγύηση στην περίπτωση που πάρεις κάτι απο το μπάρ του δωματίου σου.
Δεν πήρα τίποτα και βέβαια ποτέ δεν χρεώθηκε η πιστωτική μου κάρτα.
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 16:55:23 μμ »
καλησπερα την κρατηση την εκανα μεσω ιντερνετ απο το ιδιο το ξενοδοχειο.εδωσα τα στοιχεια της καρτας μου μονο και μονο για να δουν αν το ποσο υπαρχει μεσα διαθεσιμο το ιδιο εγινε και οταν εφτασα εκει ποτε μεχρι την στιγμη που εφτασα δεν ειχε γινει καποια συναλλαγη,σωστος και ο μαικοα ποιο πανω ειναι θεμα εγγυησης.
οταν εφυγα μου κανανε τον λογαριασμο μπορουσα να πληρωσω οπως ηθελα με πιστωτικη η μετρητα.

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 22:41:06 μμ »
και αμα δεν εχεις πιστωτικη καρτα????(δεν  εχω καν πιστωτικη καρτα) τι γινεται σε αυτη την περιπτωση

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 22:41:47 μμ »
και αμα δεν εχεις πιστωτικη καρτα????(δεν  εχω καν πιστωτικη καρτα) τι γινεται σε αυτη την περιπτωση

δίνεις μετρητά

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 00:17:51 πμ »
δίνεις μετρητά
Και τα παιρνεις πισω στο τελος

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 09:52:54 πμ »
η απλα μπορεις να χρησιμοποιησεις μια προπληρωμενη καρτα,μπορεις ευκολα να βγαλεις απο μια τραπεζα δεν ειναι πιστωτικη βαζεις τα χρηματα μεσα κανεις την συναλλαγη σου αρα και την κρατηση και μετα τα παιρνεις.το ιδιο κανεις και οταν πας στο ξενοδοχειο στην αρχη απλα να δουν οτι υπαρχουν χρηματα μεσα.στο τελος τους λες οτι θελεις να πληρωσεις με μετρητα και τελειωνεις.

• *
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 4.0.5 Safari 4.0.5
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 10:25:37 πμ »
Σε ευχαριστω