Αποστολέας Θέμα: NANA HOTEL,BANGKOK  (Αναγνώστηκε 3991 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.8 Firefox 3.5.8
NANA HOTEL,BANGKOK
« στις: Μαρτίου 25, 2010, 12:11:20 μμ »
Γεια σας,παιδια....δεν εχω μεινει στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο αλλα οταν γυρνουσα απ΄την Πατταγια με πηγανε 2 κοριτσια εκει(θα μενανε εκει γιατι ειχαν καποιες δουλειεσ Μπανγκοκ και τους βολευε το σημειο)....Ετσι αρπαξα την ευκαρια και πηρα με την καμερα το δωματιο που νοικιασανε για μια μερα.....1400 Μπατ(με πρωινο).....πισινα.....το ιντερνετ το πληρωνες.....Καλο δωματιο...με μπανιερα η τουαλετα..air/condition.....safe box......και σε καλο σημειο.......Ακριβως απεναντι ηταν το ΝΕΡ(Nana Entertaiment Plaza}.....ειχε και σταση sky train εκει κοντα.....Πολυ βολικο!!!!

υπαρχει και site τους στο ιντερνετ

http://www.nanahotel.co.th/html/index.html

ΝΑΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΔΩΜΑΤΙΟ

και λιγο nana plaza{απ’εξω)

Αποσυνδεδεμένος zefwn

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: NANA HOTEL,BANGKOK
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 25, 2010, 15:43:56 μμ »
Σε βαλανε σε καλο δωματιο. Πρεπει να ειναι το 605 ή 604.
Εχω μεινει και εγω μια φορα εκει. Πριν 5-6 χρονια με 27.- Ευρω την νυχτα.
ΑΛΛΑ,  την πρωτη μερα με πηγανε στον 1ο οροφο στο πισω μερος. Εσωτερικα το δωματιο ηταν περιπου το ιδιο, αλλα κοιτουσε σε ενα στενο ξεφωτο με σκουπιδια που σε επνιγε.
Γενικα το ξενοδοχειο ειναι καλο και σε εξαιρετικο μερος (στο κεντρο/Sukhumvit, κοντα στο Sky train και διπλα στην NEP). (friendly staff, satisfactory thai breakfast, no fee for guests).

Αλλα, η προταση μου ειναι,  εαν καποιο μελος διαλεξει για διαμονη αυτο το ξενοδοχειο, να ζητησει δωματιο  στο μπροστινο μερος   και κατα προτιμηση στον 4ο/5ο/6ο οροφο.

Γεια σας,παιδια....δεν εχω μεινει στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο αλλα οταν γυρνουσα απ΄την Πατταγια με πηγανε 2 κοριτσια εκει(θα μενανε εκει γιατι ειχαν καποιες δουλειεσ Μπανγκοκ και τους βολευε το σημειο)....Ετσι αρπαξα την ευκαρια και πηρα με την καμερα το δωματιο που νοικιασανε για μια μερα.....1400 Μπατ(με πρωινο).....πισινα.....το ιντερνετ το πληρωνες.....Καλο δωματιο...με μπανιερα η τουαλετα..air/condition.....safe box......και σε καλο σημειο.......Ακριβως απεναντι ηταν το ΝΕΡ(Nana Entertaiment Plaza}.....ειχε και σταση sky train εκει κοντα.....Πολυ βολικο!!!!

υπαρχει και site τους στο ιντερνετ

http://www.nanahotel.co.th/html/index.html

ΝΑΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΔΩΜΑΤΙΟ

και λιγο nana plaza{απ’εξω)

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Απ: NANA HOTEL,BANGKOK
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 23:26:13 μμ »
και μια διαφημιση του ξενοδοχειο απο το 1967