Αποστολέας Θέμα: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα  (Αναγνώστηκε 362969 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Take chances, give everything, forget the past
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 83.0.4103.116 Chrome 83.0.4103.116
Απ: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα
« Απάντηση #555 στις: Ιουλίου 13, 2020, 10:01:15 πμ »
Καλημέρα παιδια και ελπίζω να ειναι ολοι καλά.

Πλησιάζει ο καιρος οπου θα γινει και ο δικός μου γάμος και έχω αρχισει να μαζευω σιγα σιγα τα χαρτιά που χρειαζονται.
Μπήκα στο site της πρεσβείας και καπου γράφει "Άδεια γάμου από Δήμο/Κοινότητα (όπου υπάρχει η οικ. Μερίδα και πρέπει να αναφέρει τον Δήμο στην Ταϊλάνδη που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος)"
Μπορεί καποιος να μου απαντήσει αν ειναι απαραιτητο να αναγράφεται ο δημος στο οποιο θα πραγματοποιηθεί ; Ρωταω διοτι δεν γνωριζουμε ακομη ποτε και αν θα μπορέσει να γινει ο γαμος σε συγκεκριμενο δημo μιας και τα συνορα ειναι κλειστα. Απλά βγάζω την αδεια, η οποια ισχύει για 6 μήνες ώστε να την εχω στην ακρη να μην τρέχω τελευταια στιγμη μιας και μένω Αγγλία.
Nobody is perfect until you fall in love with them

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 77.0 Firefox 77.0
    • Thailand
« Απάντηση #556 στις: Ιουλίου 15, 2020, 00:15:43 πμ »
Καλημέρα παιδια και ελπίζω να ειναι ολοι καλά.

Πλησιάζει ο καιρος οπου θα γινει και ο δικός μου γάμος και έχω αρχισει να μαζευω σιγα σιγα τα χαρτιά που χρειαζονται.
Μπήκα στο site της πρεσβείας και καπου γράφει "Άδεια γάμου από Δήμο/Κοινότητα (όπου υπάρχει η οικ. Μερίδα και πρέπει να αναφέρει τον Δήμο στην Ταϊλάνδη που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος)"
Μπορεί καποιος να μου απαντήσει αν ειναι απαραιτητο να αναγράφεται ο δημος στο οποιο θα πραγματοποιηθεί ; Ρωταω διοτι δεν γνωριζουμε ακομη ποτε και αν θα μπορέσει να γινει ο γαμος σε συγκεκριμενο δημo μιας και τα συνορα ειναι κλειστα. Απλά βγάζω την αδεια, η οποια ισχύει για 6 μήνες ώστε να την εχω στην ακρη να μην τρέχω τελευταια στιγμη μιας και μένω Αγγλία.

Συνήθως αναγράφεται ότι ο γαμος θα τελεσθει στην Μπανγκοκ της Ταϊλάνδης

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Take chances, give everything, forget the past
  • Browser:
  • Chrome 83.0.4103.116 Chrome 83.0.4103.116
« Απάντηση #557 στις: Ιουλίου 15, 2020, 12:07:23 μμ »
Καλημερα και ευχαριστω ουτοπικέ!

Πήγα σημερα στον δημο, εκανα τα χαρτια και τωρα μενει να παω την γνωστοποιηση σε καποια τοπικη εφημερικα! ;)

Απλά φοβάμαι μην τυχον και δεν εχουν ανοιξει εντος 6 μηνων και χρειαστει να τα κανω εκ νεου.
Nobody is perfect until you fall in love with them

Αποσυνδεδεμένος hercules83

• *
  • Browser:
  • Chrome 95.0.4638.69 Chrome 95.0.4638.69
« Απάντηση #558 στις: Νοεμβρίου 20, 2021, 11:25:50 πμ »
καλημερα σε τους Ταιλανδοπληκτους.εγω πριν του κορονοιου ειχα μια σχεση με Ταιλανδεζα και σχεδιαζα να την φερω Ελλαδα.ο κορονοιος μας χαλασε τα σχεδια και καλητερα γιατι η κυρια επεμενε να πληρωσω σιν σοντ και δεν συμβιβαζοταν.εγω τωρα μπλεκω με Λαος και πολυ καλητερη η κοπελα που μιλαω και δεν θελει σιν σοντ.θα ηθελα να σας ρωτησω αν θελετε να μου πειτε τα χαρτια που χρειαζονται για γαμο ειναι τα ιδια που ζητανε και απο την Ελληνικη πρεσβεια στη Μπανγκοκ?εγωβεβαια θα πρεπει να παω Βιετναμ απο που αναλαμβανει θεματα απο Λαος.αν μπορειτε να με βοηθεισετε πληροφοριακα.οι γαμος γινεται στην πρεσβεια η στο δημαρχειο του Λαος που ειναι κοπελα και παω τα χαρτια στην πρεσβεια.κλεινουμε ραντεβου παμε πρεσβεια και γινεται ο γαμος .θελω να εχω ολα ετοιμα και μολις ανοιξει το Λαος να παω να κανω οτι ειναι να κανω

Αποσυνδεδεμένος hercules83

• *
  • Browser:
  • Chrome 95.0.4638.69 Chrome 95.0.4638.69
« Απάντηση #559 στις: Νοεμβρίου 26, 2021, 10:31:12 πμ »
καλημερα σε ολους παλι.δεν ξερω αν μπαινετε καποιος απο τα μελη του φορουμ.τα πιστοποιητικα που αναφερονται για γαμο ειναι τα ιδια χαρτια που θελουν και σημερα?και οσον αφορα εκκαθαρηστικο που διχνει το εισοδημα μου.επειδη εμενα το εισοδημα μου ειναι μαυρο.εαν το αφεντικου μου κανει προσληψη και μου δωσει χαρτι οτι μ εχει παρει στην επιχειρηση και μου δινει το ταδε ποσο καθε μηνα που θα ειναι αρκετο οσο θα εδιχνε το εκκαθαριστικο?τους αρκει αυτο το χαρτι γιατι αν μου κανει προσληψη στα μεσα της χρονιας το εκκαθαριστικο θα διχνει 3.000ε εισοδημα.να μην περιμενω ενα χρονο ακομα μεχρι το επομενο εκκαθαριστικο να διχνει το εισοδημα που θελουν.μπαινω σε αυτο το φορουμ για δεν υπαρχει αλλο σαιτ για να μαθω πληροφοριες για το Λαος.

Αποσυνδεδεμένος stavros hal

• *
  • Browser:
  • Chrome 96.0.4664.45 Chrome 96.0.4664.45
« Απάντηση #560 στις: Νοεμβρίου 27, 2021, 19:15:39 μμ »
Εγώ το '18, με μηδενικό παντρευτηκα. Εκτός απο ενα ψιλοειρωνικό σχόλιο δεν ειχα κανέν θεμα.

Αποσυνδεδεμένος StathisUdonThani

• *
  • Android 10 Android 10
  • Browser:
  • Chrome 96.0.4664.104 Chrome 96.0.4664.104
« Απάντηση #561 στις: Ιουλίου 16, 2023, 18:21:45 μμ »
Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα
Ξερει καποιος να μας πει την διαδικασια και τα εγγραφα που χρειαζονται (απο προσωπικη του εμπειρια και οσο το δυνατον πιο προσφατη) ωστε να βγει η βιζα συζηγου μετα το περας του γαμου ?
Πιο συγκεκριμενα θα ηθελα να μαθω εαν απαιτειται πιστοποιητικο ποινικου μητρωου - police clearance certificate για την γυναικα.
Το ραντεβου στην πρεσβεια ειναι την ερχομενη Πεμπτη ( περι γαμου ) και επειδη αυτο το χαρτι απο οτι εμαθα καθυστερει θα ηθελα να το ξερω απο πιο νωρις ωστε να ξεκινησω την διαδικασια εκδοσης του. Την Πεμπτη θα ξερω σιγουρα μιας και θα περασω απο την πρεσβεια μας.
Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.