Αποστολέας Θέμα: Πως είναι η εγκληματικότητα στο phuket?  (Αναγνώστηκε 16573 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KRAPIKRAPON

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
Απ: Πως είναι η εγκληματικότητα στο phuket?
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 30, 2011, 22:38:37 μμ »
μεγαλη προσοχη στα ενοικιαζομενα μηχανακια οταν τα νοικιαζεται βγαλτε τα μια φωτογραφια ωστε αργοτερα μην σας ζητανε λεφτα για δηθεν ζημιες η γρατζουνιες που προυπηρχαν
αυτο γινετε μονο Πατταγια μερια

Αποσυνδεδεμένος gioro27

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 31, 2011, 15:25:57 μμ »
αυτο γινετε μονο Πατταγια μερια
εμενα μου ετυχε στην πατονγκ νοικιασα μηχανακι στο στενο του ταιγκερ ινν και ετυχε να το βγαλω φωτο ωστε να θυμαμαι πιο ειναι γιατι γινεται χαμος με τα μηχανακια οταν το επεστρεψα μου φωναζε η κοπελα πως δηθεν το γρατζουνισα
και μου ζητουσε λεφτα αλλιως πολισ μου λεει και τοτε θυμηθηκα οτι το ειχα φωτογραφιση και τισ την εδειξα και της λεω φωναξε τωρα πολις μου λεει οκ νο προμπλεμ και εφυγα

Αποσυνδεδεμένος DrGiannis

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 22:56:46 μμ »
Αυτό με την αλληλεγγύει των ταϊλανδών είναι αλήθεια. Μια φορά στην Μπαγκόκ, βγήκα από το ξενοδοχείο και είχα τα νεύρα μου. Έψαχνα να βρω να χαλάσω λεφτά και ήταν σονγκράν και γινόταν χαμός. Και είχα και τον τουκ τουκατζή να με ζαλίζει, "where you go sir, where you go sir"!!! Όπου θέλω βρε μαmάκα, τι σε νοιάζει εσένα, του απάντησα εγώ στα ελληνικά. Αλλά με κατάλαβε από τον τόνο της φωνής μου και μου ήρθε τσαμπουκαλεμένος να μου ζητήσει το λόγο. Ε, σε 3 δευτερόλεπτα είχαν μαζευτεί άλλοι 30, έτοιμοι να με πλακώσουν στο ξύλο και όχι μόνο. Τελικά κατάφερα να τη γλιτώσω, καθότι μεγάλος διπλωμάτης. Οπότε, μακριά από φασαρίες!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2011, 06:00:46 πμ από Oytopikos »
We only live once, so we must live good!

Αποσυνδεδεμένος Fon

• *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 31.0 Firefox 31.0
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 29, 2014, 12:17:09 μμ »
Πρωτοφανή πράγματα στο μεγάλο νησί.
Η πως μια χούντα μάλλον τίμιων προθέσεων προσπαθεί να αλλάξει μια χώρα βουτηγμένη στην κρατική διαφθορά.
Το Πουκέτ έχει γεμίσει με αξιωματούχους από τη πρωτεύουσα ενώ έχει παυτεί ο ντόπιος αστυνομικός διευθυντής. Ο επί 20 χρόνια δήμαρχος και οι δύο γιοί του καταζητούνται για σωρεία παράνομων δραστηριοτήτων και αδιαφανούς πλουτισμού. Η μαφία των τουκτούκηδων σε Κάρον-Κάτα που εκβίαζαν τουρίστες ζητώντας διπλές και τριπλές ταρίφες έχει συλληφθεί. Οι αντίστοιχοι της Πατόνγκ που μας είχαν κόψει τη πόλη στα δύο στις 4 Μάρτη απαιτώντας να κάνουν πιάτσα οπουδήποτε, συνελήφθησαν χτες και οδηγούνται σε δίκη, ενώ τα 22 τουκ-τουκ που τότε έκλεισαν τη πόλη κατασχέθηκαν. Ξεκινά έλεγχος αδειών για τα νυχτερινά μαγαζιά με σκοπό τη πάταξη της νυχτερινής μαφίας. Όλα τα παράνομα κτίσματα κατά μήκος των δυτικών ακτών έχουν γκρεμιστεί η θα γκρεμιστούν οσονούπω. Φυσικά έχουν απαγορευτεί οι ξαπλώστρες και ομπρέλες, πράγμα που ίσως αλλάξει γιατί σίγουρα θα μειώσει τον τουρισμό. Ο Αυστραλός πρόξενος στο νησί τους ενθαρρύνει να προχωρήσουν ακάθεκτοι γιατί οι Αυστραλοί τουρίστες έχουν εκφράσει μεγάλα παράπονα.
Αλλά και σε όλη τη Ταϊλάνδη ξεκινά έλεγχος μετά από καταγγελίες για παράνομο και άκρατο πλουτισμό πολλών που διετέλεσαν περιφερειάρχες και κάθε είδους τοπικοί άρχοντες.
Όσοι αγαπάμε το νησί και το επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο, πιθανόν να το βρούμε σε κατάσταση κοντινή σε σχέση με το πως το ονειρευόμαστε για τις διακοπές μας.
Φυσικά ας ελπίσουμε ότι η χούντα θα καταλάβει ότι η μεταρρυθμιστική πορεία μιας χώρας δεν δρομολογείται από στρατιωτικούς και ότι μετά την πάταξη και φυλάκιση της διεφθαρμένης ελίτ, θα αποκαταστήσει τη δημοκρατία οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 35.0 Firefox 35.0
    • Thailand
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 08:05:42 πμ »
2 17χρονοι σπουδαστές σκοτώθηκαν χθες στο Πούκετ , από μέλη αντίπαλης συμμορίας σπουδαστών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Saphan Hin , μέρα μεσημέρι.

http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Two-teens-dead-Phuket-Town-midday-shootout/48185#ad-image-0

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
  • Chrome 45.0.2454.101 Chrome 45.0.2454.101
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 08, 2015, 17:09:29 μμ »
Λιγη προσοχη οσοι αφηνουν τα μηχανακια γυρω απο την Λιμνη Ναι-Χαρν, ή στο ελευθερο παρκινγκ της παραλιας,   να μη αφηνουν κατω απο την σελα πολυτιμα αντικειμενα γιατι τις ανοιγουν κ τα κλεβουν, πολλα συχνα περιστατικα κ επισης ληστειες εχουν σημειωθει στην περιοχη ακομα κ μερα μεσημερι . η Λιμνη εχει καμερες τριγυρω  αλλα οχι σε ολα τα σημεια.

Επισης μεγαλη προσοχη στα ΑΤΜ του νησιου γιατι πολλα περιστατικα συνεχως με ATM skimmers. Ειναι καλυτερα να  επιλεγετε να τραβατε χρηματα σε ΑΤΜ που ειναι εξω απο τραπεζες. Δεν ειναι τοσο συχνο φαινομενο αλλα μια φορα να  συμβει σε καποιον  ειναι αρκετο.
sabai sabai