Μιας & βρηκα αυτο το "θεμα", εχω να πω : ΜΟΝΟΙ & παλι ΜΟΝΟΙ...
Το ξερω ειναι καπως "αγριευτικο" σαν πρωταρης,να σκεφτεσαι οτι θα βρεθεις χιλαδες χιλιομετρα μακρυα,σε μια αγνωστη χωρα & να μην εχεις μερικες "σταθερες",οπως Πχ ξεν/χειο η εσωτερικες αεροπορικες κρατησεις.Σ'αυτη την κατασταση βρεθηκα πριν απο 1 μηνα περιπου.Αλλα ειναι ολα τοσο απλα & ευκολα εκει, και πανω απ'ολα ασφαλη,ωστε με μια μικρη ερευνα απο ιντερνετ εισαι ετοιμος.Γλυτωνεις αρκετα χρηματα & εχεις μια χρησιμοτατη ελευθερια κινησεων,να πας οπου θελεις...
Ετσι για παραδειγμα αναφερω οτι στο δικο μου ξεν/χειο που με παζαρι απο e-mail πληρωσα 700Μπατ για Νοεμ.& 900Μ για Δεκ. Ηρθε ενας τυπος (Γαλλος), το παζαρεψε & το πηρε 700M τη βραδυα για Δεκ.(High season).Πιο χαρακτηριστηκο παραδειγμα,γνωρισα ζευγαρι απο Ελλαδα που εμενε σε διπλανο Ξεν/χειο με τιμη ιντερνετ 1800Μ,οι οποιοι μεσω πρακτορειου το πληρωσαν 2300Μ !! τη βραδυα... Σε "πειραμα" που εκανα με την "εκει" φιλη μου,στο συγκεκριμενο Ξεν/χειο,μας το εδιναν 1600Μ,χωρις πολυ παζαρι...
Αλλο παραδειγμα,το αεροπορικο που πληρωσα 7080Μ μεσω ιντερνετ.Στο Σουβαρναπουμ βρηκα πτησεις για πουκετ,Βαngkok air, air Asia,κλπ,στα 5000-5800Μ...
Σε τελικη αναλυση η Ταιλανδη ειναι μια περιπετεια,ας τη ζησουμε οπως πρεπει
Αυτα λεω εγω, που ειμαι "παθως" και "μαθως" για τους επομενους πρωταρηδες.