Αποστολέας Θέμα: Κατηγορία Hotel. 3*, 4*, 5* ?  (Αναγνώστηκε 6664 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grarxon

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • SeaMonkey 2.0.4 SeaMonkey 2.0.4
Κατηγορία Hotel. 3*, 4*, 5* ?
« στις: Απριλίου 25, 2010, 17:25:46 μμ »
Tι κατηγορια Hotel προτιμάτε ? 3*, 4* or 5* Hotel?
Εγώ γέρνω για 5* αλλα δεν ξέρω αν αξίζει.
Το μεγαλύτερο ποσοστό σε τι κατηγορια πηγαίνει?
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 25, 2010, 17:33:44 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Κατηγορία Hotel. 3*, 4*, 5* ?
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 26, 2010, 00:32:17 πμ »
εγω παντα ειχα ενα προβλημα με τα αστερια και αυτο γιατι δεν ξερω τα αστερια πως τα περνουν τα ξενοδοχεια.αν κρινω απο την ελλαδα τοτε μια τηλεοραση και ενα ερκοντισιον πηρε αστερι.βεβαια στην ταιλανδη δεν γινεται ετσι και τουλαχιστον σε οσα εχω συναντησει οντως οι υπηρεσιες και τα δωματια ανταποκρινονταν στα αστερια του ξενοδοχειου.
εξαρταται λοιπον απο το τι θες.και στις 3 κατηγοριες οι καθαριοτητα θεωρειται δεδομενη.πιστευω απλα οτι τα παραπανω χρηματα για ενα 5αστερο ειναι πεταμενα λεφτα εκτος αν θελεις να την περνας χλιδα.και ενα 4αστερο μπορει να κανει καλα την δουλεια του.

Αποσυνδεδεμένος grarxon

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • SeaMonkey 2.0.4 SeaMonkey 2.0.4
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 26, 2010, 11:13:09 πμ »
εγώ ποτε δεν είχα ασχοληθεί με τα αστερια για αυτό το λόγο ζήτησα γνώμες. θέλω απλός να είμαι άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα και ακόμα ψάχνομαι...ενδέχεται έτσι όπως πηγαίνω να παο μια και έξω από εκεί να βρω hotel...
Πάντως εάν έχεις κανένα καλο όνομα hotel , αν επιτρέπεται θα ήθελα μια βυτία. να είσαι καλά. ???

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
    • Thailand
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 26, 2010, 11:22:18 πμ »
εγώ ποτε δεν είχα ασχοληθεί με τα αστερια για αυτό το λόγο ζήτησα γνώμες. θέλω απλός να είμαι άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα και ακόμα ψάχνομαι...ενδέχεται έτσι όπως πηγαίνω να παο μια και έξω από εκεί να βρω hotel...
Πάντως εάν έχεις κανένα καλο όνομα hotel , αν επιτρέπεται θα ήθελα μια βυτία. να είσαι καλά. ???

Κάνε ένα κόπο να ψάξεις το φόρουμ , υπάρχουν δεκάδες προτάσεις για ξενοδοχεία

http://www.thai.gr/forum/index.php?board=15.0

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 26, 2010, 13:07:47 μμ »
μπορείς να βρεις φτηνά, καθαρά και με ωραία θέα και μεγαλύτερο δωμάτιο σε ένα 3 στερο ξενοδοχειό από ότι σε ένα 5 * ξενοδοχείο. θέλει να ψάξεις μέσα στα φόρουμ που συνήθως σε βοηθάνε αρκετά για το που θα μείνεις

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 20, 2010, 11:46:10 πμ »
Για Μπανγκοκ μιλώντας κι έχοντας κάνει inspection λόγω της δουλειας μου στο τουριστικό γραφείο σε πολλα ξενοδοχεία , νομίζω πως συνήθως τα τετράστερα ξενοδοχεία είναι η καλύτερη λύση...είναι πραγματικά πολυτελή , έχουν καταπληκτικό φαγητό στους μπουφέδες τους , το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό και οι τιμές τους είναι ελκυστικότατες. Αξίζει τον κόπο να δώσεις ενα εικοσάρι παραπανω και να μείνεις σ αυτά.
Δείτε λόγου χάρη το Rembrandt το οποίο εμείς συνήθως κλείνουμε με πολύ καλή προσφορά 2400 μπατ τη βραδυά, δηλαδή με 60 ευρώ....αν σας φαίνεται αλμυρή τιμή σας πληροφορώ οτι είναι φανταστικό μερος, καλύτερο ακόμα κι απ οτι φαίνεται στο σάιτ του..
http://www.rembrandtbkk.com/
Κατα τ άλλα όλα εχουν να κάνουν με το μπάτζετ, το θέμα δεν είναι αν θα πας σε τρίστερο, τετράστερο ή πεντάστερο, το θέμα είναι να μεγιστοποιήσεις την αξία των χρημάτων σου -όσα κι αν είναι αυτά-κάνοντας μια σωστή επιλογή. Π.Χ πληρώνοντας τα ίδια λεφτά με το Rembrandt σε μέρη που φαίνονταν εντυπωσιακά απ το ιντερνέτ, πολλοί την πάτησαν και έμειναν σε μέρη σκέτα αχούρια που δεν άξιζαν ούτε τα μισα.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 20, 2010, 11:48:07 πμ από dimitrisdtc »