Αποστολέας Θέμα: προσωπική εμπειρία με qatar  (Αναγνώστηκε 53678 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 50.0 Firefox 50.0
Απ: προσωπική εμπειρία με qatar
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 06, 2017, 11:16:28 πμ »
Αθηνα - Σιγκαπουρη και επιστροφη. Μεταβαση στην οικονομικη και επιστροφη business. Κοστος 620 ευρω.

Ολα καλα στο πρωτο σκελος, ο χρονος αναμονης στην Ντοχα μολις 45 λεπτα . Μονο απα ευθειας με την πανακριβη Singapore πας πιο γρηγορα. Χωρις καθυστερησεις, αψογα αεροσκαφη, καλο προσωπικο και σχετικα καλα καθισματα για οικονομικη.

Επιστροφη:
Το Dnata Lounge στο υπεραεροδρομιο Changi ειναι μια οαση... απογοητευσης. Σχετικα μικρο, παλιο χωρις καν usb υποδοχες (στο changi στους ελευθερους χωρους, υπαρχουν παντου) και περιορισμενο φαγητο με σνακ και σαντουιτσακια.

Μετα απο 2 ωρες αναμονη, ηρθε η ωρα να για επιβιβαση στο Α350 και στην ψηφισμενη ως καλυτερη business class στον κοσμο.

Πραγματι ωραιο καθισμα, απλετοι χωροι, αψογο αεροσκαφος. Η αεροσυνοδος μου συστηθηκε προσωπικα και με ρωτησε ποτε θα ηθελε να μου ετοιμασει το γευμα

upload image free

μετα απο το φαγητο, καφε και τα σχετικα ηρθε η ωρα του υπνου για λιγες ωρες. Πρωινο και προσγειωση στη Ντοχα. Απ οτι ακουσα ειχε λιγες αναταραξεις αλλα εγω δε καταλαβα τιποτα.

Στη Ντοχα ειχα κανα 2 ωρες αναμοnνη οποτε ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω το Al Mourjan Lounge της Qatar. Εδω η εταιρεια παιζει στη εδρα της και τα πραγματα ειναι εντελως αναβαθμισμενα. Τεραστιο, πολυτελεστατο lounge δυο επιπεδων με καναπεδες, καθισματα, δυο καφετεριες, μπαρ με πολλες δεκαδες ειδη αλκοολ και ενα αρκετα αξιολογο εστιατοριο που σερβιρει φαγητο σε αστειρευτες ποσοτητες.

Ωρα επιβιβασης για το δευτερο κομματι της επιστροφης. Μετα χαρας προσεξα οτι η business ειναι πλεον ανανεωμενη και τα καθισματα γινονται πλεον κρεββατια με πληρης ανακλιση και οχι απλα ανετοι καναπεδες οπως στα παλαιοτερα αεροσκαφη. Η μονη διαφορα ειναι στη διαταξη: 2-2-2 αντι 1-2-1 στο μεγαλυτερο Α350. Γεγονος που ενοχλησε ελαφρως καποιες ηλικιωμενες κυριες ξεπεσμενης αριστοκρατιας που προφανως ονειρευοντουσαν αλλες εποχες και κανανε ταξιδια αλλου επιπεδου και κοστους, τωρα απλα βολευονται με τα λεφτα του μακαριτη συζυγου. Το ελληνικο στοιχειο σ αυτη την πτηση ειναι πιο εντονο και με τα αρνητικα του βεβαια.
Το ταξιδι ηταν ηρεμο παντως και ολα καλα. Επιστροφη στο κρυο και στην σκληρη πραγματικοτητα. Τουλαχιστον τωρα δεν ειχε απεργεια το μετρο.
Η ξεπεσμενη θειτσα μπηκε στο Saab 9000 του 5χιλιαρου (βγαλμενο απο την εποχη που ζουσε ο μακαριτης) και την εκανε με τη φιλη της...

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 10, 2017, 16:20:20 μμ »
Πεταξα με την Καταρ τον φεβρουαριο απο αθηνα για μπανγκοκ(με ενδιαμεσο σταθμο την ντοχα)....στην ντοχα ειχαμε καθηστερηση 4.30 ωρες!!!!λογω καιρικων συνθηκων ειπανε(ερχοταν απο καπου αλλου η πτηση και βρηκε κακοκαιρια!!!).οταν τους εστειλα εμαιλ με τα παραπονα μου και τα δικαιωματα που εχω ως επιβατης σε περιπτωση καθυστερησης πτησης(αποζημιωση) ξερετε τι μου απαντησανε???οτι επειδη η πτηση ξεκινησε απο την Αθηνα(Ευρωπη) ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!!!Επειδη λεει δεν εινα ευρωπαικη αεροπορικη εταιρεια και δεν τους "πιανουν" οι κανονες της Ευρωπης για τισ αερογραμμες!!!να το ξερετε οσοι πετατε με καταρ οτι δεν εχετε το δικαιωμα για τιποτα ως επιβατες!!!!και κατι αλλο....οταν ενοιωσα αδιαθεσια(εντονο πονοκεφαλο) οταν περιμενα στην ντοχα και ζητησα βοηθεια μου ειπανε να παω σε ενα φαρμακειο και να πληρωσω για να παρω κανα χαπι να μου περασει!!!Χωρια που το φαγητο τους εχει "πεσει" πολυ απο ποιοτητα!!!και στο γυρισμο 1.30 καθυστερηση χωρις να μας ειδοποιησουν...περιμεναμε σαν ηλιθιοι ποτε θα επιβιβαστουμε!!!
προσωπικα εγω δεν θα ξαναταξιδεψω με καταρ!!

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Φύλο: Άντρας
  • Browser:
  • Firefox 51.0 Firefox 51.0
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 10, 2017, 17:35:32 μμ »
Και εγώ την ίδια αντιμετώπιση είχα πέρσι όταν χάλασε το αεροπλάνο από Μπαγκόγκ  Αθήνα και γύρισα με άλλη πτήση 8 ώρες αργότερα.Οργάνωση για να μας βάλουν σε άλλες πτήσεις κόλαση όποιος είχε δυνατή φωνή ήταν σωματώδης κάτι κατάφερνε.Τότε το έψαξα και έμαθα τι γίνεται.Α μη ξεχάσω η βαλίτσα μου ήρθε μετά από 4 ημέρες κατακτυπημένη.Αυτό το Δεκέμβριο ταξίδεψα μόλις με 543 ευρώ 300 ευρώ φθηνότερα από Κατάρ με turkish η οποία είναι και Ευρωπαική.Για Αθήνα  Πουκέτ αναφέρομαι

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Android 6.0.1 Android 6.0.1
  • Browser:
  • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 12, 2017, 17:56:11 μμ »
Αραβικες και πρωην ανατολικες ολα καλα μεχρι να γινει η στραβη. Αν σου κατσει το λαχειο, εμπλεξες και καλη υπομονη. Οργανωση μηδεν, ανευθυνοτητα, αν περιμενεις σαν πολιτισμενος ανθρωπος να εξυπηρετηθεις απλα θα μεινεις σε ενα αεροδρομιο.

Αποσυνδεδεμένος sakisde

• **
  • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
  • Chrome 49.0.2623.112 Chrome 49.0.2623.112
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 14, 2018, 21:00:31 μμ »
έχει βγάλει μια προσφορά η QATAR όπου η αναμονή στην Ντόχα είναι μόνο 55 λεπτά . Ξέρει κανένας σε περίπτωση καθυστέρησης από Αθήνα τι γίνεται ;

• Android 6.0.1 Android 6.0.1
  • Browser:
  • Chrome 66.0.3359.158 Chrome 66.0.3359.158
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 15, 2018, 09:52:35 πμ »
Με ακριβώς  τόση αναμονή στη Ντόχα πήγα στο Πουκετ τη τελευταία φορά Δεκέμβριο. Έφτασε μισή ώρα νωρίτερα στη Ντόχα  αλλά όπως και να έχει το εισιτήριο είναι ενιαίο και θα σε περιμένει η επόμενη πτήση

Αποσυνδεδεμένος sakisde

• **
  • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
  • Chrome 49.0.2623.112 Chrome 49.0.2623.112
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 15, 2018, 18:16:51 μμ »
ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος iordanis7

• Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 66.0.3359.139 Chrome 66.0.3359.139
    • http://www.youtube.com/user/aerast7?feature=mhee
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 15, 2018, 18:48:26 μμ »
Καλησπερα!Εγω πιο παλια που ταξιψα με καταρ ενας επιβατης επαθε καποιο προβλημα με αποτελεσμα να προσγειωθουμε στην ινδια και να χασω το αεροπλανο ντοχα αθηνα.(η γυναικα μου εγκυος)Με τα πολλα φτασαμε στο καταρ μας εβγαλαν βιζα σε ολους τους επιβατες που ηταν για αθηνα μας πηγαν σε ξενοδοχειο με free φαγητο  και οτι αλλο θελαμε μεσα σε λογικα πλαισια βεβαια (δε ζητησαμε και αστακους)και ολα καλα....οσο για το φαγητο της καταρ πραγματικα εχει χαλασει λες και τρως πλαστικο ειναι...

Αποσυνδεδεμένος elite76gr

• *
  • Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 58.0 Firefox 58.0
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 23, 2018, 14:45:17 μμ »
εχω ταξιδεψει 4 φορες με Qatar τα τελευταια 3 χρονια απο Αθηνα - Πουκετ κ μια για Bangkok..
δεν ειχα κανενα προβλημα...συμφωνω οτι το φαγητο δεν ειναι καλο...

• Browser:
  • Chrome 66.0.3359.181 Chrome 66.0.3359.181
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 23, 2018, 16:43:00 μμ »
πολλά λεφτά σε σχέση μα τη κρίση που έχουμε .Πήγε φίλος με scoot και με 400 ευρώ και μου είπε πως όλα καλά.με 35 ευρώ έχει έξτρα φαγητό αν θέλει κανείς  με μόνο 10 κιλά όμως βαλίτσα απάνω μαζί σου.Ετσι όπως πάνε τα πράγματα πάω με scoot  και κάνω μεγάλη οικονομία