Αποστολέας Θέμα: Ανάρμοστες συμπεριφορές Ταυλανδών  (Αναγνώστηκε 27478 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CC7

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: Ανάρμοστες συμπεριφορές Ταυλανδών
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 31, 2010, 20:09:59 μμ »
  Εγώ φυσικά πλήρωσα το ταξί, αυτό έλλειπε !! Εξάλλου η απόσταση από το σημείο που πήραμε το ταξί μέχρι το ΜΒΚ αποδείχτηκε ότι ήταν 10 λεπτά με τα πόδια , το βρίσκω πολύ χοντρό να έκανε ολόκληρο σενάριο για να πάει 10 λεπτά δρόμο με ταξί δωρεάν !!!

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 31, 2010, 23:23:09 μμ »
Νόμιζα ότι το φόρουμ έχει  σαν αποστολή την  ανταλλαγή απόψεων  και γνώσεων σχετικά με την εν λόγω χώρα μάλλον όμως έχω κάνει λάθος .
Μάλλον βρισκόμαστε εδώ για να  ψάχνουμε μέσα από τα γραφόμενα των άλλων απαντήσεις στη δική μας μισαλλοδοξία και μεμψιμοιρία.
  Κάποιοι έχουν  για αποστολή τους   την ειρωνεία και τον σαρκασμό   των άλλων   και προσπαθούν   να βλέπουν ένα ποτήρι πάντα μισοάδειο  γιατί  μισογεμάτο στερεί την δική τους χαρά.
 Κάποιοι άλλοι προσπαθούν να κάνουν επίδειξη της ανύπαρκτης γνώσης τους πολλές φορές , παραπληροφορώντας  τους μελλοντικούς επισκέπτες αυτής της χώρας.
  Αν κάποιος διαφωνεί  με κάποιον σε κάτι που είναι γνώστης  και όχι απλά για να διαφωνήσει , ας  γράψει και ας τεκμηριώσει τις απόψεις του  το  να αφήνουμε σκωπτικά σχόλια για να δημιουργούμαι
εντυπώσεις  δεν είναι σίγουρα το πρέπον και δεν βοήθα αυτούς που θέλουν να μάθουν.

[off-topic]Άσε φίλε kosa τα κηρύγματα και μην αντιδράς για μια ερώτηση που κάνει καποιος. Γιατί αν θέλεις να μάθεις το κάθε forum είναι να ανταλλάσσεις άποψής και αν δεις κάτι που σου προκαλεί το ενδιαφέρον να ρωτήσεις. [/off-topic]Τώρα γιατί μου προκάλεσε το ενδιαφέρον είναι πολύ απλό γιατί ένας αστυνομικός διευθυντής καμιάς χώρας δεν πηγαίνει με τα πόδια και στην Ταϊλάνδη που ο τίτλος μετρά έστω ένα μηχανάκι θα έχει με κατάλαβες φίλε μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2010, 23:43:42 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος kakofonix

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 00:02:55 πμ »
παντως ακομα κ σε αυτες τις "ειδικες περιοχές" η συμπεριφορα ολων εξαρταται απο την δικια σου συμπεριφορα. Νομιζω οτι ξεχωριζουν εναν θετικο χαμογελαστο ανθρωπο απο καποιον "γκρινιαρη"! ... Δεν μου ετυχε ποτε προσωπικα, ειμαι τυχερος???
Η ευτυχία ξεκινά εκει που αρχίζει ο κολπος του Αντεν ...

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 02:44:04 πμ »
παντως ακομα κ σε αυτες τις "ειδικες περιοχές" η συμπεριφορα ολων εξαρταται απο την δικια σου συμπεριφορα. Νομιζω οτι ξεχωριζουν εναν θετικο χαμογελαστο ανθρωπο απο καποιον "γκρινιαρη"! ... Δεν μου ετυχε ποτε προσωπικα, ειμαι τυχερος???
τυχαιο?δεν νομιζω.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 17:44:57 μμ »
τυχαιο?δεν νομιζω.
αφου εισαι χαλβας....  χαχαχα .....
α!!!!!ξεχασα εγω ειμαι ο χαλβας.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕΤΡΟΣ

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 18:47:36 μμ »
Συγνώμη για την παρεμβαση στην συζήτηση αλλά με τους ταξιτζήδες παντου υπάρχει πρόβλημα εκτος απο Αγγλία που αμ κάνει στραβή θα το μετανειώσει διοτι εχουν νόμους.
Οι Ταυλανδοι ταξιτζήδες απλώς εχουν το κακκό να ξεχνάνε το Taximeter οπως το γράφουνε σε ολα τα ταξ'ι.
Κατα τα αλλά υπάρχει η ταυτότητά τους και ο αριθμός τους αλλα η γκέλα που κανουνε ειναι οτι ειναι στα Ταυλανδικα και οχι υποχρεωτικα εφοσον ειναι σε τουριστικκη περιοχη στα Αγγλικα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 19:02:08 μμ »
αν δεν κανω λαθος τα ονοματα και οι αριθμοι ειναι και στα αγγλικα και αυτο γιατι φετος κοιτουσα τα καρτελακια αυτα και γραφανε ακομα και τον αριθμο που παιρνεις για να ακνεις τα παραπονα σου.οσο για το taximeter προσωπικα δεν μου εχει τυχει να μην το βαλουν αλλα και παλι κατι τετοιο αν γινει απλα να τους το ζητατε ευγενικα.μην ξεχναμε σε καθε επαγγελμα υπαρχουν και αυτοι που κανουν κακο και δεν ειναι επαγγελματιες δεν συμβαινει μονο στην ταιλανδη αυτο

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.44 Chrome 7.0.517.44
    • Audiolabs
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 11:49:04 πμ »
Τα ματια μας 14!! Δεν λεω οτι γινεται παντου(εμενα δεν μου ετυχε καμια φορα) αλλα για καλο και για κακο ας τσεκαρουμε προσεκτικα το τζετ σκι μας (μη σου πω να το βγαζουμε και ενα βιντεακι) πριν το βολταρουμε!! :)

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 13:45:14 μμ »
Τα ματια μας 14!! Δεν λεω οτι γινεται παντου(εμενα δεν μου ετυχε καμια φορα) αλλα για καλο και για κακο ας τσεκαρουμε προσεκτικα το τζετ σκι μας (μη σου πω να το βγαζουμε και ενα βιντεακι) πριν το βολταρουμε!! :)

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=4224.0
&
http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=1385.msg5933#msg5933

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry