0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νόμιζα ότι το φόρουμ έχει σαν αποστολή την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων σχετικά με την εν λόγω χώρα μάλλον όμως έχω κάνει λάθος .Μάλλον βρισκόμαστε εδώ για να ψάχνουμε μέσα από τα γραφόμενα των άλλων απαντήσεις στη δική μας μισαλλοδοξία και μεμψιμοιρία. Κάποιοι έχουν για αποστολή τους την ειρωνεία και τον σαρκασμό των άλλων και προσπαθούν να βλέπουν ένα ποτήρι πάντα μισοάδειο γιατί μισογεμάτο στερεί την δική τους χαρά. Κάποιοι άλλοι προσπαθούν να κάνουν επίδειξη της ανύπαρκτης γνώσης τους πολλές φορές , παραπληροφορώντας τους μελλοντικούς επισκέπτες αυτής της χώρας. Αν κάποιος διαφωνεί με κάποιον σε κάτι που είναι γνώστης και όχι απλά για να διαφωνήσει , ας γράψει και ας τεκμηριώσει τις απόψεις του το να αφήνουμε σκωπτικά σχόλια για να δημιουργούμαι εντυπώσεις δεν είναι σίγουρα το πρέπον και δεν βοήθα αυτούς που θέλουν να μάθουν.
παντως ακομα κ σε αυτες τις "ειδικες περιοχές" η συμπεριφορα ολων εξαρταται απο την δικια σου συμπεριφορα. Νομιζω οτι ξεχωριζουν εναν θετικο χαμογελαστο ανθρωπο απο καποιον "γκρινιαρη"! ... Δεν μου ετυχε ποτε προσωπικα, ειμαι τυχερος???
Παράθεση από: kakofonix στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 00:02:55 πμπαντως ακομα κ σε αυτες τις "ειδικες περιοχές" η συμπεριφορα ολων εξαρταται απο την δικια σου συμπεριφορα. Νομιζω οτι ξεχωριζουν εναν θετικο χαμογελαστο ανθρωπο απο καποιον "γκρινιαρη"! ... Δεν μου ετυχε ποτε προσωπικα, ειμαι τυχερος???τυχαιο?δεν νομιζω.
Τα ματια μας 14!! Δεν λεω οτι γινεται παντου(εμενα δεν μου ετυχε καμια φορα) αλλα για καλο και για κακο ας τσεκαρουμε προσεκτικα το τζετ σκι μας (μη σου πω να το βγαζουμε και ενα βιντεακι) πριν το βολταρουμε!!