Αποστολέας Θέμα: Μαζευουν σκυλους στην Ταϊλανδη κ τους στελνουν στο Βιετναμ για τροφη "ανθρωπων"  (Αναγνώστηκε 5254 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 14.0.835.202 Chrome 14.0.835.202
http://www.petitionbuzz.com/petitions/dogmeattrade

Μαζευουν τα αδεσποτα της Ταϊλανδης σε κλουβια,  στριμωγμενα μεταξυ τους με προορισμο το βιετναμ για να γινουν τροφη "ανθρωπων" .Πολλα απο αυτα πεθαινουν πριν φτασουν στον προορισμο απο ασφυξια.
Επισης τα γδερνουν ζωντανα πριν τα σφαξουν γιατι ετσι λενε οτι ειναι πιο μαλακο το κρεας τους.

Οποιος θελει μπαινει στο παραπανω σαϊτ κ βαζει ονομα ,επωνυμο κ mail στο παραθυρο αριστερα(δεν φτανει μονο like)ωστε να μαζευτουν 50.000 υπογραφες κ να ψηφιστει αυστηρος νομος ο οποιος θα απαγορευει αυτο το "εμποριο" τροφιμων.

οσους πιασανε τους καταδικασαν μονο σε 5 μηνες φυλακιση μονο κ σε 40.000μπατ προστιμο...

Καλημερα σε ολους απο Μπανγκοκ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2011, 00:07:05 πμ από P-Yai »

sabai sabai

Αποσυνδεδεμένος spamangr

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
Έχει τύχει να είμαι στην 'λαική' στο Hanoi και να βλεπω τεράστιους σωρούς από αποκεφαλισμένα σκυλιά προς πώληση. Τα αισθήματά μου δεν θα σας τα περιγράψω... Επιπρόσθετα, όπως μου είπαν, μερικοί πριν τα σφάξουν τα βασανίζουν βάναυσα επί ώρες ώστε το σώμα τους να γεμίσει αδρεναλίνη η οποία όπως πιστεύουν θα δράσει σαν φυσικό διεγερτικό όταν πάνε στο' κρεβάτι' τους.
Αλλά αυτή η ιστορία δεν συμβαίνει μόνο στο Βιετνάμ. Το σπίτι μας στην Ταιλάνδη είναι σε αγροτικη περιοχή, έχουμε 13 σκυλιά για προστασία αλλά 2 από αυτά χάθηκαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τα έφαγαν Καμποτζιανοί λαθρομετανάστες που εργάζονται σε έναν κοντινό Ταιλανδό επιχειρηματία.
Το τελευταίο που μαζέψαμε ήταν ένα κουτάβι κλεισμένο ερμητικά σε σκουπιδοσακούλα μέσα σε κάδο απορρυμάτων, ευτυχώς το σώσαμε εγκαίρως.

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
δυστηχως το ιδιο γινεται και στην Ελλαδα

Καταγγελίες για απίστευτη βιαιότητα στο κέντρο της πρωτεύουσας
Ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος» έχει στηθεί στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής. γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων καταγγελιών για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες όταν είδαν κρεμασμένα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές».

Τις καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες άλλες που αφορούν στην εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.

Η Φιλοζωική γνωστοποιεί στους Έλληνες πολίτες ότι τέτοιου είδους γεγονότα πρέπει να καταγγέλλονται στην Άμεση Δράση προκειμένου να επέμβουν στον τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες πράξεις αποτελούν ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας μάλιστα πολυετείς φυλακίσεις άνευ δικαιώματος εξαγοράς.

Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας, σύμφωνα με το «adespoto.gr» ενώ κατήγγειλαν το γεγονός στη Φιλοζωική Εταιρεία, δεν γνώριζαν ότι έπρεπε αμέσως να κληθεί η Άμεση Δράση (100) στο τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

Η πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας χρόνιες φυλακίσεις άνευ εξαγοράς.

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 15, 2011, 07:42:06 πμ »
Τωρα βεβαια-και σε αντιθεση-με την επικεφαλιδα της ενοτητας,το δικο μου "μεγαλο ζορι" ειναι τα εκατονταδες αδεσποτα εδω στο Πετσαμπουρι...χωρις να υπερβαλω αν ημουν δημαρχος θα ηταν η πρωτη μου προτεραιοτητα το συμμαζεμα τους...
Απ'οτι διαβαζω αλλα και εχω δει σε διαφορες πολεις της Ταιλανδης Τ'αδεσποτα δε λειπουν απο πουθενα...κι'οσο να κατανοω τη βουδιστικη αντιληψη περι μετεμψυχωσης και φροντιδας των προηγουμενης ζωης "αμαρτολων ψυχων" που μεταμορφωθηκαν σε SOI DOGS τοσο ενοχλουμε απο τη παρουσια τους...
Θεωρω πως αποτελουν μεγα κινδυνο για τη δημοσια υγεια,προξενους ατυχηματων,αλλα και απειλη για τον οποιοδηποτε πεζο περαστικο.Κι'επιτελους δε πειθομαι απο δικαιολογιες τυπου γυναικας μου οτι τα προσεχουν,τα ταιζουν,εχουν ιδιοκτητες,η και ακομα πως ειναι τοσα πολλα που ειναι αδυνατον να μαζευτουν...Δεν επιδιωκω να γινω "σιχαμερος" περιγραφοντας αρρωστο αδεσποτο να τριγυρναει μεσα στη λαικη και να φτερνιζεται ξερνωντας τα σωθικα του διπλα στο παγκο με τα λαχανικα αλλα ειναι αληθεια,το ειδα με τα ματια μου και φρικαρα,κι'οσο κι'αν εδειξα ενοχλημενος στο περιγυρο και προσπαθησα να εξηγησω τη σταση μου σαν αντιδραση πηρα το γνωστο MAI PEN RAI και πλατια χαμογελα...Γνωριζω επισης πως τη δεκαετια του 90 εδω στη Ταιλανδη ηταν ευρεως διαδεδομενη η λυση της ευθανασιας κατι που πια δεν ισχυει και που σ'αυτο κι'εγω συνεπικουρω αλλα δε μπορω να δεχτω τη μη επιβολη του ΣΥΛΛΕΓΩ-ΕΜΒΟΛΙΑΖΩ-ΣΥΤΙΖΩ-ΣΤΕΓΑΖΩ που δειχνουν αγνωστες εννοιες για το δημαρχο τουλαχιστον στη πολη που ζω...Κι'επισης κυριε νομαρχη του Πετσαμπουρι ειμαι γνωστης οτι υπαρχει αναλογο Facility στεγασης αδεσποτων το οποιο παρακμαζει και επι του παροντος υπολειτουργει (CHA AM)

Διαβαζω επισης στατιστικες προηγουμενων ετων που αναφερουν πως μονο στη ΜΠΑΝΓΚΟΚ προ δεκαετιας 28.000!!!!!!!!! ανθρωποι ζητησαν να εμβολιαστουν με αντιλυσσικα εμβολια υπο το φοβο μολυνσης απο δαγκωμα η ακομα απλης επαφης με αδεσποτο (σκυλο,μαιμου κτλ) και ας μη ξεχναμε πως δερματοπαθειες η και ακομα οι ψυλοι που συνοδευουν καθε λογης ζωο ειναι ακρως μεταδιδομενοι στον ανθρωπο,χωρις βεβαια το καθε "ζωντανο" να ευθυνεται που δε φερει επανω του "δελτιο ιατρικης μεριμνας"...
Τελικα το BEST SELLER του Βασιλια ‘The Story of Tong Daeng’ δε φαινεται να ενεπνευσε τους Ταιλανδους στο να τον μιμηθουν... :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2011, 08:09:49 πμ από zografos »
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 8.0.1 Firefox 8.0.1
Τωρα βεβαια-και σε αντιθεση-με την επικεφαλιδα της ενοτητας,το δικο μου "μεγαλο ζορι" ειναι τα εκατονταδες αδεσποτα εδω στο Πετσαμπουρι...χωρις να υπερβαλω αν ημουν δημαρχος θα ηταν η πρωτη μου προτεραιοτητα το συμμαζεμα τους...
Απ'οτι διαβαζω αλλα και εχω δει σε διαφορες πολεις της Ταιλανδης Τ'αδεσποτα δε λειπουν απο πουθενα...κι'οσο να κατανοω τη βουδιστικη αντιληψη περι μετεμψυχωσης και φροντιδας των προηγουμενης ζωης "αμαρτολων ψυχων" που μεταμορφωθηκαν σε SOI DOGS τοσο ενοχλουμε απο τη παρουσια τους...
Θεωρω πως αποτελουν μεγα κινδυνο για τη δημοσια υγεια,προξενους ατυχηματων,αλλα και απειλη για τον οποιοδηποτε πεζο περαστικο.Κι'επιτελους δε πειθομαι απο δικαιολογιες τυπου γυναικας μου οτι τα προσεχουν,τα ταιζουν,εχουν ιδιοκτητες,η και ακομα πως ειναι τοσα πολλα που ειναι αδυνατον να μαζευτουν...Δεν επιδιωκω να γινω "σιχαμερος" περιγραφοντας αρρωστο αδεσποτο να τριγυρναει μεσα στη λαικη και να φτερνιζεται ξερνωντας τα σωθικα του διπλα στο παγκο με τα λαχανικα αλλα ειναι αληθεια,το ειδα με τα ματια μου και φρικαρα,κι'οσο κι'αν εδειξα ενοχλημενος στο περιγυρο και προσπαθησα να εξηγησω τη σταση μου σαν αντιδραση πηρα το γνωστο MAI PEN RAI και πλατια χαμογελα...Γνωριζω επισης πως τη δεκαετια του 90 εδω στη Ταιλανδη ηταν ευρεως διαδεδομενη η λυση της ευθανασιας κατι που πια δεν ισχυει και που σ'αυτο κι'εγω συνεπικουρω αλλα δε μπορω να δεχτω τη μη επιβολη του ΣΥΛΛΕΓΩ-ΕΜΒΟΛΙΑΖΩ-ΣΥΤΙΖΩ-ΣΤΕΓΑΖΩ που δειχνουν αγνωστες εννοιες για το δημαρχο τουλαχιστον στη πολη που ζω...Κι'επισης κυριε νομαρχη του Πετσαμπουρι ειμαι γνωστης οτι υπαρχει αναλογο Facility στεγασης αδεσποτων το οποιο παρακμαζει και επι του παροντος υπολειτουργει (CHA AM)

Διαβαζω επισης στατιστικες προηγουμενων ετων που αναφερουν πως μονο στη ΜΠΑΝΓΚΟΚ προ δεκαετιας 28.000!!!!!!!!! ανθρωποι ζητησαν να εμβολιαστουν με αντιλυσσικα εμβολια υπο το φοβο μολυνσης απο δαγκωμα η ακομα απλης επαφης με αδεσποτο (σκυλο,μαιμου κτλ) και ας μη ξεχναμε πως δερματοπαθειες η και ακομα οι ψυλοι που συνοδευουν καθε λογης ζωο ειναι ακρως μεταδιδομενοι στον ανθρωπο,χωρις βεβαια το καθε "ζωντανο" να ευθυνεται που δε φερει επανω του "δελτιο ιατρικης μεριμνας"...
Τελικα το BEST SELLER του Βασιλια ‘The Story of Tong Daeng’ δε φαινεται να ενεπνευσε τους Ταιλανδους στο να τον μιμηθουν... :)
Αφήνοντας στην άκρη διαφωνίες και αντεγκλήσεις θέλω να πω πως είναι πολύ ενθαρρυντικό πως κάποιος farang , εν προκειμένω ο ζωγράφος, ενδιαφέρεται, συμμετέχει, ασχολείται με ζητήματα του κοινωνικού περίγυρου του και με την τοπική κοινωνία, και δεν ζει μέσα στη γυάλα και που ζουν οι περισσότεροι farang της Ταϊλάνδης.(έτσι αποδεικνύει τουλάχιστον με πολλά απ τα οξυδερκή post του)
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα , συμφωνώ μαζί του, απ την άλλη όμως πρέπει να σκεφτεί ότι οι άνθρωποι εδώ δεν ζουν με δυτικά στάνταρντς, τα δε αδέσποτα σκυλιά είναι ένα κομμάτι τις ψυχής τις χώρας, οποτε το νόμισμα έχει και μια άλλη όψη.

Αποσυνδεδεμένος zografos

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
απ την άλλη όμως πρέπει να σκεφτεί ότι οι άνθρωποι εδώ δεν ζουν με δυτικά στάνταρντς, τα δε αδέσποτα σκυλιά είναι ένα κομμάτι τις ψυχής τις χώρας, οποτε το νόμισμα έχει και μια άλλη όψη.
Οι ευνομουμενες κοινωνιες ανα το κοσμο δεν ειναι "εσωστρεφεις" ουτε ομως και "απροσωπες"αλλα αντιθετως "παραδειγματιζονται","τρεφονται",και "δρουν" βαση προτυπων,πιο εξελιγμενων κοινωνιων,αλλα επισης και συνεχων δημιουργουμενων αναγκων...
δε δεχομαι ως δικαιολογια oti "τ'αδεσποτα ειναι ενα κομματι της ψυχης της χωρας" με το οποιο τουλαχιστο φαινεται να διαφωνουν και οι ιδιοι (τουλαχιστον αυτοι που συνηδητοποιουν το μεγεθος του προβληματος) και ν'αναγνωριζουν το ζητημα με την ιδρυση οργανισμων σαν κι'αυτον http://www.scadbangkok.org/ η ακομα περισσοτερο εχωντας φτιαξει ηδη ασυλα αδεσποτων ανα τη χωρα οπως προανεφερα...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ Μ'ΕΝΟΧΛΕΙ ωστε να δουλεψει αποτελεσματικα το συστημα που ηδη εχουν χωρις να περιμενουν που και ποτε θα εμφανιστει ο βασιλιας η αλλοι ξενοι επισημοι προσκεκλημενοι για να ενεργοποιηθουν...

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 8.0.1 Firefox 8.0.1
Οι ευνομουμενες κοινωνιες ανα το κοσμο δεν ειναι "εσωστρεφεις" ουτε ομως και "απροσωπες"αλλα αντιθετως "παραδειγματιζονται","τρεφονται",και "δρουν" βαση προτυπων,πιο εξελιγμενων κοινωνιων,αλλα επισης και συνεχων δημιουργουμενων αναγκων...
δε δεχομαι ως δικαιολογια oti "τ'αδεσποτα ειναι ενα κομματι της ψυχης της χωρας" με το οποιο τουλαχιστο φαινεται να διαφωνουν και οι ιδιοι (τουλαχιστον αυτοι που συνηδητοποιουν το μεγεθος του προβληματος) και ν'αναγνωριζουν το ζητημα με την ιδρυση οργανισμων σαν κι'αυτον http://www.scadbangkok.org/ η ακομα περισσοτερο εχωντας φτιαξει ηδη ασυλα αδεσποτων ανα τη χωρα οπως προανεφερα...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ Μ'ΕΝΟΧΛΕΙ ωστε να δουλεψει αποτελεσματικα το συστημα που ηδη εχουν χωρις να περιμενουν που και ποτε θα εμφανιστει ο βασιλιας η αλλοι ξενοι επισημοι προσκεκλημενοι για να ενεργοποιηθουν...
Πολύ πειστική απάντηση..έχεις δίκιο.
Ενίοτε όμως αναρωτιέμαι σχετικά με τις επιλογές τον αναπτυγμένων κοινωνιών που πολλές φορες το κόστος τους ξεχνιέται πολύ εύκολα στο όνομα της προόδου.
-οι πολίτες στον μοντέρνο κόσμο έχουν πειστεί να κυκλοφορούν με αυτοκίνητα παρα τους χιλιάδες νεκρούς..κι όχι πχ με ποδήλατα.
-όλοι μας χρησιμοποιούμε κινητά τηλεφωνα παρα την σχεδόν αποδεδειγμένο γεγονός ότι βλάπτουν την υγεία.
 κλπ
ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ- ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΩΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ "ΟΠΙΣΤΟΔΡΟΜΙΣΙΣ" ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ UPERMEGENTHUNETAI.
Για μένα τα σκυλιά θα πρέπε να δέχονταν φροντίδες κι ιατρικούς ελεγχους αλλα θα ήθελα να παραμείνουν στους δρόμους της πόλης.
Με λίγα λόγια...αναρωτιέμαι πολλές φορες ποσο μεγάλο και βαρύ είναι τελικά το κόστος της υπερβολικής αποστείρωσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2011, 11:10:55 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος zografos

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
Ενίοτε όμως αναρωτιέμαι σχετικά με τις επιλογές τον αναπτυγμένων κοινωνιών που πολλές φορες το κόστος τους ξεχνιέται πολύ εύκολα στο όνομα της προόδου.
-οι πολίτες στον μοντέρνο κόσμο έχουν πειστεί να κυκλοφορούν με αυτοκίνητα παρα τους χιλιάδες νεκρούς..κι όχι πχ με ποδήλατα.
-όλοι μας χρησιμοποιούμε κινητά τηλεφωνα παρα την σχεδόν αποδεδειγμένο γεγονός ότι βλάπτουν την υγεία.
 κλπ
Η εξηγηση σ'αυτο αγαπητε ειναι απλη...αυτο σημαινει πως εγω μαζι μ'αλλα "καλολαδωμενα γραναζια" επιτελουμε στο επακρο το σκοπο του επικρατωντος συστηματος που μας συντηρει ... ;D Δουλεια μου!!
Υ.Γ Τετοια να σου λεω Jello να σε κουρδιζω... :D
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2011, 11:32:43 πμ από zografos »