Αποστολέας Θέμα: CU CHI TUNNELS  (Αναγνώστηκε 2269 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος buddharho

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.18 Firefox 3.6.18
CU CHI TUNNELS
« στις: Ιουλίου 01, 2011, 16:14:42 μμ »
μαρτης-απριλης 2011 VIETΝAM.

παραθετω ενα θεματακι με τα CU CHI TUNNELS τα οποια επισκευτηκα σε ημερησια εκδρομη.
τα εισητηρια μου τα εκλεισε ο φιλος Νικος Χειμωνιδης τον οποιο επισκευτηκα στην Σαιγκον.
τιμη εισητηριου με μινιβαν 12$$(2ways,εισητηριο εισοδου στο παρκο,ξεναγηση εντος του χωρου,νερακι,τσαι+κατι σαν γλυκοπατατα γευση++πολλυ γελιο με το γκρουπ που ετυχε να βρισκομαι).
αποσταση απο Σαιγκον 40KM περιπου me μια ενδιαμεση σταση σε ενα εργαστηριο χειροτεχνιας.

μια ωρα περιπου απο το εργαστηριο βρισκοντε τα περιφημα τουνελ.

πινακιδα-χαρτης οπου υπαρχει στην εισοδο και σου δειχνει το μερος για μια 1η ματια τι θα δεις

1ο τουνελ οπου γινετε ο ελεγχος των εισητηριων.

μετα τον ελεγχο,ακριβως απεναντι βλεπεις το 1ο υπογειο οπου υπαρχουν σειρες με καρεκλες τηλεοραση οπου παρακολουθεις βιντεο σχετικα με τον πολεμο,καθως και 2 χαρτες ο ενασ με τα τουνελ σε σχεδιαγραμμα και ο αλλος πως ηταν τα τουνελ με τις 3 σειρες που ειχαν και το πως ζουσαν υπογειος

στην συνεχεια γινετε επιδειξη πως πραγματοποιησουν την εισοδο τους στα τουνελ.
ο τρελος ο ξεναγος μας.......

λογω μεγεθους,δεν ηταν εφικτη η προσβαση μου μεσα στο συγκεκριμενο τουνελ.μεχρι το στηθος και καλο μου ηταν.ειχα κολλυσει και χρειαστηκα βοηθεια απο το γκρουπ για να με βγαλουν εξω

στην πορεια βρισκεις παγιδες οι οποιες ηταν με ξυλα μπαμπου καλυμενες με φυλλα και τις οποιες εαν δεν το γνωριζεις,δεν μπορεις να τις διακρινεις

διαφορες κουκλες για το πως ζουσαν στην περιοδο του πολεμου καθως και ενα τανκ

στην συνεχεια μετα απο μερικα λεπτα περπατημα φτανεις στον χωρο οπου μπορεις να ριξεις βολες με αληθινα οπλα πληρωνοντας τις σφαιρες αναλογα με τον τυπο του οπλου που θα χρησιμοποιησεις,με μινιμουν εαν θυμαμαι καλα τις 10 σφαιρες.πηρα ενα οπλο με 10 σφαιρες και την τιμη την μοιραστηκα με εναν σκωτσεζο(τρελο γελιο ο τυπος) απο το γκρουπ.

στην συνεχεια πηγαινεις σε ενα τουνελ το οποιο ειναι για μεγαλυτερους σωματοτυπους.εκει δεν υπηρχε προβλημα να περασω μεσα του.

επειτα στο τελος του μεγαλου τουνελ και μετα απο μερικα μετρα περπατημα παρακολουθεις πως γινετε το ριζοχαρτο καθως επεισης και κουκλες με μηχανισμους το πως εφτιαχναν τα φαγητα,διαφορα οπλα χειρος κτλ.

πριν απο το τελος της ξαναγησης κανεις μια σταση μεσα στο δασος σε διαμορφωμενο χωρο οπου σε κερνανε τσαι και ενα πραγμα σαν γλυκοπατατα γευση αλλα σε εμφανιση μιαζει με κλαδι δεντρου.

COVU(γιαμας) απο τα  CUCHI TUNNELS

νερακι και η εκδρομη ελαβε τελος.
στην επιστροφη και παλι σταση στο εργαστηριο χειροτεχνιας για αγορες δωρων,αναψυκτικων κτλ
και επιστροφη στην πολη της Σαιγκον.

μια εμπειρια η οποια θα μου μεινει για παντα μεσα μου μιας και εζησα απο κοντα των αγωνα που εκανε ο συγκεκριμενος λαος.
για οποιους απο εσας επισκευτητε το βιετναμ και την Σαιγκον ειναι μια καλη εμπειρια να επισκευτιτε το συγκεκριμενο παρκο.
δεν εχετε να χασετε απολυτος τιποτα,αλλα 8α ζησετε κατι το διαφορετικο.