Ηθελα καιρω να σας περιγραψω το πως περασα την τελευταια φορα ( 12/10 ) που ημουν στο νησί .
Ας το παμε με λιγα λογια .
Εκλεισα λοιπον ( πιο καλα με το τηλεφωνο και οχι απο το site ) στο
Paddys Palm .
Ολοι θα το εχετε στο αριστερο σας χερι δει αφήνοντας την white sand , ξεχωριζει ανετα γιατι ειναι βαμενο πρασινο .
Απο εκει πηρα και ενα μηχανακι να μετακινούμε ......
Λοιπον το προγραμμα απο την εγερση μεχρι το απογευμα ηταν σταθερο για 7 ημερες .
7 ημερες που ηρεμησα χαλαρωσα και εγινα παλι ανθρωπος .......
Ξυπνημα και καφε με φρουτα στο ξενοδοχειο .
Καβαλημα το μηχανακι και παμε προς το εσωτερικο του νησιου και παμε προς το klong prao , περναμε το βενζιναδικο , σουπερ μαρκετ την τραπεζα και την αστυνομια που ειναι στα αριστερα μας και το koh chang paradise resort που ειναι στα δεξια μας , και σε λιγα μετρα βλεπουμε δεξια μας αυτη την εικονα
Εκει που λεει "public access beach" ξεκινα ενα δρομακι - τσιμεντογεφυρα που μας βγαζει στην παραλια .
Αμολαω εδω το μηχανακι και με τα ποδαρακια παω παραλια
Ο δρομος
Η εξοδος στην παραλια
Εκει εχει ενα ησυχο μαγαζακι οπου και "αραζα"
Αραγμα λοιπον με ενα φυσικο χυμο και ενα club σαντουιτς για αρχη .
Βουτιες , εξω παλι , αραγμα διαβασμα , δημοσιες σχεσεις κλπ κλπ .....
Ετσι κι αλλιιως διπλα στην θάλασσά ειμαι !
Μετα απο μενα καθε μερα καταφτανει ο φιλος μου ο Τσε με το κοτερο του , ριχνει αγκυρα και βγαινει στην στερια
Αυτος καθετε και πινει τις μπυριτσες του καθε μερα στην παραλια αυτη ......
Ε τι να κανω και εγω ζηλευω και ξεκινω τις μπυριτσες ......
Η παραλια ήσυχη και πανεμορφη
Η θαλασσα ηρεμη
Οι μπυρες παγωμενες , αλλα με πιανει μια λιγουρα ......
Οποτε με ενα νευμα ( με ειχαν μαθει πια ) ερχονται οι γαριδες και τα τηγανιτα κρεμυδια για "παρεα"
Διαφοροι πωλητες γραφουν χιλιομετρα καθε μερα στην παραλια και πουλανε την πραγματια τους παντα με το χαμογελο !
Βουτιες λοιπον και για να ξεμουδιασω παω μια βολτα προς το koh chang paradise resort και παλι πισω
Μπα η κουνια δεν ειναι για τα κιλα μου λεμε
Ξανα λοιπον πισω για να συνεχισω τις μπυριτσες μου .....
Κατα τις 5 το απογευμα αποχωρηση απο την παραλια , ενα μασαζακι ( εχει στο δρομακι "public access beach" που σε βγαζει σπισω στο δρομο αλλα και στην παραλια οπως πας προς το paradise resort ) και στο ξενοδοχειο για ξεπλυμα και λιγο υπνακο .
Ετσι για να γεμισουν οι μπαταριες για το βραδυ .
Φυσικα οταν ξυπναμε παιρνουμε και μια βιταμινη για να ανεβει ο οργανισμος στο εστιατοριο που ειναι αναμεσα στα μπαρακια και το seven στην white sand , αυτο που ανεβαινεις μερικα σκαλακια .....
Το βραδυ ?
Ειναι μια αλλη ιστορια .............. Sabay Bar......................