Αποστολέας Θέμα: Ελληνικη Ταβερνα στην Πατταγια!!! ο Pattayanis  (Αναγνώστηκε 54589 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pattayanis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Ελληνικη Ταβερνα στην Πατταγια!!! ο Pattayanis
« Απάντηση #75 στις: Απριλίου 09, 2012, 11:32:28 πμ »
τα ταυλανδεζικα σουβλακια και τα παϊδακια εναι μαριναρισμενα με ζαχαρι και καραμελωνουν υπεροχα στο ψησιμο.η γευση τους μας ξενιζει αλλα μετα απο μια εβδομαδα εδω καποιος συνηθιζει και αρεσουν κιολας..Ειδικα τα σουβλακια κωλοκοτοπουλοουρας γινονται αναρπαστα στις 3πμ οταν ολοι επιστρεφουν απο τα μπαρ.τα σουβλακια κρεατος ειναι πλακε κοματακια,3 τον αριθμο,μαζι με μια καυτη πιπερια και ενα κοματι ανανα..αυτα δεν ειναι ταυλανδεζικα,ειναι τουριστικα.
υπαρχουν επισης σουβλακια απο εντερακια κοτοπουλο,συκωτακια,καρδουλες,φτερουγιτσες,και οτι αλλο μερος του κοτοπουλου μπορεις να φανταστεις.οι ταυλανδοι εχουν μεγαλη φαντασια στην αξιοποιηση καθε μερος ενος ζωου και της φυσης που απλωχερα τους χαριζει τα αγαθα της.αλλα και τα δικα μας σκιζουν.

Αποσυνδεδεμένος ekas

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 11.0 Firefox 11.0
« Απάντηση #76 στις: Απριλίου 11, 2012, 07:34:39 πμ »
3 μερες αργια για την αδερφη του βασιλια και μετα 6 μερες αργια για το σοκραν..ποιος λεει οτι η ελλαδα εχει πολλες αργιες? εδω  να δεις.Για οσους μας βρουν κλειστα ζηταμε συγνωμη αλλα εδω ειναι ταυλανδη με πολλα απροσμενα.

Αποσυνδεδεμένος arkas50

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #77 στις: Απριλίου 12, 2012, 15:58:00 μμ »
Φιλαρακι ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι κανεις, γιατι ξερω οτι το κανεις καλα,
οποτε προχωρα και μην σε νοιαζει τιποτα, αστους να λενε.
Την αγαπη μου.

Αποσυνδεδεμένος fontok

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.152 Chrome 18.0.1025.152
« Απάντηση #78 στις: Απριλίου 12, 2012, 16:05:54 μμ »
ξαφνικα τοσοι νεοι λογαριασμοι και με ενα μήνυμα  και τοσο ενδιαφερον μου κανει εντυπωση... πανω που ελεγα αντε παει κ αυτο τσουπ  να σου παλι! αχ βρε Ελλαδαρα εισαι παντου τελικα
δεν μιλάω ελληνικά !!!

Αποσυνδεδεμένος sakis1

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.152 Chrome 18.0.1025.152
....
« Απάντηση #79 στις: Απριλίου 14, 2012, 00:47:12 πμ »
φιλε μου μονιμα μενεις pattaya ειδα που γραφεις για το ελληνικο εστιατοριο pattayanis ειναι καλο?
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2012, 10:30:55 πμ από karabε »

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 14, 2012, 04:40:49 πμ »
Τί θα γίνει φίλε Ουτοπικέ; Για πόσο ακόμα καιρό θα βρίσκονται χρήστες με ενα (1) μήνυμα που θα ανεβάζουν την συγκεκριμένη καταχώρηση συνέχεια στην κορυφή των τοπικ;(ποστάρω αυτο το ποστ βλεποντας την ήδη πάλι να είναι πανω πανω , κι οπως λεει και ο τουκ τουκ 'ξαφνικα τοσοι νεοι λογαριασμοι και με ενα μήνυμα  και τοσο ενδιαφερον μου κανει εντυπωση' ) Θα μου πεις ενταξει ρε φίλε και συ τι ζόρι τραβας;
Zόρι δεν τραβάω αλλα δεν μ αρεσει για πολλοστή φορά στο συγκεκριμένο τοπικ να υποτιμάται η νοημοσύνη μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2012, 04:43:03 πμ από dimitrisdtc »

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 14, 2012, 05:00:52 πμ »
ξαφνικα τοσοι νεοι λογαριασμοι και με ενα μήνυμα  και τοσο ενδιαφερον μου κανει εντυπωση... πανω που ελεγα αντε παει κ αυτο τσουπ  να σου παλι! αχ βρε Ελλαδαρα εισαι παντου τελικα
Ασε την υποστηριξη βρε τουκ τουκ,αρκετα μας βασανισες.εσυ κανεις την πλακα σου αλλα εμας μας εχει βγει η Παναγια να κρατησουμε το μαγαζι ανοιχτο τετοια εποχη και αν ο φιλος ΑRKAS50 θελει να μας ευχηθει και να μας στειλη την αγαπη του και την υποστηριξη του,μην πεταγεσαι στην μεση σαν (YOU KNOW  WHAT).
Πες του τα ρε Kωστα και εσυ γιατι σε πηρε για FAKE
και επειδη ειναι παλιος εδω μεσα θα το νομισουν και αλλοι αυτο.Τελος παντων το μαγαζι αυτες τις μερες λογω σοκραν εχει κλειση γιατι το ταυλανδεζικο προσωπικο απαιτησε 7ημερες διακοπες..Και επειδη στην ταυλανδη οι ταυλανδοι κερδιζουν ολες τις διαμαχες (οχι οπως στην ελλαδα που συμβαινει παντα το αντιθετο),τωρα τρεχω και δεν φτανω.Η οποια κριτικη γαι την ποιοτητα των φαγητων εστω και αρνητικη ειναι ευπροσδεκτη,ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου και οι φιλοι της προσπαθειας μας θα το αντιληφθουν και θα τα αποριψουν απο μονοι τους.Ευχαριστω τον φιλο ΤΕΟ που μας ειδε στο φορουμ και περασε και εφαγε αλλα την επομενη κλεισαμε για διακοπες και δεν μπορεσαμε να τον εξυπηρετησουμε .παλι ανοιχτα απο τις 20/4 εκτος απροοπτου ,γιατι εδω ειναι ταυλανδη δεν ειναι βαλκανια.εχουν το μαχαιρι εχουν και το πεπονι.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 15.0 Firefox 15.0
    • Thailand
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 30, 2012, 19:10:41 μμ »

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
Απ: Πληροφορίες Πατάγια
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2012, 12:12:42 μμ »
blue olive staff and musaka.The real greek   food in pattaya! aproved by Halfway in

Συμφωνω με τον φιλο Παυλο ,πρωην εστιατορα ιδιοκτητη του καταστηματος μας
 ,

αμα θελετε ελληνικη ατμοσφαιρα,με ελληνικες γευσεις και τιμες προσιτες για ελληνικες τσεπες, βουρ για μπλιου ολιβ!!
Ασε τους γερμανους να προτεινουν
http://www.pattayaforum.net/forum/showthread.php?18736-Pattayanis-Greeklicious-Soi-21-(Soi-PP)-der-Third
και να μας γεμιζουν το μαγαζι τα κοροϊδα!!

και τους χαζους ελληνο-αυστραλους να θελουν να ακουνε μπουζουκι την ωρα που τρωνε

ακομα και ο φιλος μανωλης

βαρεθηκε να πουλαει snitzel και σκεπτεται να μετακομιζει κατα τζομτιεν μερια(τα λεγαμε εχθες) κοντα στο μπλιου ολιβ, μπας και εχει ελληνες πελατες και γεμισει η τσεπουλα του επιτελους
εμεις θα κρατησουμε μονο τις Ρωσιδες πελατισες μας

τους ισραηλιτες φιλους μας που γλεντανε με τα δικα μας καλυτερα απο μας

τον καινουριο μας μαγειρα και συνιδιοκτητη ΛΟΥΚΗ
 (κοψτε φατσες και βγαλτε συμπερασμα ) γερμανος ΣΕΦ!!ειδικευμενος στονGriechischmusaka!!!                                                                                                                                                  

και θα ονειρευομαστε οτι ειμαστε το μοναδικο ελληνικο εστιατοριο στην πατταγια με συμπαραστατες τους συμπατριωτες μας..ονειρο ητανε!!

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!
(με το συμπαθειο administrators)

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 15.0.1 Firefox 15.0.1
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2012, 14:08:46 μμ »
Pattayanis,Με το συμπάθιο που λένε

Δεν σε γνωρίζω αλλα πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να νομίζεις ότι ανοίγοντας ένα ελληνικό εστιατόριο θα σε στηρίξουν φίλοι,γνωστοί,και συμπατριώτες σου.
Ένας από τους κανόνες αυτής τις δουλειάς είναι ότι δεν στηρίζεσαι σε αυτούς για να επιβιώσει η επιχείρηση σου.Αν έρθουν έχει καλός.
Δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει τη εθνικότητας είναι το πορτοφόλι που θα σε πληρώσει.Ετσι κι αλλιως τα λεφτά μέσα σε αυτό την ίδια αξια έχουν για όλους.
Κοίτα να πας μπροστά την επιχείρηση σου και μη σε πιάνει το παράπονο για τους συμπατριώτες σου γιατί θα το βουλιάξεις το καράβι.Να θυμάσαι όλοι οι πελάτες είναι το ίδιο από τη στιγμή που σε πληρώνουν.Τώρα γιατί έχεις τέτοιο κώλυμα με τους έλληνες δεν μπορώ να καταλάβω.Την ίδια δουλειά κάνουμε αλλα προσωπικά τους θεωρώ τους χειρότερους πελάτες.Όταν αρχίζουν αυτά τα ελληνικά τύπου "ρε μεγάλε τι έχει να φάμε"  και  "είναι καλός ο μουσακάς", μου γυρίζουν τα άντερα...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 29, 2012, 14:11:18 μμ από scubapro »

Αποσυνδεδεμένος PutMakRuMak

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 13:44:30 μμ »
Αγαπητε Γιαννη.
Αντεγραψα αυτο το κομματι απο το κειμενο σου.

Αμα θελετε ελληνικη ατμοσφαιρα,με ελληνικες γευσεις και τιμες προσιτες για ελληνικες τσεπες, βουρ για μπλιου ολιβ!!
Ασε τους γερμανους να προτεινουν
http://www.pattayaforum.net/forum/showthread.php?18736-Pattayanis-Greeklicious-Soi-21-(Soi-PP)-der-Third
και να μας γεμιζουν το μαγαζι τα κοροϊδα!!

Ολα καλα αλλα μια ερωτηση θελω να σου κανω.
Αφου ειναι κοροιδα και σου γεμιζουν το μαγαζι γιατι εχεις τη Μερκελ φωτογραφια στον τοιχο;

Με ολη μου την αγαπη κατι πρεπει να αλλαξει στον τροπο που πουλας το προιον πιστευω.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 13:48:36 μμ από PutMakRuMak »
Phak Rak Thai

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 13:57:21 μμ »
Αγαπητοι φιλες και φιλοι του σαιτ με λενε Ταθελωολαδικαμουγιαννη και ειμαι ελληνας κατοικος της Παταγιαννουπολης αν δεν ειστε εντελως ξεφτιλισμενοι και σεβεσται εστω και λιγο την καταγωγη σας και τον εαυτο σας παρακαλω να μου καταβαλεται καθε εβδομαδα οτι επιθυμηται στον λογαριασμο μου για να συνεχισω να ζω στην πολη που λατρευω και με λατρευει.            

Υ.Γ.  
Σιγα ρε παλιοξεφτιλες μην γινεται φτωχοτεροι αν μου δινεται ενα ευρω την ημερα.
               Με περισια εκτιμηση,ΤΑΘΕΛΩΟΛΑΔΙΚΑΜΟΥΓΙΑΝΝΗΣ.ευχαριστω

Το κειμενο μπορει να σου φαινεται λιγο σκληρο,αλλα αυτος ακριβως ειναι ο τροπος που αντιμετωπιζεις την κατασταση.Κανε σωστα την δουλεια σου,σαν επαγγελματιας και σε καμια περιπτωση μην μιλας πιο πολλυ απο οτι δουλευεις,γιατι αυτο ακριβως κανεις Γιαννη.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 14:04:22 μμ από jimi »
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος PutMakRuMak

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 14:04:29 μμ »
Παντα με καλη διαθεση και μακρια απο εμενα οι κατινιες θεωρω οτι Γιαννης εχει λαθος τροπο σκεψης για το πως θα πουλησει το προιον του.
Παντα κατα την προσωπικη μου αποψη ο φιλος που εγραψε νωριτερα γιατι στοχευεις στους Ελληνες εχει δικιο.
Οσο για τα σχολια καποιων θα παρω το μερος σου.
Υπαρχουν και καλυτερα πραγματα να κανει κανεις απο το να ασχολειται με το τι γραφεις εαν δεν τον ενδιαφερει.

Προς το φιλο scubapro

To 80% και βαλε σε ενα εστιατοριο θα ειναι οι χειροτεροι πελατες μιας και μιλαμε για Πατταγια.
Αναλογως το τι προσφερει καθε τοπος εχει και την αναλογη πελατεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 14:09:48 μμ από PutMakRuMak »
Phak Rak Thai

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 19:52:21 μμ »
xaxaxa οπως τοπα..περναμε πολυ καλα εδω μεσα..αλλος για χιο τραβηξε κι αλλος για μυτιληνη!ΛΟΙΠΟΝ αφηστε την Μερκελ κατω!!Δεν σηκωνω κουβεντα για την αγαπη μου απο το καιρο που παρταραμε μαζι (αυτη ξοβυζη) στο λονδινο, κουμπωμενοι, σε μια συναυλια των bay city rolers..Σας αφιερωνω ομως και την διπλανη φωτο, επικαιρη παντα απο τον αγαπημενο κωνστανταρα ,που ειναι σετ με την φωτο της αγαπημενης .ααα για την δουλεια! εγω δεν ηρθα να δουλεψω στην παταγια! μακ@κας ειμαι? εγω ηρθα εδω να επενδυσω..οποτε βαριεμαι καμια φορα και μιλαω πολυ η και γραφω..δεν αντιγραφω για να σας ενημερωσω.Στο φορουμ μπαινω για να ζησω οχι για να επιζησω!Μ΄αρεσει και να σας κοντραρω καμια φορα..γιατι κακο ειναι? Και μην μου δινεται τοσες συμβουλες για την επιχειρηση μου ,μπορω να την κλεισω και μονος μου! Οσοι κανουν επιχειρηση απο οικονομικα κινητρα ειναι χαμενοι,στην ζωη.
Εδω στην πατταγια εμεις οι μικροεπιχειρηματιες καθε εθνικοτητος παιζουμε επιχειρωντας  και ζουμε ανοικονομητα! με καποιες εξαιρεσεις βεβαια, για να μην παρεξηγηθει κανεις απο εδω μεσα παλι.Τα λεμε παλι ,μπορει κι απο κοντα!