καθώς η ώρα τις επιστροφής έφτασε είπα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από την εξωτική χωρα. έμεινα εδώ πάνω από μηνα και είδα πολλές και διαφορες πόλεις τις χώρας. στο site ήμουν περιηγητής από ελλάδα αρκετό καιρό (πάνω από 3 μήνες) άντλησα αρκετές πληροφορίες που με βοήθησαν πολύ και ευχάριστο πολύ το φόρουμ για αυτή την πολύτιμη βοήθεια που αποκόμισα. επεδίωξα με βάση κάποια email που βρήκα μέλλον του φόρουμ να έρθω σε επικοινωνία για περαιτέρω βοήθεια, πράγμα που μετάνοιωσα αρκετά διότι κατά την συνάντηση μου με κάποιους δεν ήταν τα πράγματα όπως τα περίμενα. ο απώτερος σκοπός τους ήταν να μου προσφέρουν υπηρεσίες που είχαν απώτερο σκοπό να με ξεγελάσουν και να αντλήσουν χρήματα. θα πρότεινα λοιπόν στον οποιο ταξιδιώτη να μην ασχοληθεί καθόλου με έλληνες τις εξωτικής χώρας γιατί θα χάσει τον χρόνο του με απάτες που θα τις πληρώσει ακριβά ενώ μπορεί να κάνει την δουλειά του άνετα και χωρίς βοήθεια. είναι πολύ εύκολο να βρείς ξενοδοχείο φαγητό και οτιδήποτε άλλο θέλεις σε οποιοδήποτε μέρος τις χώρας. να είστε καλά και εύχομαι να έχετε καλά ταξίδια