Αποστολέας Θέμα: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα  (Αναγνώστηκε 68938 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 13.0.1 Firefox 13.0.1
Απ: Πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη και ερωτεύτηκα
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 26, 2012, 17:22:28 μμ »
Πολλές καλησπέρες από την μαγευτική Παττάγια
Και ναι λιπών τώρα ήρθε η ώρα να κλείσω οριστικά το θέμα με την Τίκα. Τώρα που κατάφερα να ξεκαθαρίσω το τοποίο και όλες τις ανφιβολίες που είχα.  Αλλά πάμε λίγο από την αρχή.
Το μεγάλο βήμα το έκανα έκλεισα όλες τις υποχρεώσεις στην Ελλάδα και θα βρίσκομαι στάνταρ για 2 μήνες εδώ ακόμα με επιστροφή στην Αυστραλία (υποχρεωτικά για να πάρω την βίζα). Με έκαιγε όμως να μαθώ τι παίζει τελικά με την μικρή και ο λόγος είναι επειδή μου απάντησε σε ένα μήνυμα που της έστειλα. Της έκανα ανοιχτή πρόσκληση για το Κο Σαμούι πριν από κάνα μήνα που της έλεγα αν θέλει να έρθει μαζί μου εκεί και μου απάντησε πολύ θετικά. Δεν της είπα βέβαια ξανά τους όρους μου και αυτί είναι πολύ απλοί. Δεν πρόκειται να αγοράσω αισθήματα κι αγάπες. Δεν ξαναμίλησα από τότε, απλά θα της έκανα μια μικρή έκπληξη, ένα αρκουδάκι που της είχα υποσχεθεί ότι θα της στείλω και αυτό έκανα, απλά το πήγα εγώ ο ίδιος. Και για την ιστορία να ξέρεται δεν έμινα άπραγος στην Ελλάδα καλά έπαιξε το ματάκι και το ‘’χεράκι’’ μου τελευταία και κει.
Έφτασα που λέτε μετά από ένα πολύ κουραστικό ταξίδι στην ταϊλάνδη Κυριακή πρωί. Ταξάκι 1200thb και βουρ για το ξενοδοχείο. Ύπνος και βόλτα μετά αλλά δεν έκανα τότε την κίνηση μου να την βρώ γιατί φοβήθηκα μην χαλαστώ με την μία. Όχι λέω θα γλεντήσω σήμερα και θα φάω λεφτά για την πάρτι μου. Και έτσι έκανα μάθαινα σε κάτι κορίτσια τι εστί υποβρύχιο ΤΖΑΚ . Χάλια τις έκανα αλλά τη να κάνω, αφού εγώ πληρώνω  για τα ποτά που θέλουν να της κεράσω εγώ αποφασίζω τι θα πιουν. Είμαι κακός;;;  μάλλον ναι και πολύ καλά κάνω οι χυμοί μαζί μου κομμένοι. Πέρασα καλά φόρτωσα τη μια μαζί μου και την επόμενη μέρα ξεκίνησα να βρω την Τίκα.
Θα της κάνω έκπληξη. Παίρνω το μηχανάκι το μεσημέρι  και πάω από την γειτονιά της. Αφήνω το δώρο σε μια θεία κάτω από το σπίτι της με τα βασικά μου στειχία σε αυτό και αν θέλει ας με βρει. Και έτσι έκανε. Με πείρε τηλέφωνο το βράδυ και ήρθε στο ξενοδοχείο.  Φάγαμε  ήπιαμε πλήρωσα και τα bar fine για ένα βράδυ (που σιγά που θα τα γλύτωνα) …
Θα μπω όμως αύριο να τελειώσω την ιστορία που θα είναι ποιο καθαρό το μυαλό μου, δεν θέλω να γράψω καμία υπερβολή ούτε να την κατηγορήσω απόλυτα για όλα αυτά που γίνανε σήμερα…

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• Φύλο: Άντρας
  • "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 19.0.1084.56 Chrome 19.0.1084.56
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 27, 2012, 03:31:24 πμ »
Σε μια εποχη που τα ταξιδιωτικα εχουν μεταλλαχτει σε ...ενδελεχεις οραματικους photo-ρεμβασμους,
.
.
...διαβαζοντας την παραπανω choquante αφηγηση, συνειδητοποιησα οτι υπαρχει ακομα ελπιδα!

Ενα ταξιδιωτικο με ψυχη!
Ειδος σπανιοφανες για το συγχρονο ταξιδιωτικο θερμοκηπιο!
Ενα ταξιδι, επι τελους με ...αιτια και κοντρα στο εντοπιο mainstream ταξιδιωτικης μοδος.

Κρατα φιλε ζωντανα τα ταξιδιωτικα σου reflex, και μερικες ταξιδιωτικες στιγμες καλο ειναι να τις βιωνουμε en prive...
.
.
...πολυ πιθανον, αυτες να ειναι και οι πιο αληθινες στο ταξιδι!

Νομιζω οτι το thread δεν εχει αναγκη απο διαχειριστικο κουπεπε...

Εχει το dirty αναγνωστικο κοινο του, προφανως διαφορετικου ταξιδιωτικου πνευματοτυπου και that's all...

Οποιος θελει σουξε στα φορουμιστικα charts, να σΕ πω την πατεντα,
.
... κοψε καμια πιτα,
.
...ριξε μερικα αριστης ορθοδοντικης χαμογελα, "περναμε καλα και αυτο βγαινει προς τα εξω",
.
...περιγραψε με εγκαυλο ρωγμωδη ενθουσιασμο την απολαυση που σου δινει η χωρα,
.
...και προτεινε κανα καλο ξενοδοχειο με πεντε πισινες εν οψει της καλοκαιρινης περιοδου. :)

Τα πραγματα ειναι απλα...
.
.
...follow your heart!
.
.
.
.
.
...γιατι ως γνωστον, το γαρ πολυ της ερευνας γεννα παραφροσυνη! ;D

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 19.0.1084.56 Chrome 19.0.1084.56
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 27, 2012, 11:56:20 πμ »
follow your heart και ότι άλλο γουστάρεις. Και όσο μπορείς οικονομικά καλά κάνεις και πηγαίνεις στο ''παράδεισο'' Και ζηλεύω που μπόρεσες και πήγες αφού  μας ''κατάντησαν'' να πηγαίνουμε μια φορά το χρόνο και αυτή με το ζόρι.Καλά να περάσεις περιμένουμε νέα σου

Αποσυνδεδεμένος MARINER

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 27, 2012, 12:49:08 μμ »
 Και ζηλεύω που μπόρεσες και πήγες αφού  μας ''κατάντησαν'' να πηγαίνουμε μια φορά το χρόνο και αυτή με το ζόρι.

[/quote]  
τι ειπες τωρα! πηγαινεις μια φορα το χρονο και το θεωρεις καταντια, για μενα θα ηταν ονειρο ζωης                                                                            
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2012, 19:20:10 μμ από karabε »
εμπειρια ειναι η ονομασια που δινουμε στα λαθη μας

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #94 στις: Ιουνίου 27, 2012, 17:11:50 μμ »
...και μερικες ταξιδιωτικες στιγμες καλο ειναι να τις βιωνουμε en prive...

Θα στηριχτώ σε αυτή τι φράση που με στιγμάτισε λίγο και με έκανε να σκεφτώ το έξις. Μάλλον το παρατράβηξα και μάλλον δεν αρμόζει να συνεχίσω αυτό το θέμα που και για εμένα πλέων φαίνετε κουραστικό και παραπέμπει περισσότερο σε κουτσομπολιό, Οπότε απλά θα αναφέρω τα παρακάτω.
Δεν πρόκειται να παρεξηγήσω καμία πατταγιανη για αυτό που κάνει απλά σε κάποιες διακρίνω μια πονηριά που τελικά δεν βγαίνει σε καλό ούτε για της ίδιες (οπότε Τίκα καλά να πάθεις). Εγώ αυτό που ήθελα να μάθω και να ξεκαθαρίσω στον εαυτό μου το έκανα, και όχι μόνο αυτό, ικανοποίησα και τον εγωισμό μου. Δεν νιώθω πικραμένος ούτε απογοητευμένος. Xαρούμενος με κάποιο περίεργο και διαφορετικό τρόπο νιώθω. Και αυτό που έδωσα να καταλάβει είναι ότι δεν πρόκειται να νοικιάσω καμιά ψυχή για να με λατρέψει.
Επιπλέων μένω στο Pattaya Bay Resort με 900 ΤΗΒ τι βραδιά. Είναι πεντακάθαρο, ευγενέστατο προσωπικό με πολύ καλά δωμάτια για την τιμή του. Μια από τις καλύτερες τακτικές που κάνουν είναι να σε ενημερώνουν και να σε ρωτάνε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα κορίτσια πριν παραδώσουν την ταυτότητα.
Aπό το Σάββατο τα λέμε από το Κο Σαμουι
Καλές τύχες να χουμε

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 28, 2012, 02:17:03 πμ »
Παράθεση
δεν πρόκειται να νοικιάσω καμιά ψυχή για να με λατρέψει.

σε παρεξηγησα αλλα σου βγαζω το καπελο για αυτο που εγραψες...

Αποσυνδεδεμένος ANGELOS1979

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 16, 2012, 20:13:33 μμ »
Mπραβο φιλε που μοιραστηκες την ιστορια σου μαζι μας.....

γιατι πιστευω οτι το forum δεν ειναι  μονο για ταξιδιωτικες πληροφοριες, αλλα και για καταθεση ψυχης!!!!

Εχοντας παει 2 φορες στη μαγευτικη Ταυλανδη τον αυγουστο του  2010 &  2011   , ( και τωρα εκει επρεπε να ειμουν αλλα γαμηθ...κε το συπμαν οικονομικα!!!)
θελω να σου πω οτι διαβασα την ιστορια σου με πολλη προσοχη και ταυτιστικα μαζι σου ολοκληρωτικα!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2012, 21:03:26 μμ από Oytopikos »