Αποστολέας Θέμα: σχολια απο το "Not sure" η με το ζορι "Ναι"  (Αναγνώστηκε 6331 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PutMakRuMak

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.79 Chrome 22.0.1229.79
σχολια απο το "Not sure" η με το ζορι "Ναι"
« στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 02:41:24 πμ »
phohm phuy: εσενα το phohm phuy σε εκφραζει; Μαλλον εφοσον θεωρεις οτι αφορα εμενα το PutMakKidMak. Και δεν ειναι pout pout mak αλλα put mak mak.

martz: Αρα στο φορουμ μπορουν να γραφονται μονον οσοι εχουν παει; Τοτε ολη η περιγραφη στην πρωτη σελιδα πρεπει να αλλαξει.

Oytopikos: Απλα θα επρεπε να το ειχατε βαλει να γινεται δεκτο στο YES και στο NOT SURE και να μην γινεται δεκτο στο NO.

thailandgr: Δεν γνωριζομαστε για να εχεις το θαρρος να λες οτι κολλαω σε χαζομαρες. Σε τουριστικο γραφειο που πηγα να βγαλω εισητηριο με ρωτησαν εαν γνωριζω το γιατι και εαν ποτε μπω στο φορουμ να σας το αναφερω. Ετσι εμαθα για το φορουμ.

Ευχαριστω για το χρονο σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2012, 14:52:48 μμ από thailandgr »

Phak Rak Thai

Αποσυνδεδεμένος XZaar

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.0.2 Safari 5.0.2
Απ: σχολια απο το "Not sure" η με το ζορι "Ναι"
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 13:25:36 μμ »
 Ακόμα ένας full μάγκας στο φόρουμ, μάλλον πρεπει αλλάξει το όνομα σε full μάγκες φίλοι της ταϊλάνδης

Αποσυνδεδεμένος xhamster

• *
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 15.0.1 Firefox 15.0.1
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 13:43:43 μμ »
Μην κολλατε με χαζομαρες .
ίσος αυθόρμητη απάντηση αλλα προσβλητική

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 18:19:49 μμ »
Γιατι πρεπει να ειμαι κατ αναγκην αντρας;
Phak Rak Thai

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 20:29:24 μμ »
Γιατι πρεπει να ειμαι κατ αναγκην αντρας;

2 τινα συμβαινουν :
Ή ειστε αντρας
Ή ψευτρα γυναικα
εφοσον στο προφιλ σας δηλωνετε αντρας

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 03:02:35 πμ »
Επαναλαμβανω το τι εγραψα. Αλλωστε φαινεται και παραπανω. `
Γιατι πρεπει να ειμαι κατ αναγκην αντρας. Ερωτηση ηταν. Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι γυναικα. Το φορουμ βγαζει την αισθηση οτι συμμετεχουν μονον αντρες;
Επισης με προσβαλετε δευτερη φορα. Εκτος απο το οτι με το που γραφτηκα στο φορουμ με αποκαλεσατε χαζo τωρα μου λετε οτι λεω και ψεματα. Σας ξερω και απο εχτες κυριε;
Μια ερωτηση. Ποιος ειναι ο ιδρυτης και δαιχειριστης της σελιδας;
Παντως μπαινοντας για πρωτη φορα στη φορουμ αλλα περιμενα να συναντησω (παντα σε σχεση με την υπεροχη περιγραφη στην πρωτη σελιδα) και σιγουρα καλυτερη αντιμετωπιση ως απαντηση απο γενικο συντονιστη στο πρωτο ποστ.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2012, 04:09:29 πμ από PutMakRuMak »
Phak Rak Thai

Αποσυνδεδεμένος pattayanis

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 04:49:52 πμ »
εγω συμφωνω απολυτως με τον πουτμακλουμακ και επεκτεινω, εκαι για το φυλλο να βαλετε επισης not sure ,αν μιλαμε για ταυλανδη...η πιο ολοκληρωμενα 5 επιλογες M-W-L-T-NOT SURE.

Αποσυνδεδεμένος XZaar

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 13:14:22 μμ »
 Ας βάλει κ το ασεξουαλ τότε, ξέρω αρκετούς...

Αποσυνδεδεμένος xhamster

• *
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 13:25:37 μμ »
δεν το πιάνετε από την αρχή εδώ και να ζητήσετε και συγγνώμη για να λήθη η παρεξήγηση

Αποσυνδεδεμένος deepblue

• Amazing Thailand
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 18:20:03 μμ »
Επαναλαμβανω το τι εγραψα. Αλλωστε φαινεται και παραπανω. `
Γιατι πρεπει να ειμαι κατ αναγκην αντρας. Ερωτηση ηταν. Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι γυναικα. Το φορουμ βγαζει την αισθηση οτι συμμετεχουν μονον αντρες;
Επισης με προσβαλετε δευτερη φορα. Εκτος απο το οτι με το που γραφτηκα στο φορουμ με αποκαλεσατε χαζo τωρα μου λετε οτι λεω και ψεματα. Σας ξερω και απο εχτες κυριε;
Μια ερωτηση. Ποιος ειναι ο ιδρυτης και δαιχειριστης της σελιδας;
Παντως μπαινοντας για πρωτη φορα στη φορουμ αλλα περιμενα να συναντησω (παντα σε σχεση με την υπεροχη περιγραφη στην πρωτη σελιδα) και σιγουρα καλυτερη αντιμετωπιση ως απαντηση απο γενικο συντονιστη στο πρωτο ποστ.

Αγαπητέ PutMakRuMak
Το φόρουμ δημιουργήθηκε για να σηζητάμε θέματα για την Ταϊλάνδη, και όχι για να σηζητάμε για την διαχείρηση του. Από την στιγμή που γραφτήκατε στο φόρουμ, στην θέση ως καινούργιος θα καθόμουν και θα ρώταγα κάτι για την χώρα της Ταϊλάνδης. Η ερώτηση στην αρχή για τον αγαπάτε την χώρα αυτή είναι απλώς τυπική, και φυσικά θα πρέπει να απαντήσετε ναι, έστω και αν ποτέ δεν έχετε ταξιδέψει στην χώρα αυτή διότι τα μέλη που βρίσκονται εδώ, βρίσκονται για τον λόγο ότι αγαπούν αυτή την χώρα, διαφορετικά δεν θα βρισκόταν εδώ. Τώρα σε περίπτωση που ταξιδέψετε στην Ταϊλανδη και για οποιοδήποτε λόγο δεν σας αρέσει, μπορείτε ευχάριστα να παραθέσετε τις αρνητικές απόψεις σας και ευχαρίστως θα τις σηζητήσουμε εδώ μαζί όλοι.
Time for dinner www.bangkokeat.com

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 18:51:22 μμ »
PutMakRuMak

Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση προς τους γενικους συντονιστες και συντονιστες του Forum.
Γιατι καποιος για να γινει νεο μελος πρεπει στην ερωτηση εαν του αρεσει η Ταιλανδη να απαντησει "Ναϊ" με το ζορι.
Εαν καποιος δεν εχει παει ποτε Ταιλανδη θα απαντησει Not sure λογικο δεν ειναι;
Γιατι υποχρωνεται τον κοσμο να απαντησει κατι που δεν πιστευει εφοσον δεν γνωριζει;

phohm phuy: εσενα το phohm phuy σε εκφραζει; Μαλλον εφοσον θεωρεις οτι αφορα εμενα το PutMakKidMak. Και δεν ειναι pout pout mak αλλα put mak mak.

Σε τουριστικο γραφειο που πηγα να βγαλω εισητηριο με ρωτησαν εαν γνωριζω το γιατι και εαν ποτε μπω στο φορουμ να σας το αναφερω. Ετσι εμαθα για το φορουμ.

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή.
  Ένας οπουδήποτε  που κάνει τον κόπο να  ψάξει να μπει  και να γραφτεί σε ένα φόρουμ  με   μόνο αντικείμενο την εν λόγο  χώρα
 σίγουρα ενδιαφέρετε  για την  χώρα .
 Άρα κάτι  έχει δει κάτι του αρέσει  η τέλος πάντων   κάτι του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρoν .
Πόσο μάλλον κάποιος που έχει   μπει  στη διαδικασία του  να   εκδώσει εισιτήρια και  ξέρει την διαφορά μεταξύ  του POUT POUT MAK
 και του POUT MAK MAK   τα οποία δυστυχώς μετά  από τόσα ταξίδια αλλά και  αρκετή παραμονή στην χώρα δυστυχώς αγνοώ.  
Ζήτω συγνώμη για αυτήν μου την   αμάθεια.
 Έχω πολλά ερωτηματικά   ειδικά με τον λόγο που το τουριστικό γραφείο  σε  παρότρυνε να ρωτήσεις .
 Αλήθεια υπάρχει κάποιος στην σημερινή εποχή όπου αποφασίζει να μπει στον κόπο  να επισκεφτεί μια χώρα που δεν του αρέσει???
Και ειδικά  για κάτοικο μόνιμο  η όχι .  της συγκεκριμένης χώρας   δεν σε καταλαβαίνω ακόμα  not sure  είσαι??
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2012, 19:06:58 μμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 18:56:29 μμ »
PutMakRuMak = wowdu hulai
Οι expat θα καταλαβαν

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 08:02:54 πμ »
Καταρχην καλημερα σε ολους.
Να τα παρουμε σας παρακαλω ενα ενα τα πραγματα με τη σειρα για να μην υπαρχουν παρανοησεις.

1. Το nick name μου δεν αφορα προσωπικα εμενα και δεν εκφραζει απαραιτητα την εμπειρια η τις αποψεις μου. Ως γνωστον σε πολλους απο εσας ειναι μια απαντηση η οποια δινεται απο ορισμενες κοπελλες που καταλαβαινουν οτι ο φαρανγκ δεν ειναι φρεσκος τουριστας κτλ.

2. deepblue:
Ειπατε: Το φόρουμ δημιουργήθηκε για να σηζητάμε θέματα για την Ταϊλάνδη, και όχι για να σηζητάμε για την διαχείρηση του.

Απαντηση:
Εαν ισχυε κατι τετοιο δεν θα υπηρχε το τοπικ ( σε αυτο βρισκομαστε αυτη τη στιγμη).  
ΓΕΝΙΚΑ > Καλωσορίσματα , ευχές , προτάσεις , boutique  > ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Ειπατε:
Η ερώτηση στην αρχή για τον αγαπάτε την χώρα αυτή είναι απλώς τυπική, και φυσικά θα πρέπει να απαντήσετε ναι, έστω και αν ποτέ δεν έχετε ταξιδέψει στην χώρα αυτή διότι τα μέλη που βρίσκονται εδώ, βρίσκονται για τον λόγο ότι αγαπούν αυτή την χώρα, διαφορετικά δεν θα βρισκόταν εδώ. Τώρα σε περίπτωση που ταξιδέψετε στην Ταϊλανδη και για οποιοδήποτε λόγο δεν σας αρέσει, μπορείτε ευχάριστα να παραθέσετε τις αρνητικές απόψεις σας και ευχαρίστως θα τις σηζητήσουμε εδώ μαζί όλοι.

Απαντηση:
Γιατι πρεπει να αγαπα κανεις τη χωρα χωρις να την εχει γνωρισει; Μελη μπορουν να γινουν μονον οσοι την εχουν γνωρισει; Γιατι να απαντησει ναι να ταξιδεψει και να γυρισει πισω με αρνητικες εντυπωσεις ενω εχει δωσει αυτη την απαντηση. Τελος παντων δεν νομιζω οτι και στην περιπτωση που θα μπορουσε να απαντησει δεν ξερω, οτι θα υπηρχαν στατιστικα γι αυτο. Οπως και να εχει δεν ακουγεται ομορφα σε καποιον που δεν ξερει.
Ευχαριστω παντως για το ευγενικο και πολιτισμενο μηνυμα.

3: kosa
Ουδεποτε ειπα οτι δεν γνωριζω την Ταιλανδη. Μια απλη παρατηρηση εκανα οπου μου ζητηθηκε απο τριτους να μεταφερθει εφοσον γραφτω στο φορουμ.
Οπως μπορεις να διαπιστωσεις και παραπανω δεν φαινεται απο πουθενα οτι δεν εχω επισκεφθει τη χωρα η οτι το παιζω ανηξερος.
Δεν ειμαι μονιμος, απλος τουριστας ειμαι με αρκετη εμπειρια.
Τωρα εαν θελεις λεπτομερειες για το πρακτορειο να σε ενημερωσω ευχαριστως.
Μια πολυ ομορφη κυρια που εργαζοταν εκει μολις της ειπα οτι θελω να βγαλω εισητηριο και οτι εχω ταξιδεψει ξανα με ρωτησε εαν γνωριζω το φορουμ.
Της ειπα ναι αλλα οτι δεν εχω γραφτει ποτε για διαφορους λογους που αστο καλυτερα το γιατι διοτι θα ανοιξει αλλος κυκλος συζητησεων χωρις τελος.
Μου ειπε λοιπον απλα αμα γραφτεις ποτε ρωτα τους γιατι.

Γενικα μια απλη ερωτηση εκανα παντα στη λογικη οτι οτιδηποτε μπορει να γινει καλυτερο.
Μηπως το παρατραβηξαμε;
Θεωρω οτι ενημερωθηκαν οι διαχειρηστες οποτε νομιζω οτι μπορουμε να το κλεισουμε εδω και να αφησουμε και σε αλλους να κανουν προτασεις.
Ευχαριστω για τις απαντησεις και λυπαμαι για τις με το καλημερα επιθεσεις απο ορισμενους.
Κατανοητο. Ισως να υπαρχει ασχημο παρελθον και καχυποψια.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2012, 08:13:57 πμ από PutMakRuMak »
Phak Rak Thai

Αποσυνδεδεμένος XZaar

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 13:47:08 μμ »
 Γενικά πιστεύω ξεκινησες απο την πρώτη σου μέρα στραβά και εριστικά, καλο θα ήταν να χαλαρωσεις και να μην προκαλείς με τα ποστ σου ακόμα δεν μπηκες στο φόρουμ.

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 14:39:04 μμ »
Αυτο σημαινει οτι ο Ξενιος Βουδας ξεκινησε καλα.
Phak Rak Thai