Αποστολέας Θέμα: Invitation letter or card.  (Αναγνώστηκε 2312 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GrGod

• *
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.1 Safari 5.1
Invitation letter or card.
« στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 19:32:05 μμ »
Προκειμένου να έρθει η κοπέλα μου από Ταυλάνδη, θα χρειαστεί να συμπληρώσω το Invitation Letter.... Που το βρίσκω αυτό? Μου είπαν ότι το έχει μόνο η πρεσβεία μας στην Ταυλάνδη. Επίσης θα της στείλω το εισητήριο από Ελλάδα, πρέπει να είναι μετ´ επιστροφής?? Στην περίπτωση που έρθει Ελλαδα με τουριστική visa τριών μηνών, αλλά στο διάστημα αυτό παντρευτουμε, πρέπει να ξαναπάει Ταυλάνδη? Πρέπει να πάω και εγώ?? Βασικά προσπαθώ να το αποφύγω το ταξίδι εκεί για κανα χρόνο λόγω της εργασίας μου... Δηλαδή με λίγα λόγια, μπορεί να μείνει σαν γυναίκα μου εδώ και για πόσο διάστημα, αφού θα έρθει με τουριστική visa? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψω εγώ εκεί να βρεθώ παντρεμένος μαζί της και να μείνουμε Ελλαδα??

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Φύλο: Άντρας
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 6.0 Safari 6.0
Απ: Invitation letter or card.
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 19:58:09 μμ »
Ο μόνος σίγουρος τρόπος ειναι να πας εκεί να παντρευτεις και να έρθει εδώ,αν καταφέρεις και βγάλεις τουριστική βίζα(δύσκολο) στην κοπέλα και θες να την παντρευτεις εδώ πρέπει να εχει άδεια γάμου απο την ταυλανδη + κάποια πιστοποιητικά,καλό ειναι να επικοινωνήσεις με την Πρεσβεια μας στην Ταυλανδη για πληροφορίες. Επίσης αν δεν πας εκεί η δεν έρθει εκείνη εδώ ,γάμος μέσω Skype δεν γίνεται!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2013, 20:07:31 μμ από thanaposto »