Αποστολέας Θέμα: ποια μερη να προτιμησω στην ταυλανδη  (Αναγνώστηκε 9452 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος groovyka

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 24.0.1312.57 Chrome 24.0.1312.57
ποια μερη να προτιμησω στην ταυλανδη
« στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 19:02:13 μμ »
γεια σας,αν κ εχω παει 6 φορες ταυλανδη εχω ακομα μερη να δω κ μερη που θελω να ξαναδω.βασικα στις διακοπες μου θελω να απολαμβανω ωραιες παραλιες,να υπαρχει καποια διασκεδαση,οχι αυτα τα αισχη του full moon,μου αρκει μια φορα,κ το μερος να ειναι ψιλοπαρθενο για να μην υπαρχει κ πολυ τουρισμος.σιγουρα θα παω κο πανγκνγκα κ κο ταο.στην κο πανγκνγκα  ομως εμεινα κοντα στο φεστιβαλ κ η παραλια ηταν απαισια,δεν μπορουσες να κολυμπησεις,ηταν ρηχη κ γεματη κοραλια.εκτος  απο bottle k thong nai οπου δεν εχει τιποτα το βραδυ ξερετε καποια περιοχη που να εχει ωραια θαλασσα κ να μπορεις να βγεις κ το βραδυ;επισης στα πι πι δεν εχω μεινει ποτε,μονο εκδρομη εχω παει.αξιζει να μεινω ;για πουκετ ουτε λογος βεβαια.γενικως με βαση τις προτιμησεις μου τι εχετε να μου προτεινεται;μετα τις θαλασσες σκεφτομαι να κλεισω με βουνα στο chiang mai k bangkok.

Αποσυνδεδεμένος KHWAMYUTITAM

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 18.0 Firefox 18.0
Απ: ποια μερη να προτιμησω στην ταυλανδη
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 00:32:46 πμ »
παρθενα νησια  με τελειεσ παραλειεσ ειναι

koh lanta ,koh mook ,koh lipe

νοτιο δυτικα τησ χωρασ κατω απο το krabi προσ μαλαισια
να εισαι συγουρη οτι θα ξετρελαθεισ 

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 10:42:25 πμ »
Βασικο κριτηριο ειναι η εποχη που θα κανεις την επισκεψη σου .
Για μενα απο Νοεμβριο μεχρι Απριλιο αξιζει να "φας" 10 ημερες στο παρθενο ακομα koh chang
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 12:04:47 μμ »
γεια σας,αν κ εχω παει 6 φορες ταυλανδη εχω ακομα μερη να δω κ μερη που θελω να ξαναδω.βασικα στις διακοπες μου θελω να απολαμβανω ωραιες παραλιες,να υπαρχει καποια διασκεδαση,οχι αυτα τα αισχη του full moon,μου αρκει μια φορα,κ το μερος να ειναι ψιλοπαρθενο για να μην υπαρχει κ πολυ τουρισμος.σιγουρα θα παω κο πανγκνγκα κ κο ταο.στην κο πανγκνγκα  ομως εμεινα κοντα στο φεστιβαλ κ η παραλια ηταν απαισια,δεν μπορουσες να κολυμπησεις,ηταν ρηχη κ γεματη κοραλια.εκτος  απο bottle k thong nai οπου δεν εχει τιποτα το βραδυ ξερετε καποια περιοχη που να εχει ωραια θαλασσα κ να μπορεις να βγεις κ το βραδυ;επισης στα πι πι δεν εχω μεινει ποτε,μονο εκδρομη εχω παει.αξιζει να μεινω ;για πουκετ ουτε λογος βεβαια.γενικως με βαση τις προτιμησεις μου τι εχετε να μου προτεινεται;μετα τις θαλασσες σκεφτομαι να κλεισω με βουνα στο chiang mai k bangkok.
   Μας μπερδευεις λιγο  με το κο (νησι)  πανγκαν, ko phangan  (μαλλον αυτο εννοεις) και την επαρχια πανγκ-να,  phang nga  που ειναι αρκετα παρθενα και εχει απειρα νησακια 

Εφοσον θελεις και μια υποτυπωδη εστω νυχτερινη ζωη, η κραμπι (σαν εδρα) και απο εκει πας σε πολλα νησια (κο λαντα, κο πι πι) ακομα πιο κοντινα απο πουκετ + τα 4 νησακια που εχεις στα ποδια σου και τοσα αλλα, οπως τα νησια του τρανγκ που γραφει ο KHWAMYUTITAM,  η   μετα  κο τσανγκ που λεει ο   thailandgr   
still you may find a gem amongst them

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 12:11:27 μμ »
παρθενα νησια  με τελειεσ παραλειεσ ειναι

koh lanta ,koh mook ,koh lipe

νοτιο δυτικα τησ χωρασ κατω απο το krabi προσ μαλαισια
να εισαι συγουρη οτι θα ξετρελαθεισ  
εννοειται οτι το ταξιδι σου για τα πιο πανω νησια ειναι απο τελοσ νοεμβρη και μετα
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2013, 12:19:44 μμ από KHWAMYUTITAM »

Αποσυνδεδεμένος groovyka

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 13:10:28 μμ »
ναι για kho-phanga ελεγα.phang nga ειναι καλυτερα απο koh chang,koh lanta ,koh mook ,koh lipe κ phi phi;επισης κραμπι ειχα παει μονο για μια διανυχτερευση,λεει να μενω εκει η καλυτερα να μεινω σε ενα απο τα αλλα νησακια κ να πιστολιασω την διασκεδαση;εξαλλου ελληνες ειμαστε απο διασκεδαση εχουμε φαει με το κουταλι.κ για να πω την αληθεια παιδια οσες φορες εχω περασει καλα βραδυ ηταν απο παρτακια που ξερανε μονο αυτοι που μενουν εκει κ οχι απο αυτα τα εμπορικα,τωρα που δεν θα ξερω εκει κανεναν λιγο δυσκολο να τα βρω.λεω να παω αρχες απριλιου.

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 23:38:29 μμ »
ναι για kho-phanga ελεγα.phang nga ειναι καλυτερα απο koh chang,koh lanta ,koh mook ,koh lipe κ phi phi;επισης κραμπι ειχα παει μονο για μια διανυχτερευση,λεει να μενω εκει η καλυτερα να μεινω σε ενα απο τα αλλα νησακια κ να πιστολιασω την διασκεδαση;εξαλλου ελληνες ειμαστε απο διασκεδαση εχουμε φαει με το κουταλι.κ για να πω την αληθεια παιδια οσες φορες εχω περασει καλα βραδυ ηταν απο παρτακια που ξερανε μονο αυτοι που μενουν εκει κ οχι απο αυτα τα εμπορικα,τωρα που δεν θα ξερω εκει κανεναν λιγο δυσκολο να τα βρω.λεω να παω αρχες απριλιου.

εαν εξερεσεισ  την κοσμοσυρροη τον φουλ μουν  και χαφ μουν παρτι του πανγκαν ειναι σχεδον το ιδιο απο θεμα τουριστικησ αναπτυξησ
(ειναι λιγο πιο αναπτηγμενω αποτα πιο πανω νησια)

τα  πιο πανω νησια ειναι το ιδιο ομορφα αλλα πιο παρθενα

για ηρεμια  αλλα και για περιπετεια ειναι οτι πρεπει

αφου το ξερεισ το πανγκαν αξιζει τον κοπο  να δεισ κατι καινουριο

Αποσυνδεδεμένος XxSMIL3xX

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 20, 2013, 00:53:57 πμ »
μεταξυ κραμπι και κο λαντα(δεν το θεωρω παρθενο αν και μεγαλο και δεν το ειδα ολο) ειναι μερικα νησακια που ειναι ερημα και παρθενα.
θα ψαξω και θα σου πω τις επομενες μερες ονοματα.

το πρωι σε ξυπνανε η μαιμουδες που ανεβαινουν στην οροφη του hut σου.
το νησι δεν εχει δρομους.εχει 2 παραλιες που μονο περπατωντας μπορεις να πας.
στην μια εχει κυριλε ξενοδοχειο και στην αλλη απλα και οικονομικα bungalows χωρις πολλα πολλα.

εγω ειμουν σε κεινη την περιοχη απο οκτωβρη εως δεκεμβρη.
τον οκτωμβρη ειχε κυματακι και λιγες βροχες που σημαινει θολη θαλασσα,λιγα jellyfish αλλα δεν καιογομασταν απο τον ηλιο.
τον δεκεμβρη ηταν ακριβως τα αντιθετα.

εμενα πιο πολυ μου αρεσε τον οκτωβριο οπου ειχε και λιγοτερο κοσμο.δεν υπηρχαν τουριστες και ολα ηταν και πιο φθηνα.πρωινες ωρες βρησκαμε μασαζ με 100-150 μπατ.

γενικα εχει πολλα μερη αυτη η περιοχη αλλα οχι παρθενα.λιγα νησακια θα βρεις ησυχα χωρις ορδες δυτικων.

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 20, 2013, 23:04:46 μμ »
μεταξυ κραμπι και κο λαντα(δεν το θεωρω παρθενο αν και μεγαλο και δεν το ειδα ολο) ειναι μερικα νησακια που ειναι ερημα και παρθενα.
θα ψαξω και θα σου πω τις επομενες μερες ονοματα.

το πρωι σε ξυπνανε η μαιμουδες που ανεβαινουν στην οροφη του hut σου.
το νησι δεν εχει δρομους.εχει 2 παραλιες που μονο περπατωντας μπορεις να πας.
στην μια εχει κυριλε ξενοδοχειο και στην αλλη απλα και οικονομικα bungalows χωρις πολλα πολλα.

εγω ειμουν σε κεινη την περιοχη απο οκτωβρη εως δεκεμβρη.
τον οκτωμβρη ειχε κυματακι και λιγες βροχες που σημαινει θολη θαλασσα,λιγα jellyfish αλλα δεν καιογομασταν απο τον ηλιο.
τον δεκεμβρη ηταν ακριβως τα αντιθετα.

εμενα πιο πολυ μου αρεσε τον οκτωβριο οπου ειχε και λιγοτερο κοσμο.δεν υπηρχαν τουριστες και ολα ηταν και πιο φθηνα.πρωινες ωρες βρησκαμε μασαζ με 100-150 μπατ.

γενικα εχει πολλα μερη αυτη η περιοχη αλλα οχι παρθενα.λιγα νησακια θα βρεις ησυχα χωρις ορδες δυτικων.

παρθενα με την εννοια οτι δεν ειναι πνηγμενα στο τσιμεντο

παρθενο δεν υπαρχει πια τιποτα στον πλανητη μασ εδω τα απατητα δαση του βορνεο και τησ σουματρα εχουν χασει αυτη την μοναδικοτητα

Αποσυνδεδεμένος XxSMIL3xX

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 16:30:19 μμ »
ενταξη ρε φιλε...δεν εννοω και κανα μερος στο κεντρο του αμαζονιου...μαζι με ζουλου...

αλλα νησακια χωρις δρομους και με 1-2 ξενοδοχεια και μαλιστα ουτε  καν ξενοδοχεια αλλα huts.

μεταξυ κραμπι και κο λαντα ειναι τα νησια koh jum και koh sriboya

http://www.booking.com/hotel/th/jungle-hill-beach-bungalow.el.html?aid=303948;label=bookings-naam-bXo4q5voyx763LLVEXVHlAS17149403061%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2275%2C000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=cb11c060131d2947c17ab31fabcc13d8;dcid=1

εδω ενα ωραιο "ξενοδοχειο" με huts που τα πρωινα σε ξυπνανε μαιμουδες που χοροπηδανε πανω στην οροφη σου.
πολυ ωραιο μερος,ησυχο,φιλικο και οικονομικο.