Αποστολέας Θέμα: Πρεσπες  (Αναγνώστηκε 5507 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
Πρεσπες
« στις: Αυγούστου 19, 2013, 17:47:51 μμ »
Επεστρεψα προσφατα απο ενα απο τα συγκλονιστικοτερα τοπια της Ευρωπης, την
Μικρη και την Μεγαλη Πρεσπα.
Ειχα παει πριν 10 χρονια περιπου και οπως ειναι φυσικο οι αλλαγες μεγαλες και δυστυχως προς το χειροτερο.
Παρεα 2 ζευγαρια Γερμανων με μηχανες, οι οποιοι πηγαν για 6η συνεχη χρονια Πρεσπες και στην γυρω περιοχη.
Βαση μας οι Ψαραδες το τελευταιο χωριο της Ελλαδας διπλα στο τριεθνες (Ελλαδα, Αλβανια, Σκοπια) παρατημενο και ξεχασμενο απο το Πασαλικι των Αθηνων.
Παρ ολα αυτα πανεμορφο.
Αν αυτη η τοποθεσια ηταν στην Γερμανια η στην Γαλλια θα την ηξερε ολος ο πλανητης.
Οι κατοικοι εξαγριωμενοι με την κεντρικη εξουσια.
Εκτος απο τα βασικα, Υγεια και Ασφαλεια, που ολοι καταλαβαινουμε σε τι τριτοκοσμικα επιπεδα βρισκονται ειχαμε την ευκαιρια να ακουσουμε και για αλλα θεματα που ουτε καν φανταζομασταν.
Καθησαμε τρεις νυχτες εκει και μιλησαμε πολυ ωρα, ειδικα με τους νεωτερους κατοικους.
Δυο απλα παραδειγματα για να καταλαβουμε πως αντιμετωπιζει το ελληνικο κρατος τους τελευταιους υπηκοους του, που κανονικα θα επρεπε να τους επιδοτει  και μονο για το γεγονος οτι συνεχιζουν και παραμενουν εκει.
Η νομοθεσια προβλεπει οτι για χωρια κατω των 2.000 κατοικων, ολοι οι επαγγελματιες υπαγονται στον Ο.Γ.Α. που σημαινει γυρω στα 50 ευρω τον μηνα.
Τον Ιουλιο τους ηρθε μπουγουρντι απο τον Ο.Α.Ε.Ε, το πρωην Τ.ΕΒ.Ε. και τους καλουσε να πληρωσουν απο 200 ως 300 ευρω κατα περιπτωση, τον μηνα εννοειται.
Οι ανθρωποι πηγαν Φλωρινα, γυρω στα τρια τεταρτα, να διαμαρτυρηθουν.
Αποτελεσμα μηδεν. Στους Ψαραδες κατοικουν 65 κατοικοι...
Οι Γερμανοι φιλοι μιλουν κατι ψιλοελληνικα, οποτε μεταξυ αστειου και σοβαρου ζητησαν για πλακα να δουν αν γινεται τα χαρτια, πραγμα που εγινε.!
Κατα τ αλλα... "δεν θα υπαρξουν νεα μετρα" που ισχυριζονται οι ΑντωνοΒαγγεληδες.

Παμε στη θερμανση.
Πριν γινει η, περα απο καθε λογικη, αυξηση περσι του πετρελαιου εκαιγαν 6 τοννους κατα μεσο ορο το σπιτι απο μεσα Σεπτεμβρη ως μεσα Ιουνιου.
Μεσα Αυγουστου και το βραδυ θελαμε κουβερτα...!
Πληρωναν οσο και ο κατοικος του Παγκρατιου δηλαδη.
Εβαλαν λοιπον απο περσι τον φθινοπωρο λεβητες ξυλου και χρειαζονται περιπου 35 τοννους το σπιτι για ολη την περιοδο.
Τα λεφτα που εξοικονομησαν απο το πετρελαιο, τα δινουν στους μεταφορεις που νοικιαζουν για να τους φερουν τα ξυλα απο το δασος.
Υπαρχει ομως ενα θεματακι, πρεπει να σηκωνονται ανα 4 μωρες για να γεμιζουν τον λεβητα.
"Αφου σκεφτομαι να βαλω κρεββατι διπλα στον λεβητα, για να μην παιδευομαι" μου ειπε αστειευομενος ο Παντελης, 38 ετων και πατερας 4 παιδιων, ιδιοκτητης ενος καφε.
Την βδομαδα πηγαινουν 3 φορες Φλωρινα για super market και αλλες τοσες ημερησιως στα σχολεια και τα φροντιστηρια των παιδιων που απεχουν γυρω στα 10 χλμ απο κει.
Υπο την προυποθεση βεβαια οτι οι δρομοι ειναι ανοιχτοι απο το χιονι.
"Χρειαζομαι γυρω στα 50 ευρω την βδομαδα" με πληροφορει ο Κωστας, ιδιοκτητης ενος ξενωνα και πατερας τριων παιδιων.
Κοιταζοντας το μεγαλο τζιπ του, απολυτα απαραιτητο σε τετοιες συνθηκες, δεν εχω λογους να μην τον πιστεψω.
Κατι ωραια ακουγα για τους ΧΡΥΣΟΙ ΝΑΖΙ αλλα δεν εδωσα σημασια, οι ανθρωποι μεσα στην απελπισια τους ελεγαν διαφορα.
Η Γερμανιδα φιλη Greti ρωτησε αν σκεφτονται να φυγουν απο τον τοπο τους.
"Οχι" απαντησε ο Κωστας "αλλα ας ερθουν ολοι αυτοι απο τις πολεις που μας ζηλευουν, να ζησουν μονο για ενα μηνα με τα παιδια τους.."
Αναφεροταν σε δυο προσφατες ερευνες-εκπομπες που εκαναν γνωστοι πολυπραγμωνες high δημοσιογραφοι (ο ενας εχει και κυριλε εστιατοριο πισω απο το Hilton..) και παρουσιαζαν τα πραγματα εντελως ειδυλιακα.
Κατα τ αλλα οι κατοικοι πολυ φιλοξενοι με ολους και το χωριο ειχε αρκετο κοσμο απο Γερμανια και Γαλλια, ειτε με camper ειτε με αυτοκινητα.
"Σε μια βδομαδα θα ειμαστε παλι μονοι μας" μας ειπαν.
Ελληνες λιγοι και περαστικοι, κατα βαση για φαι, ειδικοτερα πεστροφες, γριβαδια και τσιρονια.
Ειδικα τα δυο τελευταια γευστικοτατα και πολυ φθηνα, οπως πολυ οικονομικα ηταν και παντου οι Πρεσπες.
Για τον μοναδικο νησακι του Αγιου Αχιλλειο δεν χρειαζεται να μιλησω, οποιος θελει ας το ψαξει.
 Μοναδικα μερη και τοποθεσιες που δεν υπαρχουν στην Ταυλανδη, οποιος μπορεσει ας τα επισκεφτει εστω και για μια φορα στη ζωη του.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2013, 17:49:38 μμ από mikelangelo »

"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
Απ: Πρεσπες
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 19, 2013, 23:43:17 μμ »
Αυτά τα πράγματα και τις  απαιτήσεις των κάθε λογής επιδομάτων οχι μόνο δεν τα καταλαβαίνω αλλά «μου ανάβουν τα λαμπάκια».
Τις σπατάλες πληρώνουμε και την παράλογη επιδοματική πολιτική ολων των πολιτικάντηδων που για να ικανοποιήσουν την εκλογική «πελατεία»  διαχρονικά εδιναν αέρα –πατέρα επιδόματα στον καθένα.
Φοιτητικά επιδόματα  + 1.000 euros «τσίμπαγαν» ετησίως και εμπαιναν στους Τραπεζικούς λογαριασμούς των γονέων  ολων των φοιτητών ανεξαρτήτου δηλωθέντος εισοδήματος μόνο και μόνο επειδή  το παιδί μου ειναι φοιτητής /τρια (ασχέτος αν ο νεαρός + νεαρά εχει πανάκριβο iphone + smart –άκι στην κατοχή του + σπίτι + «κάτι» χωραφάκια που ο καλός γονέας το μεταβίβαζε στα τέκνα που δεν εκαναν φορολογική δήλωση και φοροδιέφευγαν χρόοοονια).
Αγροτικές επιδοτήσεις οπου κανένας «αγροτικός» συναιτερισμός δεν δήλωνε ονοματεπώνυμα των «επιδοτούμενων αγροτών»  αλλά πήγαιναν στον κομματικό μηχανισμό απο τις πράσινες τις κόκκινες τις θαλασσιές τις χάντρες και ελεγαν επειδή θα σε στηρίξω «κράτος ρίχτα» τόσα δις euros.
H απόλυτη διαφθορά + του πελατειακού Κράτους απο τους «γεωργούς» με τα αγροτικά King Cub  που τα περισσότερα τα εχουν γραμμένα στην γυναίκα τους για φορολογικούς λόγους.(δ.υ + εισοδηματίες απο αλλες εργασίες και απο δουλειά μην τα ρωτάμε ναναι καλά οι μετανάστες γιατί τα παιδιά τους αρνούνταν να εργαστούν στην γονική περιουσία τους).
Δεν ειναι σκληρή και «απάνθρωπη» η κριτική μου διότι υποθηκεύσαμε τις ζωές των επόμενων γεννεών + το Κράτος «τελείωσε» αλλά απο την αλλη να μην σας πώ τι εχω δεί το τελευτάιο ετος απο το «προλαιταριάτο» των «γεωργών» που ο χαβαλές των greek media και το παπαγαλιστάν σκόπιμα  αποκρύπτει.
Οσοι εχετε φίλους τραπεζουπάλληλους στην Εθνική Τράπεζα ρωτήστε τους πόσα «αγροτικά» δάνεια απο σχεδόν ολες τις περιοχές στην Ελλάδα εχουν παράνομα μεταβιβαστεί σαν «χρεωμένα» στα καταστήματα των Εθνικών Τραπεζών της  Πελοπονήσου και δεν πρόκειτε και το ξαναγράφω δεν πρόκειτε ποτέ-ποτέ-ποτέ να ξεπληρωθούν επειδή «υπάρχει λόγος» καταγωγής ενός πολιτικάντη της εποχής στην Ελλάδα.(συγκεκριμένη πόλη πασίγνωση για τα μανδήλια +το λάδι της που απειλεί να βγάλει το δικό μας απο τις διαγραφές χρεών).
Οσοι «αγαπάμε την Ταιλάνδη» οπως υποκριτικά λένε οι περισσότεροι ας αναρωτηθούμε αν ο Ταιλανδός αγρότης + φοιτητής και...και ...και ολοι οσοι στην Ελλάδα επαιρναν εποδοτήσεις οι ανάλογοι Ταιλανδοί και αλλοι Ασιάτες παίρνουν απο τις χώρες τους επιδοτήσεις και «βοηθήματα» που ειναι ο διπλωματικός ορος?
Ανθρωποι ειναι και στην Ταιλάνδη και στην Ασία και αυτοί ανατρέφουν  παιδιά + μάλιστα πολλύτεκνες οικογένειες  ανθρώπων δεν εχουν ελέφαντες με προβοσκίδες αλλά «πονάνε» οι συγκρίσεις αυτές  το «προλαιταριάτο» των «δικαιούχων» Che Gevara που διαχρονικά «κυριαρχεί» στην Ελλάδα.
Η «αγνή» επαρχία αμα την «ψηλαφίσουμε» λίγο οχι πολλύ γιατί θα αγριέψουμε με τις απάτες που γίνονται και οπου ηδη την τελευταία δεκαετία  πολλοί μετέφεραν τα εκλογικά τους δικαιώματα απο τις πόλεις στην «αγνή» επαρχία για προφανείς λόγους επιρροών και συμφερόντων με τους τοπικούς πολιτικάντηδες θα δούμε οτι οι καλοπερασάκηδες μετακόμισαν σε δικά τους απο τον μπαμπά + μαμά ιδιόκτητα σπίτια και τώρα «λόγω ημερών» διαμαρτύρονται..
Οι λέξεις διαφθορά και βαθύ πελατειακό Κράτος....λίγες ειναι...λίγες ειναι.
Τα «γεμάτα» μπουζούκια με αγροτικά Κing Cub –Jeep στα parking +Mercedes+Bmw στην «αγνή» επαρχία οπως και στα «bar” με τις Ουκρανέζες και Μολδαβές κλπ «τα ξεχάσαμε».
Να πούμε οτι μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας δηλαδή οι ιδιοι οι αγρότες κατέστρεψαν το «χωραφάκι με το αμπέλι» επειδή επαιρναν επιδοτήσεις αν δεν απατώμαι «το μαλί πήγαινε» στα 20.000 euros το στρέμα,καπνά,ελιές κλπ?
Μην μας κακοφαίνονται αυτά γιατί πραγματικά λυπάμαι τον «παππού + γιαγιά» που εφαγαν τα νειάτα και την ζωή τους για να τα βρούν ετοιμα οι σημερινοί κανακάρηδες γιοί + κόρες αγρότες των iphones και των πολυτελών αυτοκινήτων και των αγροτικών αποθηκών που «δήλωναν» παράνομα στις φορολογικές τους δηλώσεις τις σπιταρώνες των 250 plus τετρ. στα στρεματικά οικοπεδα τους.
Οι νέοι που μετακόμισαν στην «αγνή» επαρχία μόνοι τους πήραν τα βουνά να μείνουν στις ερημιές και στα κατσάβραχα τι ζητάνε «επιδότηση»  θέρμανσης κλπ για την αυτόβουλη μετακομισή τους?
Ο ισχυρισμός «"αλλα ας ερθουν ολοι αυτοι απο τις πολεις που μας ζηλευουν, να ζησουν μονο για ενα μηνα με τα παιδια τους.." με βρείσκει αντίθετο γιατί ουτε ζηλεύω κανένα ουτε και με συγκινούν οι μετακομίσεις του ειδους  ειμαι μια χαρά οπως επίσης «"Σε μια βδομαδα θα ειμαστε παλι μονοι μας" απαντώ μόνοι σας παιδιά επιλέξατε να απομονωθείτε γιατί κάποιοι αλλοι ειναι συνέχεια μόνοι τους στην καθημερινή βιοπάλη και  «την παλεύουν» καθημερινά για τα «προς το ζείν» + οτι ηταν + ειναι στο ενοίκιο + ανευ Jeep αλλά on foot….
Πάιρνει επιδομα για την δεη ο Αθηναίος -θεσσαλονικιός  που ψήνετε το καλοκαίρι και παγώνει και αυτός τον χειμώνα σε υψηλοτερες θερμοκρασίες αλλά παγώνει?
Επομένως με τι θράσος απαιτούν να συνεχιστεί η διαφθορά και το πελατειακό Κράτος που διαχρονικά ειχαμε των επιδοτήσεων ανεξαρτήτου εισοδήματος μόνο και μόνο επειδή αυτόβουλα και για «να την περάσω καλά» μένω εκει + εχω παιδιά λές και ειναι μοναδικοί?
Αμα εισαστε κάτω απο το αφορολόγητο εισόδημα που το Κράτος εχει ορίσει και αμα δεν εχετε ακίνητο + χωραφάκια στην κατοχή σας βεβαίως να πάρετε επιδότηση αλλά οχι να εχεις σπιταρώνα + ατομική περιουσία χωράφια  + ΙΧ να μου ζητάς απο την ηδη αυξημένη φορολογία μου να σε επιδοτήσω.
ΟΙ επιδοτήσεις που ζητάνε απαντες + τα μηνύματα του δεν πληρώνω = σημαίνουν δεν θέλω να πληρώσω + πλήρωσε εσύ για εμένα γιατί ο Κυβερνήτης κάθε Κράτους απο την φορολογία των πολιτών τα δίνει και οχι απο την Εurope και αυτό το γράφω για να μπαίνει ενας κοινός παρονομαστής.
Ειμαι πεποισμένος οτι ειναι καιρός να στρέψουμε την πλάτη μας σε τέτοιου συνεχιζόμενων  εξάρσεων  διαφθοράς + πελατειακού Κράτους και να κοιτάξουμε το μέλλον απεξαρτημένοι απο «τα παλιά» τερτίπια που κατέστρεψαν οτι εποικοδομητικό ειχαμε για διαχρονική ανάπτυξη ολα τα χρόνια.
Επετε συνέχεια γιατί η Καλοκαιρινή ραστώνη τελείωσε και ολα οσα ζήσαμε ειναι χάδια και παράδεισος μπροστά σε οσα επονται.
Εκαστος οπου αυτόβουλα ετάχθη και οπως εστρωσε θα κοιμηθεί.

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:51:42 μμ »
Kαλημερα
Αγαπητε ΠΑΡΗ με εξαιρεση τα "δοσιλογικου" τυπου εφαπαξ παρεα με τις λοιπες "κοινωνικες παροχες" που δινονται ακομα στην Ελλαδα και τα οποια υπερασπιζεσαι σφοδρα, σε ολα τ αλλα κατα βαση συμφωνουμε οπως εχεις διαπιστωσει.
Και εδω και αλλου.
Χτες ομως με ενα με αφορμη τα σχολια σου για τις ΠΡΕΣΠΕΣ συνεληφθεις offside ενω ειχες υποπεσει και σε φαουλ στον κεντρικο αμυντικο..!!

Ολα οσα γραφεις για την ελληνικη περιφερεια και τις παλιες κακες συνηθειες ειναι σωστα.
Ομως εχεις μπερδεψει σε καποιο σημειο την ΠΡΕΣΠΑ με τη βεσπα...
Αυτα που λες γινονται κατα βαση στις περιοχες περιξ του θεσσαλικου καμπου και οπου υπαρχουν ελιες στην ελληνικη επικρατεια.
Οι ΠΡΕΣΠΕΣ διαθετουν μονο τα περιφημα φασολια τους, τους γιγαντες δηλαδη.
Επιδοτησεις δεν υπαρχουν.
Επιδοτησεις πληροφοριακα να σου πω δινονται παντου στην Ευρωπαικη Ενωση, ακομα και στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Γνωριζεις τι επιδοτησεις λαμβανουν οι Ολλανδοι κτηνοτροφοι..?
Θα σου φυγει το "ποντικι" απο το χερι..
Απλα στον βορρα οι ανθρωποι επενδυουν συνεχως και προχωρουν, εν αντιθεσει με μας.
Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ δε, επιδοτουν οι ιδιοι και νεους επιχειρηματιες, μεταναστες εννοω, που εχουν να επιδειξουν καποια καινοτομια, ειτε προκειται για την γη ειτε προκειται για το εμποριο.
Διοτι οι φοβεροι αυτοι τυποι διαθετουν Δημοσια Γη ειτε για πωληση ειτε για ενοικαση, οσο κι αν σου φαινεται περιεργο.
Τα copypaste τα αποφευγω, δεν θα δυσκολευτεις να τα βρεις, σε διαβεβαιω.

Γραφεις επι λεξει.."Παιρνει επιδομα ο Αθηναιος-θεσσαλονικιος που ψηνετε το καλοκαιρι και παγωνει και αυτος τον χειμωνα σε υψηλοτερες θερμοκρασιες, αλλα παγωνει..?"
Μπες σημερα το βραδακι σε οποιαδηποτε μετεωρολογικο site δεις τις θερμοκρασιες σε ΠΡΕΣΠΕΣ και Αθηνα και ειδικοτερα απο τον επομενο μηνα.
Για Θεσσαλονικη δεν ξερω αλλα να λες οτι η παγωνει η Αθηνα..ε ειναι λιγο ατοπο δε νομιζεις...?
Δεν ζω σε πολυκατοικια αλλα γνωριζω πολυ καλα οτι στην Αθηνα τα καλοριφερ αναβουν τελη Οκτωβρη με αρχες Νοεμβρη και κλεινουν ως τα τελη Μαρτη.
Αλλα μιλαμε για λιγες ωρες την μερα και παντα υπο την προυποθεση οτι η πολυκατοικια ΘΑ ΒΑΛΕΙ πετρελαιο.
Στις ΠΡΕΣΠΕΣ οι λεβητες δουλευουν συνεχως, δεν γινεται αλλιως.
Εβγαλα πανω απο 100 φωτο τις 4 μερες που εμεινα.
Υπαρχει ειδικη κατηγορια στο site που θα μπορουσα να τις ανεβασω.
Εκει θα εβλεπες οτι δεν υπαρχουν ουτε βιλλες, ουτε πισινες, ουτε τζιπουρες.
Το χωριο, που ειναι μαζι με τον Αγιο Γερμανο τα μοναδικα διατηρητεα, ειναι κατα 60% εγκαταλελειμμενο και τα σπιτια χασκουν πεσμενα εδω και χρονια.
Οσα κατοικουνται ειναι απλα και χωρις υπερβολες, οχι μονο εκει αλλα σε ολη την λεκανη των ΠΡΕΣΠΩΝ.
Τωρα οσον αφορα τον Ταυλανδο αγροτη η φοιτητη η προαγωγο π.χ  δεν με νοιαζει και δεν με αφορα.
Εγω ζω στην Ελλαδα, εδω δραστηριοποιουμαι κυριως, εδω πληρωνω φορους κι εδω προσπαθω για κατι καλυτερο.
Πρωτα με ενδιαφερει ο Ελληνας, με ολα τα καλα και τα ασχημα που εμπεριεχει, και η χωρα μου και μετα ο οποιοσδηποτε αλλος.
Αλλωστε το site δεν λεγεται www.firstthai, gr αλλα www.thai.gr.
Μην το ξεχνας.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 20, 2013, 22:08:48 μμ »
Και τα δύο παραπάνω είναι κατά βάση σωστά.Πρέπει να συμφωνήσουμε να ελεγχθούν και να πληρώσουν όλοι αυτοί που έπαιρναν και μαιμού επιδόμματα και άλλα τέτοια ''ωραία αλλιώς τους πολιτικούς στη ''θάλασσα' δρόμο 2% να πάρουν θα έπρεπε τα κάμματα της λαμογιάς,που βούλιαξαν με στόχο το κράτος και τώρα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί πρώτοι έφταιγαν που έπρεπε να έρθουν οι Γερμανοί και όχι μόνο για να τους αναγκάσουν να κάνουν ελέγχους.Και τώρα θα σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και φυσικά εμείς τα κοροιδα που δεν είχαμε τρόπο να τρώμε τις καλές μέρες φάγαμε ''πόρτα στο πάρτυ'' και τώρα πληρώνουμε εξτρά φόρους για να τη ξαναγλυτώσουν τα ΄΄λαμόγια'' αίσχος.

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 6.0 Safari 6.0
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 20, 2013, 23:33:53 μμ »
Αυτά τα πράγματα και τις  απαιτήσεις των κάθε λογής επιδομάτων οχι μόνο δεν τα καταλαβαίνω αλλά «μου ανάβουν τα λαμπάκια».
Τις σπατάλες πληρώνουμε και την παράλογη επιδοματική πολιτική ολων των πολιτικάντηδων που για να ικανοποιήσουν την εκλογική «πελατεία»  διαχρονικά εδιναν αέρα –πατέρα επιδόματα στον καθένα.
Φοιτητικά επιδόματα  + 1.000 euros «τσίμπαγαν» ετησίως και εμπαιναν στους Τραπεζικούς λογαριασμούς των γονέων  ολων των φοιτητών ανεξαρτήτου δηλωθέντος εισοδήματος μόνο και μόνο επειδή  το παιδί μου ειναι φοιτητής /τρια (ασχέτος αν ο νεαρός + νεαρά εχει πανάκριβο iphone + smart –άκι στην κατοχή του + σπίτι + «κάτι» χωραφάκια που ο καλός γονέας το μεταβίβαζε στα τέκνα που δεν εκαναν φορολογική δήλωση και φοροδιέφευγαν χρόοοονια).
Αγροτικές επιδοτήσεις οπου κανένας «αγροτικός» συναιτερισμός δεν δήλωνε ονοματεπώνυμα των «επιδοτούμενων αγροτών»  αλλά πήγαιναν στον κομματικό μηχανισμό απο τις πράσινες τις κόκκινες τις θαλασσιές τις χάντρες και ελεγαν επειδή θα σε στηρίξω «κράτος ρίχτα» τόσα δις euros.
H απόλυτη διαφθορά + του πελατειακού Κράτους απο τους «γεωργούς» με τα αγροτικά King Cub  που τα περισσότερα τα εχουν γραμμένα στην γυναίκα τους για φορολογικούς λόγους.(δ.υ + εισοδηματίες απο αλλες εργασίες και απο δουλειά μην τα ρωτάμε ναναι καλά οι μετανάστες γιατί τα παιδιά τους αρνούνταν να εργαστούν στην γονική περιουσία τους).
Δεν ειναι σκληρή και «απάνθρωπη» η κριτική μου διότι υποθηκεύσαμε τις ζωές των επόμενων γεννεών + το Κράτος «τελείωσε» αλλά απο την αλλη να μην σας πώ τι εχω δεί το τελευτάιο ετος απο το «προλαιταριάτο» των «γεωργών» που ο χαβαλές των greek media και το παπαγαλιστάν σκόπιμα  αποκρύπτει.
Οσοι εχετε φίλους τραπεζουπάλληλους στην Εθνική Τράπεζα ρωτήστε τους πόσα «αγροτικά» δάνεια απο σχεδόν ολες τις περιοχές στην Ελλάδα εχουν παράνομα μεταβιβαστεί σαν «χρεωμένα» στα καταστήματα των Εθνικών Τραπεζών της  Πελοπονήσου και δεν πρόκειτε και το ξαναγράφω δεν πρόκειτε ποτέ-ποτέ-ποτέ να ξεπληρωθούν επειδή «υπάρχει λόγος» καταγωγής ενός πολιτικάντη της εποχής στην Ελλάδα.(συγκεκριμένη πόλη πασίγνωση για τα μανδήλια +το λάδι της που απειλεί να βγάλει το δικό μας απο τις διαγραφές χρεών).
Οσοι «αγαπάμε την Ταιλάνδη» οπως υποκριτικά λένε οι περισσότεροι ας αναρωτηθούμε αν ο Ταιλανδός αγρότης + φοιτητής και...και ...και ολοι οσοι στην Ελλάδα επαιρναν εποδοτήσεις οι ανάλογοι Ταιλανδοί και αλλοι Ασιάτες παίρνουν απο τις χώρες τους επιδοτήσεις και «βοηθήματα» που ειναι ο διπλωματικός ορος?
Ανθρωποι ειναι και στην Ταιλάνδη και στην Ασία και αυτοί ανατρέφουν  παιδιά + μάλιστα πολλύτεκνες οικογένειες  ανθρώπων δεν εχουν ελέφαντες με προβοσκίδες αλλά «πονάνε» οι συγκρίσεις αυτές  το «προλαιταριάτο» των «δικαιούχων» Che Gevara που διαχρονικά «κυριαρχεί» στην Ελλάδα.
Η «αγνή» επαρχία αμα την «ψηλαφίσουμε» λίγο οχι πολλύ γιατί θα αγριέψουμε με τις απάτες που γίνονται και οπου ηδη την τελευταία δεκαετία  πολλοί μετέφεραν τα εκλογικά τους δικαιώματα απο τις πόλεις στην «αγνή» επαρχία για προφανείς λόγους επιρροών και συμφερόντων με τους τοπικούς πολιτικάντηδες θα δούμε οτι οι καλοπερασάκηδες μετακόμισαν σε δικά τους απο τον μπαμπά + μαμά ιδιόκτητα σπίτια και τώρα «λόγω ημερών» διαμαρτύρονται..
Οι λέξεις διαφθορά και βαθύ πελατειακό Κράτος....λίγες ειναι...λίγες ειναι.
Τα «γεμάτα» μπουζούκια με αγροτικά Κing Cub –Jeep στα parking +Mercedes+Bmw στην «αγνή» επαρχία οπως και στα «bar” με τις Ουκρανέζες και Μολδαβές κλπ «τα ξεχάσαμε».
Να πούμε οτι μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας δηλαδή οι ιδιοι οι αγρότες κατέστρεψαν το «χωραφάκι με το αμπέλι» επειδή επαιρναν επιδοτήσεις αν δεν απατώμαι «το μαλί πήγαινε» στα 20.000 euros το στρέμα,καπνά,ελιές κλπ?
Μην μας κακοφαίνονται αυτά γιατί πραγματικά λυπάμαι τον «παππού + γιαγιά» που εφαγαν τα νειάτα και την ζωή τους για να τα βρούν ετοιμα οι σημερινοί κανακάρηδες γιοί + κόρες αγρότες των iphones και των πολυτελών αυτοκινήτων και των αγροτικών αποθηκών που «δήλωναν» παράνομα στις φορολογικές τους δηλώσεις τις σπιταρώνες των 250 plus τετρ. στα στρεματικά οικοπεδα τους.
Οι νέοι που μετακόμισαν στην «αγνή» επαρχία μόνοι τους πήραν τα βουνά να μείνουν στις ερημιές και στα κατσάβραχα τι ζητάνε «επιδότηση»  θέρμανσης κλπ για την αυτόβουλη μετακομισή τους?
Ο ισχυρισμός «"αλλα ας ερθουν ολοι αυτοι απο τις πολεις που μας ζηλευουν, να ζησουν μονο για ενα μηνα με τα παιδια τους.." με βρείσκει αντίθετο γιατί ουτε ζηλεύω κανένα ουτε και με συγκινούν οι μετακομίσεις του ειδους  ειμαι μια χαρά οπως επίσης «"Σε μια βδομαδα θα ειμαστε παλι μονοι μας" απαντώ μόνοι σας παιδιά επιλέξατε να απομονωθείτε γιατί κάποιοι αλλοι ειναι συνέχεια μόνοι τους στην καθημερινή βιοπάλη και  «την παλεύουν» καθημερινά για τα «προς το ζείν» + οτι ηταν + ειναι στο ενοίκιο + ανευ Jeep αλλά on foot….
Πάιρνει επιδομα για την δεη ο Αθηναίος -θεσσαλονικιός  που ψήνετε το καλοκαίρι και παγώνει και αυτός τον χειμώνα σε υψηλοτερες θερμοκρασίες αλλά παγώνει?
Επομένως με τι θράσος απαιτούν να συνεχιστεί η διαφθορά και το πελατειακό Κράτος που διαχρονικά ειχαμε των επιδοτήσεων ανεξαρτήτου εισοδήματος μόνο και μόνο επειδή αυτόβουλα και για «να την περάσω καλά» μένω εκει + εχω παιδιά λές και ειναι μοναδικοί?
Αμα εισαστε κάτω απο το αφορολόγητο εισόδημα που το Κράτος εχει ορίσει και αμα δεν εχετε ακίνητο + χωραφάκια στην κατοχή σας βεβαίως να πάρετε επιδότηση αλλά οχι να εχεις σπιταρώνα + ατομική περιουσία χωράφια  + ΙΧ να μου ζητάς απο την ηδη αυξημένη φορολογία μου να σε επιδοτήσω.
ΟΙ επιδοτήσεις που ζητάνε απαντες + τα μηνύματα του δεν πληρώνω = σημαίνουν δεν θέλω να πληρώσω + πλήρωσε εσύ για εμένα γιατί ο Κυβερνήτης κάθε Κράτους απο την φορολογία των πολιτών τα δίνει και οχι απο την Εurope και αυτό το γράφω για να μπαίνει ενας κοινός παρονομαστής.
Ειμαι πεποισμένος οτι ειναι καιρός να στρέψουμε την πλάτη μας σε τέτοιου συνεχιζόμενων  εξάρσεων  διαφθοράς + πελατειακού Κράτους και να κοιτάξουμε το μέλλον απεξαρτημένοι απο «τα παλιά» τερτίπια που κατέστρεψαν οτι εποικοδομητικό ειχαμε για διαχρονική ανάπτυξη ολα τα χρόνια.
Επετε συνέχεια γιατί η Καλοκαιρινή ραστώνη τελείωσε και ολα οσα ζήσαμε ειναι χάδια και παράδεισος μπροστά σε οσα επονται.
Εκαστος οπου αυτόβουλα ετάχθη και οπως εστρωσε θα κοιμηθεί.

τωρα όλα αυτά τι σχέση έχουν με τις Πρεσπες και αυτό που αναφέρει ο Michelangelo ?????? ???
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2013, 23:36:40 μμ από thanaposto »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 21, 2013, 23:36:59 μμ »
Καταλάβετε τα απλά πράγματα και μην παρασυρώμαστε απο τις Καλοκαιρινές μας τσάρκες που μας βρίσκουν χαλαρούς στα μέρη που επισκεπτόμαστε.
Οτι ισχυρίζετε κάποιος σε μια γεωγραφική περιοχή Α της «αγνής» επαρχίας τα ιδια ισχυρίζονται απαντες στην «αγνή» επαρχία οπου σημειωτέον το ξαναγράφω την τελευταία δεκαετία πολλοί «επαρχιώτες» μετέφεραν τα εκλογικά τους δικαιώματα απο τις Πόλεις προφανώς για να αποκτήσουν «επιροές» απο τους τοπικούς πολιτικάντηδες. (γλυψίματα για διορισμούς πάντα Δημοσίου).
Η πλήρης απεικόνηση της διαφθοράς + πελατειακού Κράτους.
Εχω ζήσει αρκετά χρόνια στην «αγνή» επαρχία, εχω επισκεφθεί πολλά «αγνά» χωριά με την μοτοσυκλέτα μου και εχουν ακούσει πολλά «σχόλια» για τους κοντινούς συγγενείς τους ολοι αυτοί οι τύποι που ισχυρίζονται οτι το Κράτος τους εγκαταλείπει λές και στους υπόλοιπους που ξυπνάνε απο το 05:00 κάθε πρωί τους στηρίζει. και τους εχει μην στάξει και βρέξει.
Τα χωράφια γίνανε photovoltaic  investments με αντίστοιχη υποθήκη και αρνήθηκαν να τα καλειργήσουν  και οι κτηνοτρόφοι ειναι ανύπαρκτοι επομένως για ποιά επαρχία μιλάμε? (κοιτάξτε τα χέρια + προσωπά  τους που ειναι σαν δακτυλογράφου).
Ο συγκεκριμένος που αναφέρθηκε παραπάνω σπίτι εχει + Jeep εχει μόνος του το εγραψε + caffee αλλά «ζεί επαρχία» και βρείκε χαλαρό τον επισκέπτη και ζητάει με θράσος να του πληρώσουμε και την θέρμανσή του.
Αν εισαι φίλε μου κάτω απο το αφορολόγητο οριο που το Κράτος εχει θέσει βεβαίως να σε βοηθήσει το Κράτος αλλά οχι να βγαίνουμε και να λέμε οτι θέλουμε.
Δεν ζείς επαρχία φίλε μου στον κόσμο σου ζείς και απλά μετέφερες ολα τα καλά και τα κακκά της Πόλης στο μέρος που αυτόβουλα μετακινήθηκες.
Δεν αντιδικώ υπάρχουν πολλές πτυχές του θέματος οπως αν ειναι ομορφο η οχι ενα μέρος εγώ επέλεξα να σας αναλύσω οτι αφορά την τσέπη μας απο τις παράλογες απαιτήσεις της «αγνής» επαρχίας που νομίζουν οτι ολοι οι αλλοι τους χρωστάνε.
Το «προλεταριάτο» και Che Gevara συνεχίζετε μυαλό ακόμα να βάλουνε.
Ειναι μια κάποια λύση ......(ωπα να και ο Κ  Καβάφης  επίκαιρος).
http://www.kavafis.gr/poems/content.asp?id=153&cat=1
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2013, 23:50:19 μμ από ΠΑΡΗΣ »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie