Σύνολο ψηφοφόρων: 28
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
φίλε μου εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ το ΤΑΤΟΥΑΖ είναι πολύ άσχημο για τους σηντιριτικους και όπως βλέπεις ψηφίζουν αλλά δεν γράφουν. Η ιστορία του τατουάζ για την ΕΛΛΑΔΑ ξεκίνησε από τους ναυτικούς και τους φυλακισμένους. Στα παλιά τα χρόνια οποίος είχε τατουάζ ήτανε ναυτικός η φυλακισμένος. με λείπει ακόμα η γενιά μας που εξαρτόμαστε από την κριτική τον γωνιών μας δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτά τα ταμπού Πιστεύω και στην ΕΛΛΑΔΑ μετά 10 - 15 χρόνια να απελευθερωθούμε και να δούμε το τατουάζ όπως το βλέπουν σε όλων τον κόσμο. Μέχρι τότε υπάρχουν αυτοί που λένε από μέσα τους πάντοτε από 40 ετών και πάνω δες αυτόν τον αλήτη.
Βλεποντας κατι πανεμορφα μπλουζακια του συντροφου Vonmakoulis ειδα κατι πανεμορφα σχεδια τα οποια σκεφτηκα οτι θα εδειχναν ωραια κ σαν τατοο.κανοντας λοιπον λιγο search στο νετ και μιλωντας κ με με ταυλανδους ανακαλυψα απιστευτα πραγματα.Οι ταυλανδοι δεν κανουν σχεδια στο σωμα τους οπως οι δυτικοι δηλαδη απλα διακοσμητικα αλλα για καποιο συγκεκριμενο λογο,πχ για προστασια,αγαπη,επιτυχια κτλ.τα σχεδια αυτα ειναι πανεμορφα http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=16235581 και τα κανουνε μοναχοι διαβαζοντας ταυτοχρονα κ διαφορες ευχες.Υπαρχει ενας ναος στην Nakhon Chaisi 50 χλμ απο την μπανγκογκ που γινεται ενα φεστιβαλ μια φορο το χρονο και οπως λεει γινεται επαναφορτιση των ταττοο.εκει μερικοι απο τους πιστους αρχιζουν να συμπεριφερονται περιεργα σαν δαιμονισμενοι θα ελεγα απλα στα δικα μας ματια κ αρχιζουν να τρεχουν να φωναζουν κτλ http://www.thai-blogs.com/index.php/2006/03/12/festival_at_tattoo_temple?blog=23 . Μιλωντας με ταυλανδη μου ειπε οτι φιλος της ειχε κανει ενα ταττοο για καλη τυχη αλλα επειδη ηταν κακος ανθρωπος τον επηρεασε αρνητικα κ εχει καποια διαστηματα που συμπεριφερεται σαν τρελος.Εγω σαν απλος farang σκεφτομουν να κανω αλλα αποτι φαινεται δεν ειναι τοσο απλα, το βαρεσα μαρεσει κ τελος,εχουμε να κανουμε με πραγματα που δεν εχουμε ιδεα το τι ακριβως αφορουν κ πως μπορει να σε επηρεασουν.οποιος γνωριζει περισσοτερα ας γραψει.