0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλες και φίλοι γεια χαρά,Παίρνω αφορμή να διευκρινίσω με μεγάλη καθυστέρηση – καθόσον δεν ήμουν μέλος του forum όταν αυτό ανεφέρθη - πως τα μαθήματα Thai Massage που σχετίζονται με το www.massage.gr όπως γράφτηκε εδώ και τα οποία τυγχάνει να διδάσκω προσωπικά, όντως είναι αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης καθόσον οι μαθητές λαμβάνουν το δίπλωμα της Ταιλανδέζικης σχολής στην οποία είμαι δάσκαλος ΑΛΛΑ οι πρακτική που γράφτηκε πως έγινε από κορίτσια σε διαμέρισμα δίπλα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα !Τα μαθήματα τα έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες άτομα από κάθε επαγγελματικό χώρο και χωρίς αναγκαστικά για να ακολουθήσουν το επάγγελμα, όπως επίσης και Έλληνες πρωταθλητές καθόσον και καταξιωμένοι δάσκαλοι του Muay Thai. Για μένα είναι πραγματικά ευχάριστο να μοιράζομαι τις όποιες γνώσεις μου με ανθρώπους που ψάχνονται και μέσα στην αναζήτησή τους επιλέγουν να μάθουν μια τέχνη που μας έρχεται από τη χώρα που ο καθένας μας σε αυτό το site για διαφορετικούς λόγους επιλέγει να επισκέπτεται ξανά και ξανά...Αν θέλετε μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ http://www.massage.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=176%3A2010-06-15-14-59-25&catid=9%3Afrontpage&lang=el ένα σχετικό μικρό άρθρο μου με τίτλο: “ Ένα ταμπού που το έλεγαν μασάζ”Να έχετε ένα ευχάριστο καλοκαίρι,Νικόλας ΠαρασκευόπουλοςThai Massage Teacher – Reiki Master