Αποστολέας Θέμα: Crown-hotel-sukhumvit-  (Αναγνώστηκε 4782 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
    • Thailand
Crown-hotel-sukhumvit-
« στις: Σεπτεμβρίου 27, 2008, 18:22:02 μμ »
Σε ένα ξενοδοχείο που έμεινα και δεν ξαναμένω ποτέ είναι το http://www.bangkok.com/sukhumvit-crown-hotel/

Η διευθυνση του  είναι 7 Sukhumvit Soi 6 Klong Toey  Bangkok 10110 Thailand

Πέρα απο την τοποθεσία του,όλα τα άλλα είναι χάλια.Θυμίζει ταινία θρίλερ!!!

Διαβάστε και μερικές κριτικές http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g293916-d662888-Reviews-Sukhumvit_Crown_Hotel-Bangkok.html
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2010, 09:35:38 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος kriosgr

• *
Μιας κι έχω μείνει 20 μέρες στο ίδιο ξενοδοχείο.
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 25, 2008, 00:53:52 πμ »
Μείναμε για 20 μέρες περίπου σ' αυτό το ξενοδοχείο από τις 27/1/2008 μέχρι τις 15/02/2008. Η τιμή για το δίκλινο ήταν 1100 baht ακατέβατα. Η τοποθεσία του είναι μπορώ να πω πολύ καλή μιας και είναι δίπλα στον ηλεκτρικό. Φυσικά το νερό ήταν χλιαρό όπως και στα υπόλοιπα καταλήματα που έχω μείνει στην Ταυλάνδη. Το δωμάτιο μέσα είχε τηλεόραση, air condition, διπλό μεγάλο κρεβάτι,ντουλάπα. Το internet που διαθέτει δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω μιας και το λάπτοπ μου έτυχε να χαλάσει στο ταξίδι. Το πρωινό ήταν μέσα στην τιμή και μπορώ να πω πως μ' ενθουσίασε. Ήταν σε στυλ μπουφέ- σελφ σερβις και διέθετε από καφέ μέχρι και κανονικό φαγητό και φρούτα.
Το δωμάτιο το καθάριζαν καθημερινά κι εκεί ήταν και το πρόβλημα. Οι καθαρίστριες παρακολουθούσαν πότε φεύγεις και πότε γυρνάς. Σ'ένα από τα καθαρίσματα μου σούφρωσαν 120 ευρώ που είχα στην τσέπη ενός παντελονιού μου το οποίο ήταν μέσα σε κλειστή βαλίτσα. Όταν το αναφέραμε στην διευθύντρια μας είπε πως το ξενοδοχείο διαθέτει safe το οποίο είναι δωρεάν. Anyway έχει δεν έχει safe το ξενοδοχείο για μένα είναι απαράδεχτο να σου ανοίγουν οι καθαρίστριες κλειστή βαλίτσα και να ψάχνουν στις τσέπες των ρούχων σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 25, 2008, 00:58:26 πμ από kriosgr »