Αποστολέας Θέμα: Μονο για αντρες...ΣΤΡΑΤΟΣ.....Που και Ποτε  (Αναγνώστηκε 40261 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dk

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
    • TravelChat
Απ: Μονο για αντρες...ΣΤΡΑΤΟΣ.....Που και Ποτε
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 05, 2011, 12:07:59 μμ »
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού dk

82 Β' ΕΣΣΟ Σειρά 157

Κόρινθος 6ο ΣΠ - Kέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων - Στρτης (2 μήνες)
Ηράκλειο ΣΕΑΠ - Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού - ΥΕΑ (4 μήνες)
Ρεντίνα ΚΕΑΠ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθοδόξου Πολέμου - ΔΕΑ (1 μήνα)
Μούδρος Λήμνου 224 ΤΠ - ΔΕΑ (10 μήνες)
Ατσική Λήμνου 285 ΤΠ - ΔΕΑ Εκπαιδευτής ΛΥΒ (1 μήνα)
Μύρινα Λήμνου 88 ΑΔΤΕ - ΔΕΑ & ΑΝΘΛΓΟΣ (10 μήνες)

Ο ταξιδιωτικός μου χάρτης!!

We are all travellers on the earth. We come...we see...we go!!

Αποσυνδεδεμένος saintis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 05, 2011, 13:24:29 μμ »
   Α 85 Εσσο αεροπορια τριπολη τεταρτη μοιρα
   μετα ελευσινα

Αποσυνδεδεμένος maketsipis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 05, 2011, 13:47:24 μμ »
97ΣΤ, ΠΝ. Νοέμβριος 97 - Αυγουστος 99. 1 μηνα ΚΕ ΠΟΡΟΣ(βασικη) 2 μηνες ΚΕΠΑΛ (ειδικοτητα), 18 μηνες ΤΠΚ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Κ.ΞΕΝΟΣ(Ρ27). SHOOT & SCUD.
MAKETSIPIS

Αποσυνδεδεμένος akis51

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Κοσμοπολίτης & αγαπησιάρης
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 05, 2011, 16:04:29 μμ »
Πολύ λακωνικοί, μού είστε οι περισσότεροι..  Εμ, γράψτε και δυό λόγια.  Μάς διαβάζουν, λέω τώρα, και γυναίκες.  Μπάς και καταλάβουν τι τραβήξαμε, ειδικά οι ..γέροντες.

Άιντε, ας γράψει και κάποιος ..Αρχαίος !  (Μάλλον είμαι ο πιό αρχαίος τού φόρουμ και η ζωή συνεχίζεται..!  Πολεμική Αεροπορία (πού μάς πάτε 2.000 άντρες, μόνους ;...).  Μάιο τού 1971 πέρασα μιά άσπρη γραμμή στο Σέδες Θεσσαλονίκης που έγραφε 113 ΠΜΕ, τουτέστιν Πτερυξ Μάχης & Εκπαιδεύσεως.

2 μήνες βασική, φτύσαμε αίμα στο καψόνι, μετά από ..φασολάδα στο γήπεδο με τρεχαλιτό και το Μ1 σε ανάταση.. Μού έκανε ατομικό καψόνι, ένας ψηλέας, γιός παπά.  Αλλά ήρθε κι η σειρά μου !  Τού την έστησα, με τσιλιαδόρο έτερον ταλαιπωρηθέντα , ένα σούρουπο, 2 μήνες μετά, στο πάρκο πίσω από τον Πύργο και άρπαξε τις μπουνιές τής ζωής του..

Μετά το δίμηνο βασικής, άλλο ένα 2μηνο σχεδόν, Σχολή Σμηνιών, στο ίδιο Κέντρο και κατόπιν Αθήνα, φυσικά.  Γιατί φυσικά ; Έ, δεν είχα κανά σοβαρό γλύψιμο, μόνο τον τότε Αρχηγό Αεροπορίας μιλημένο.  Και από ποιόν μιλημένο ;  Από κείνη την γενιά, που έβγαζε Άντρες, πιλότο Spitfire.

(Μην παρεξηγηθώ.  Διατηρώ έναν απέραντο σεβασμό και θαυμασμό για τους 250 "τρελούς", τούς σημερινούς μαχητές πιλότους τής ΠΑ)

Άλλοι 24 μήνες, εν Αθήναις λοιπόν, ωράριο γραφείου, άντε και καμιά υπηρεσία στον μήνα, με πολλή γκρίνια βέβαια..

28 μήνες από τη ζωή μας.  Όσο για χειρισμό όπλων, καλά, ε, το άλλο με τον Τοτό, το ξεύρετε ;  Στη βασική, εκτός από το ρημάδι το Μ1, μάς έδωκαν να βαρέσουμε και μιά βολή με οπλοπολυβόλο Bren !  Ρίχνω ένα πρηνηδόν όταν ήρθε η σειρά μου, πάω να σκοπεύσω αλλά πως ; Το άτιμο, το είχαν σιαγμένο για δεξιόχειρες οπότε εγώ, φανατικός αριστερόχειρας, έριξα στο περίπου και λίγο τύχη, λίγο που μού άρεζεν η σκοποβολή, το τρύπησα το ..χαρτόνι !

Βλέπω αρκετούς, να έχουν περάσει από Σ-ήμερα Έ-ρχομαι Α-ύριο Π-εθαίνω !  Τι έγινε ;  Πάει η παλιά, καλή ΣΕΑΠ, 10ετίας '70, πού ακούγαμε ότι φτύνανε το γάλα της μαμάκας τους ;  Σχόλια, pleaase ?

Αποσυνδεδεμένος dk

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
    • TravelChat
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 05, 2011, 18:30:39 μμ »

Βλέπω αρκετούς, να έχουν περάσει από Σ-ήμερα Έ-ρχομαι Α-ύριο Π-εθαίνω !  Τι έγινε ;  Πάει η παλιά, καλή ΣΕΑΠ, 10ετίας '70, πού ακούγαμε ότι φτύνανε το γάλα της μαμάκας τους ;  Σχόλια, pleaase ?

To Σημερα Ερχεσαι Αυριο Πεθαίνεις δεν βγηκε τυχαια... τουλαχιστον εγω που βρεθηκα εκει το καλοκαιρι του 1982 το εζησα... απο που ν' αρχισω και που να τελειωσω... ολη μερα τρεξιμο μιας και απαγορευεται να περπατας εκτος και αν φορας στολη εξοδου... καψονι full, δεν θυμαμαι τιποτα αλλο εκτος απο το ''πεσε και παιρνε''... ακομη και την ιερη ωρα του φαγητου επρεπε μεσα σε καθορισμενο συντομο χρονικο διαστημα να φαμε 3 ''πιατα''... πρωτο, κυριως πιατο και επιδορπιο που αν ηταν φρουτο επρεπε να καθαριστει με μαχαιροπιρουνο... καλυτερη μας μερα η Κυριακη που ειχε γλυκο... και μολις χτυπουσε το καμπανακι φαγητο τελος (ποσοι απο μας εμεναν νηστικοι)... γυρνουσαμε δε στο λοχο τροχαδην περνώντας μεσα απο τους Βηταδες που δεν μας αφηναν σε ησυχια ακομη και μετα το φαγητο.
Τι να πρωτοθυμηθω... τους φοριαμους που μας εβαζαν μεσα, μας εριχναν κερμα και τραγουδουσαμε... το ποσες φορες ξυρισα το μουστακι στο καντρο του Κολοκοτρωνη και δεν εφευγε ή τα push ups πανω απο τη λεκανη της τουαλετας (τουρκικη) που αν κουραζοσουν δεν θελω να θυμαμαι τι μπορουσε να σου συμβει.

Αυτη ηταν τοτε η ΣΕΑΠ φιλε μου...  
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 05, 2011, 18:38:44 μμ από dk »

Ο ταξιδιωτικός μου χάρτης!!

We are all travellers on the earth. We come...we see...we go!!

Αποσυνδεδεμένος manexandros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Mozilla Mozilla
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 17:10:47 μμ »
134 σειρα 78Γ ΕΣΣΟ
Κορινθος ΚΕΝ
ΣΑ/ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗ
828 ΛΕΜ Κιλκις
72 ΜΕ Γλυκα Νερα

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 20, 2013, 21:25:54 μμ »
Βρε μπαγασα Docto-Τσακα-tilak μονο στην αποβαση της Νορμανδιας δεν ελαβες μερος...!

Once upon a time παρουσιαστηκα στο ΚΕΕΜ Σπαρτης.
Βασικη εκπαιδευση ως οδηγος και μετα μεταθεση-ονειρο στην Κω οπου υπηρετησα 12 μηνες ως εφεδρος Ανθυπολοχαγος.
Δυστυχως μεταθεση στην Αθηνα, στο Γουδι εκει που ειναι σημερα το Badminton, και μετα απο 1 μηνα αποσπαση στο Πενταγωνο.
Χωρις μεσον ολα αυτα, μακαρι να απολυομουν απο την Κω, εστω και με 1 μηνα φυλακη.
Ωραια τα γραφει και ο Akis51.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 21, 2013, 05:06:16 πμ »
Ποτέ δεν αφήνουμε Marine στο πεδίο μάχης. Εκτός από τον mikelangelo. 

Αποσυνδεδεμένος Antmor

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 46.0 Firefox 46.0
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 18, 2016, 09:08:47 πμ »
Προ …….αμνημονεύτων ετών !!!!!!!!!!! 75 Γ’ ΕΣΣΟ (16/06//65 - 31/07/67)

75  ΕΣΣΟ  ΑΣΜ: 100   
06/1965 Κόρινθος 2 μήνες , ΣΕΑΠ 5 μήνες  , ΚΕΑΠ /Ρεντίνα 2 μήνες , 505 Τ/Π Διόνυσος-Aττικής (στρατόπεδο Ντούνη ,τώρα δεν υπάρχει) 7,5 μήνες ΔΕΑ , Κόρινθος  9 μήνες ΔΕΑ & έφεδρος Ανθ/γος    Σύνολο 25,5 μήνες. 
08/1972 Μετεκπαίδευση  σχολή πεζικού Χαλκίδα 1 μήνας  (ολοκληρωτική αφασία )
Επίστρατος Αμύνταιο (1974 Κύπρος γάρ) 
ΡΕ Αρχαίοι που είσαστε ;  σε ποιά ΚΑΠΙ θα σας βρω;