0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΙΩΣΑ ΤΟΣO ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΗΛΟΣ!!ΠΕΡΗΓΡΑΦΩ ΩΣ ΕΞΗΣ.....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΒΓΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΜΕΣ ΠΤΩΜΑΤΩΝ .......ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.!!!!!!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΩΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΥΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΟΧΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΗ.....ΑΝΤΕ ΛΥΠΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΣ!!!!! μιλαμε για κλασσικο ασπονδυλο λατρης του μιχολολιακου και του κασιδιαρη.αυτος ειναι ο φασισμος και η αρεια φυλη...αυτα πιστευουν κατι νεοελληνες που δεν ξερουν απο που κρατει η σκουφια τους και ενω πηγαν στο 3ο λυκειο αμπελοκηπων πιστευουν οτι εχουν παιδαγωγηθει βαση της αρχαιοελληνικης παιδειας και ενω ειχαν τον κυρ τασο δασκαλο αυτοι νομιζουν πως τους διδασκε ο σωκρατης.δυστηχως πηραν 7% σε αυτες τις εκλογες και απ οτι μαθαινω μαλλον θα παρουν περισσοτερο αυτη τη φορα.για πες μου που κάνει λάθος;όχι που υπερβάλει, αλλά που κάνει λάθοςστο ψηλότερος; υπερβάλει αλλά έχει δίκιοστα ουρλιαχτά και στις ασυνάρτητες κραυγές; υπάρχουν. απλά είναι ασυνάρτητες γιατί δεν ήξερε την γλώσσαστην αφόρητη ζέστη και υγρασία; κυριολεκτεί και έχει απόλυτο δίκιοστις οσμές πτωμάτων; υπερβάλει, αλλά αν δεν ξέρει κανείς άνετα μπερδεύει την μπόχα (για κάποιον που την μυρίζει πρώτη φορά) που υπάρχει παντού στο ότι σε βλέπουν σαν ζόμπι; δεν ξέρω αλλά το 1997 πιθανόν να ήταν κάτι το αξιοπερίεργο ένας ευρωπαίος. στο αναδύουν μια μπόχα απληστίας; σε όλα τα τουριστικά μέρη αυτό συμβαίνει και όχι μόνο εκείστο να σε αγγίξουν χωρίς να τρομοκρατηθείς; εδώ θα διαφωνήσω κάθετα. μα..κία του που το αναφέρει καντο μόνο λάθος που βλέπω εγώ είναι το ότι ο "lostromos" πήρε μια περιγραφή από κάποιο άλλο φόρουμ που δεν ξέρουμε το "ύφος" του και το παρέθεσε εδώκαι στην τελική είναι μια άποψη κάποιου που εσύ ,αν ξέρεις, δεν της δίνεις σημασίαφασιστική βλέπω την κριτική σου σε μια ελεύθερη άποψη
μόνο για το ότι αυτά που περιγράφει που όντως υπάρχουν, ίσως τα γράφει λίγο υπερβολικά
Νοτιος Αφρικη 2010, Johannesburg (H Πολη του Ιωαννη..)Πρωτη φορα επισκεψη στην χωρα με αφορμη το Παγκοσμιο Κυπελλο.Ξεμπερδευουμε απο τις γραφειοκρατικες διατυπωσεις και ξεκιναμε για τα ενδοτερα.Σε καποια στιγμη σταματαει το βανακι μας ενας μαυρος αστυνομικος που εχει κλεισει το δρομο καθετα με το περιπολικο και δειχνει κατι στον οδηγο αριστερα.Μια ταμπελα σε 3 γλωσσες γραφει..."Εισερχεσθε σε περιοχη θραυσεων και αρπαγων".Ολα αυτα ενω η χωρα διοργανωνει Mundial και υπαρχει γενικη κινητοποιηση παντου για την ασφαλεια των επισκεπτων.Του εξηγουμε οτι το ξενοδοχειο ειναι προς τα κει και λεγοντας μας.."δικη σας ευθυνη.." αποσυρει το περιπολικο.Δεν ειχαμε κανενα προβλημα πουθενα.Τα πραγματα στο μπανιο μπορουν να στα κλεψουν, παντου ειτε στην Ελλαδα ειτε σε οποιοδηποτε μερος του κοσμου.Και δεν ειναι αναγκη να ειναι ντοπιοι.Με εχουν κλεψει στην Plaza Mayor, την κεντρικοτερη πλατεια της Μαδριτης..αλλα μου εχουν φερθει αψογα παντου οπου πηγα στην Ισπανικη επαρχια.Μας εχουν προσφερει νερο και φρουτα, ανθρωποι φτωχοι και αδολοι στα πολυ ενδοτερα της Τουρκιας και ας ειμασταν απο το Unanistan (η Ελλαδα στην Τουρκικη..).Τα ιδια και "χειροτερα" στη Μεση Ανατολη οπου το να εισαι Ελληνας ειναι το καλυτερο διαβατηριο.Μας εχουν περιμαζεψει, απο ενα δασος απο την Βορεια Σκωτια, μια μερα που χασαμε το λεωφορειο κι ενω η βροχη δεν ηξερες αν θα σταματησει ποτε...Μας πηγαν σπιτι τους και μας φερθηκαν λες και ειχαμε κανει μαζι φανταροι.Πηγε να γινει "τζογος" οταν τους ρωτησαμε τι χρωσταμε διοτι ενιωσαν μεγαλη προσβολη.Κι αλλες πολλες πολλες μικρες καθημερινες "τουριστικες" ιστοριες και απο αλλου και απο την Ταυλανδη βεβαια, οπως εχω γραψει κιολας.Πολλοι επισκεπτες της χωρας μας εχουν εχουν κι αυτοι να διηγηθουν αντιστοιχες ιστοριες και ειδικα παλαιοτεραΑλλα μην ξεχαμε οτι τελη Ιουλιου στο Krabi οι μουσικοι εσφαξαν "δι ασημαντον αφορμην" σε ενα bar εναν Αμερικανο.Οπως και πολλες περιεργες ιστοριες που διηγουνται σε διαφορα γνωστα ξενα ταξιδιωτικα site ανθρωποι που πηγαν Ταυλανδη.Δεν μπορουν ολοι αυτοι να λενε ψεμματα βεβαια.Συμπερασματικα να πω οτι ολοι οι λαοι ειναι καταρχην καλοπιστοι, δεν θα βγαλω συμπερασμα για τον απλο Μεξικανο κανοντας 10 μερες διακοπες στο σιδεροφρακτο Kankun.Ουτε θα κακοχαρακτηρισω ολους τους Ταυλανδους επειδη ειχα μια ασχημη εμπειρια καποτε.Οι Ταυλανδοι ειναι ενας πολυ ωραιος λαος, ειδικα στις βορειες και "αμολυντες" ακομα επαρχιες, αλλα καθε νομισμα εχει παντα 2 οψεις.Μην το ξεχναμε ποτε αυτο."Το ταξιδι ειναι η μοναδικη δραστηριοτητα που οσο περισσοτερο ξοδευεις, γινεσαι ολο και πλουσιοτερος.." Νικος Καζαντζακης