Αποστολέας Θέμα: Κοράλια από Σαμούη  (Αναγνώστηκε 16128 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mourmoura

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Κοράλια από Σαμούη
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 03, 2009, 00:15:33 πμ »

"το" άλλο είναι το δικό μου στο χέρι μου το πεθαμένο το άσπρο
εκεί που πηγα εγώ όλα πεθαμένα και σπασμένα ήταν
και τώρα ψαχνω στο ίντερνετ φωτό να αποδείξω πως είναι τα ζωντανα και να θαυμάσω και γώ αυ΄τα που δεν είδα
τα ζωντανα δηλαδη
αν θες εχω να σου προτείνω σαιτς που κατεβασα και αλλες φωτό του συγκεκριμένου είδους όζωντανο!!!!!!!
να τρώει μια γαρίδα ,να έχει βγάλει τα ποδαράκια του έξω, μέχρι και να γεννάει!!!!!!
Τι όμορφο!

Στη Σαμούη δεν είχε τέτοια, μανιταροειδή, αλλά και τα άλλα ήταν πολύ όμορφα.

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 03, 2009, 00:33:18 πμ »
Με έχεις εξιτάρει πολύ με αυτές τις περιγραφές!
Πολύ γουστάρω να δω πώς την τρώει τη γαρίδα! να γεννάει το είχα δει στο ντοκυμανταίρ που έλεγα, και ήταν παραμυθένιο! Μα δεν τα βλέπουμε έτσι τα κοράλια, αλλά μάλλον σα λουλούδια, γι' αυτό και με ερεθίζει η ιδέα του ...γεύματος!
(Αισθάνομαι νωθρό που δεν έχω ακόμη αποδελτιώσει τις φωτογραφίες μου από πέρυσι, έχω ό Κίνα τρεις τέσσερεις κάρτες γεμάτες, από Πουκέτ,άλλες δυο, και την τελευταία από Σαμούη, και είμαι 'χρεωμένος σε τόσους φίλους που δεν έχω ακόμη στείλει τις φωτό τους!

Στο λέω εσένα γιατί μου φαίνεσαι ότι με συμπάθησες, μήπως και με διευκολύνεις να ανανήψω!

προς το παρόν ετοιμάζω το σχέδιο για μια αγωγή για το ταξίδι στο Πεκίνο και έχω κολλήσει, αλλά νομίζω ότοι εντός των ημερών θα καθαρίσει η κόπρος του Αυγείου από τα συρτάρια μου και θα επανέλθη η τάξη, θα εκλυθούν σαν ωάρια κοραλιών οι πολλές φωτογραφίες και θα φλομώσει το σάιτ από την πλησμονή!!

Αποσυνδεδεμένος mourmoura

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 01, 2009, 01:13:45 πμ »
Με έχεις εξιτάρει πολύ με αυτές τις περιγραφές!
Πολύ γουστάρω να δω πώς την τρώει τη γαρίδα! να γεννάει το είχα δει στο ντοκυμανταίρ που έλεγα, και ήταν παραμυθένιο! Μα δεν τα βλέπουμε έτσι τα κοράλια, αλλά μάλλον σα λουλούδια, γι' αυτό και με ερεθίζει η ιδέα του ...γεύματος!
(Αισθάνομαι νωθρό που δεν έχω ακόμη αποδελτιώσει τις φωτογραφίες μου από πέρυσι, έχω ό Κίνα τρεις τέσσερεις κάρτες γεμάτες, από Πουκέτ,άλλες δυο, και την τελευταία από Σαμούη, και είμαι 'χρεωμένος σε τόσους φίλους που δεν έχω ακόμη στείλει τις φωτό τους!

Στο λέω εσένα γιατί μου φαίνεσαι ότι με συμπάθησες, μήπως και με διευκολύνεις να ανανήψω!

προς το παρόν ετοιμάζω το σχέδιο για μια αγωγή για το ταξίδι στο Πεκίνο και έχω κολλήσει, αλλά νομίζω ότοι εντός των ημερών θα καθαρίσει η κόπρος του Αυγείου από τα συρτάρια μου και θα επανέλθη η τάξη, θα εκλυθούν σαν ωάρια κοραλιών οι πολλές φωτογραφίες και θα φλομώσει το σάιτ από την πλησμονή!!

τι να ζητήσω συγνώμη πια ....
εχω γίνει ρεζίλι....
ουτε ήξερα σε πια θέματα ειχα μπει.
σορυ ρε ζενγκ αλλά τώρα το είδα
είμαι μια καθυστερημένη που τη σκαπουλαρα!!!!!!
τα σαιτ δεν τα έσωσα .θα τα ξαναψαξω καποια στιγμή και θα στα στείλω
δεν μπαινω συχνα ίντερνετ γαιτί θέλω τα ματάκια μου.
προσωπικό μηνυμα θαρρώ είναι καλύτερα  γιατί βγαίνει και στο μαίηλ.
τα μαίηλ μου τα κοιτάω πιό συχνα νομίζω  
αυτά συγνώμη
....και μην ξεχνάμε το αλτσχάιμερ χτυπάει νωρίτερα τώρα !
γι'αυτό κατανόηση για μας τους γεροντότερους!!!!!!!!!!!
α, και για τα τρεξίματα που έχεις καλό κουράγιο!
..... έχω να κάνω και τη φορολογική δήλωση......
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 01, 2009, 09:32:33 πμ από ParaTHAIse »