Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα αρκετοί από την παρέα διστάζουν να πάμε και έτσι αποφασίσαμε να πάμε σε άλλη χώρα και να δούμε για Ταϋλάνδη απ'του χρόνου πάλι.
Είναι αυτό νόμιμο; έχουν αυτό το δικαίωμα; (Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο θα εκτιμούσα να με βοηθούσε καθώς είναι αρκετά τα εισιτήρια και τα χρήματα είναι πολλά).
Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά
ΕΔΩΛέει λοιπόν
Η airtickets.gr αλλάζει ή ακυρώνει το εισιτήριο σας σύμφωνα με τους όρους που θέτει η κάθε αεροπορική εταιρεία και ο ναύλος του εισιτήριου.Τα τέλη υπηρεσιών για την αλλαγή - ακύρωση του εισιτηρίου συμβαδίζουν με τις τάσεις της αγοράς.
Τώρα υποψιάζομαι , χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος γιατί δεν έχω μπροστά μου το εισιτήριο ,
οτι πρόκειται για ναύλο ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Not Refundable.Το λέει ξεκάθαρα στο σάϊτ της Τάι στις προσφορές.
ΆΡα αυτό είναι απολύτως νόμιμο.
Φυσικά αυτο δεν ισχύει με όλα τα εισιτήρια της Τάι.Έχω ακυρώσει οικονομικό ναύλο , μία ωρα πριν πετάξω
και μου έχουν επιστραφεί το 85% των χρημάτων
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα αρκετοί από την παρέα διστάζουν να πάμε και έτσι αποφασίσαμε να πάμε σε άλλη χώρα και να δούμε για Ταϋλάνδη απ'του χρόνου πάλι.
Ξανασκεφτείτε το και πηγαίνετε !!!
Μην χάσετε την ευκαιρία αυτή
Αποφύγετε την πρωτεύουσα , στην υπόλοιπη χώρα τα πράγματα κυλάνε σε κανονικούς ρυθμούς .