Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αυτό τό topic
Αυτό τό board
Όλο τό forum
Google
Αρχική
Φόρουμ
Βοήθεια
Αναζήτηση
Ημερολόγιο
Επικοινωνία
Σύνδεση
»
ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
»
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΤΙΜΕΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
»
Air Asia
(Συντονιστής:
lostromos
) »
Air asia Eμπειρίες
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες:
1
...
4
5
[
6
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Air asia Eμπειρίες (Αναγνώστηκε 51542 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ELGEO2
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Φύλο:
Windows 8/Server 2012
Browser:
Chrome 22.0.1229.96
Απ: Air asia Eμπειρίες
«
Απάντηση #75 στις:
Νοεμβρίου 17, 2012, 12:11:50 μμ »
η air asia ειναι καλη χρυση και φθηνη και ακομη φθηνοτερη εαν κλεισεις απο νωρις τα εισιτηρια .
εχει πολλους προορισμους και πολλλλλλες καθημερινα πτησεις.
ΑΛΛΑ εαν σου τυχει κατι και θελεις καποια αλλαγη δεν σε ξερω , δεν σε ειδα.
συμφωνω απολυτα μαζι σου για αεροσυνοδους και προσωπικο εδαφους οπως ειχα αναφερει σε πιο πανω απο σενα post .
επειδη προσφατα επεστρεψα απο ταυλανδη οπου ειχα τρεις εσωτερικες πτησεις με nok air θελω να σου πω οτι ολες οι αεροπορικες κανουν αλλαγες ωρων η ακομη και ακυρωσεις .ειδικα σε δρομολογια που τα αεροπλανα δεν εχουν πληροτητα και απλα σε ενημερωνουν με ενα e-mail...αυτο σημαινει οτι οταν ταξιδευουμε πρεπει να ανοιγουμε το mail μας και να ενημερωνομαστε συχνα.
οσο αφορα τα κιλα νομιζω οτι προπληρώνοντας 5-10 κιλα παραπανω οταν εκδιδουμε το εισιτηριο ( ανεξαρτητα εαν τα κανουμε χρηση ) μας βοηθα να ειμαστε πιο..... χαλαροί κατα την πτηση επιστροφης στην μπανγκοκ.
ενημερωτικα δε μεταξυ των δυο αεροδρομιων της μπανγκοκ υπαρχουν 32 καθημερινα δρομολογια με δωρεαν μετακινηση αρχιζοντας απο τις 5 το πρωι .διαρκεια περιπου 50 λεπτα εως 1 ωρα . εξαρταται παντα απο την ωρα και την κινηση .
kokkodin
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0
Απ: Προσφορες απο airasia για εσωτερικες πτησεις και οχι μονο
«
Απάντηση #76 στις:
Απριλίου 11, 2013, 19:09:32 μμ »
Καλησπερα στο πανελ,ξεκινοντασ θαθελα να σασ πω οτι τωρα πια ολλεσ οι αεροπορικεσ εταιριεσ κατα 99% ειναι αξιοπηστεσ οπωσ επισησ και οτι 99% των ατυχηματων γινονται απο τον ανθρωπινο παραγοντα,τα αεροπλανα γινονται για να πετανε και σχεδον ποτε δεν πεφτουν μονατουσ (παντα καποιο χερη μεσολαβη).Αυτο σαν προλογοσ για τα παρακατω.Η αιρ ασια εχει πολυ καλα αεροπ. καινουργια και πολυ φτηνεσ τιμεσ,γιαυτο και εχει διαφορουσ τροπουσ να στα περνη.1ον αν κανησ το λαθοσ και δεν αγορασησ κιλα για μεταφορα τησ βαλιτσασ σου απο πρακτορειο η εκδοτηριο που κατα 99% δεν στο λενε (οτι δηλαδη το εισητηριο περηλαμβανη μονο χειραποσκευη 8κιλ.)και ενω αν εχεισ αγοραση π.χ 20κιλ για μεταφ.βαλιτσασ περιπου 500βαχτ+- αν δεν εχεισ αγορση χρεωνουν στο τσεκ-ιν 330βαχτ το κιλο δηλ.330χ20κιλ.=6500βαχτ+-χτεσ εφυγε η γυναικα μετην μικρη και ειχαν 43.2κιλ και μου ζητησαν για 3κιλ. 1000βαχτ και επιδη στραβωσα ,πολυ αποτομα μου ηπαν θα πληρωσησ η θα αφερεσησ τα 3κιλ. και εγω επιδηκτικοτατα ανοιξα την τσαντα και αφερεσα 1 σακουλα πατσαβουρια 2.4 κιλ.και την πεταξα και εκανα τισ βαλιτσεσ στον ποντο 40.8κιλ.(τουσ την ηχα στιμενη απο την προηγουμενη φορα)παλαβωσαν αλλα τουμπεκιαστηκανε) διωτι αν αντι 20κιλ.εχεισ 20.9 δεν πληρωνησ τιποτα εισε κατω απο το κιλο π.χ 3,8κιλ.οβερ πληρωνησ μονο για τα 3(το δρομολογιο ηταν πουκετ-ουντον τανι).Εγω εχω να προτινω για βκκ-πουκετ-βκκ οριεντ(1-2 γκο) παιζη συνηθοσ στα 40ευρ.+- το σκελοσ 20κιλα+8χειρ.και κατι λιγο παραπανω ποτε προβλημα,τωρ δε πια και οι 2 στο (παλιο ντονγκ-μουανγκ).Επιδη ομωσ καποιοσ μπορη να πει ναι αλλα ειχε 1 ατυχημα στο πουκετ,γιαυτο και Ο προλογοσ γιατα ανθρω. σφαλματα (δεν εφταιγε το αεροπ.αλλα ο κυβερνητησ που το κατεβασε μεσα στο χαμο)Και για επιλογο για να χαμογελασουμε αυτη το ποσοστο τησ το αρπαξε αρα τωρα ποιο συγουρη.Βεβαιωσ η ΑΙΡ ΑΣΙΑ αμα ξερησ και ψακσησ δεν πεζεται στα περισοτερα δρομολογια τησ απο τιμεσ,αλλα προσοχη στισ παγιδεσ..
lostromos
Συντονιστής
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Chrome 26.0.1410.43
Απ: Προσφορες απο airasia για εσωτερικες πτησεις και οχι μονο
«
Απάντηση #77 στις:
Απριλίου 11, 2013, 19:37:09 μμ »
Αυτο με τις βαλιτσες με την αιρασια ειναι το πιο χτυπητο,στα παιρνει ακομα και απο το φαγητο εντος του αεροσκαφους μιας και στην τιμη του εισητηριου δεν περιλαμβανει φαγητο.ειναι ομως μικρο το κακο σε πολυ μικρες πτησεις 1:30 ωρας περιπου.
[off-topic]Οσο για τα ατυχηματα οντως κατα 99% φταιει ο ανθρωπινος παραγοντας.πολλες φορες τα αεροπλανα με μικρες βλαβες πετανε και στον προορισμο τους το φτιαχνουν.για να πεσει ενα αεροσκαφος θα πρεπει πολλα μηχανικα προβληματα να συμβουν την ιδια στιγμη.Γενικα ομως οι εταιριες χαμηλου κοστους δεν κοβουν συνηθως απο το σερβις του αεροσκαφους αλλα απο θεματα ποιοτητας πτησης των επιβατων.[/off-topic]
για γνωσεις και μονο η αιρασια ειχε ενα ατυχημα το 2011 στην Μαλαισια οταν υπο καταρακτωδη βροχη,γλυστρισε κατα την προσγειωση του,ομως κανενας δεν επαθε κατι.
φωτο απο avherald
«
Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2013, 21:20:07 μμ από lostromos
»
MAIKOA
Φύλο:
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 20.0
«
Απάντηση #78 στις:
Απριλίου 11, 2013, 20:03:27 μμ »
[off-topic]Βαθύς γνώστης των πραγμάτων Ο κος kokkodin το ίδιο και ο Κος lostromos, θέλω να επιβεβαιώσω αυτό που είπε ο Κος lostromos:
Οσο για τα ατυχηματα οντως κατα 99% φταιει ο ανθρωπινος παραγοντας.πολλες φορες τα αεροπλανα με μικρες βλαβες πετανε και στον προορισμο τους το φτιαχνουν.Για να πεσει ενα αεροσκαφος θα πρεπει πολλα μηχανικα προβληματα να συμβουν την ιδια στιγμη.
Χιλιάδες φορές έχω συζητήσει με μηχανικούς αεροσκαφών και πάντα αυτό που λέει ο Κος lostromos μου έλεγαν και γιαυτό ποτέ μα ποτέ δεν φοβόμουνα το αεροπλάνο και έχω κάνει υπηρεσιακά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής άπειρες φορές.
[/off-topic]
«
Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2013, 21:19:23 μμ από lostromos
»
Να είμαστε πάντα όλοι καλά !!
kokkodin
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0
«
Απάντηση #79 στις:
Απριλίου 11, 2013, 20:49:12 μμ »
[off-topic]Να συμπληρωσο κατι για να καταλαβουν και οι πιο δυσπιστοι γιατι αεροπλανο με προβλημα σοβαρω δεν πεταει ,στο αεροπ.υπαρχουν 2 βιβλια με σιδερενια εξωφηλα τα λεγωμενα load-book 1 βρησκεται στο μπροσ μεροσ τησ καμπινασ(πρωτη θεση) και εκει ο προησταμενοσ τησ πτησησ γραφη για τισ ζημιεσ που τυχον εγιναν τι ισωσ δεν δουλευε αν χρησυμοποιηκε καπιοσ πηρωσβεστηρασ και οτι αλλο εχει σχεση με την καμπινα των επιβατων ,στην επομενη πτυση του αεροσκαφουσ ο προησταμενοσ πριν την απογειωση διαβαζη το βιβλιο και κοιτα αν ο μηχανικοσ που εκανε τον ελενχω τι εγραψε στην καθε παρατηριση (του πριν προηστ )δηλ αν επισκευασε τυχων βλαβη αν συμπληρωσε εφοδια και οτι δη,ελενχη ,ο δε μηχανικοσ διπλα σε καθε παρατηρηση εχει υπογραψη,αρα με βλαβη η εληψη δεν φευγη γιατι εχουν υπογραψη και οι 2 και αν βγη προβλημα,τρεχατε ποδαρακια μου να μην σασ χε@η ο κωλ@σ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ υπαρχη στον θαλαμο διακυβερνησησ του αεροπ.και το συμπληρωνη ο κυβερνητησ με την ιδια διαδυκασια με τον υπευθηνο μηχανικο του ελενχου του αεροπ.για τυχον προβλημα.Αν καμια φορα λογω πιεσησ χρονου για την πραγματωποιηση τησ πτησησ για να μην μπη καθυστερηση σε καποιο μικροπροβληματακι τησ καμπινασ Π.Χ.δεν δουλευη μια καφετιερα απο τισ 4/12 ασυμαντη ζημια συμφωνουν ενημερωνουν τον κυβερνητη και το αφηνουν ανοικτο για μετα.Στο πιλοτηριο ομωσ αυτο δεν γινεται με τιποτα αν συμβη κατι τουσ τρεχουν και δεν φτανουν.ΑΠΟοτι λυπον καταλαβεναιτε πτηση με σοβαρω προβλημα δεν γινεται ,τα ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ γινανε για να ΠΕΤΑΝΕ...[/off-topic]
«
Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2013, 21:19:42 μμ από lostromos
»
mikelangelo
Windows 8/Server 2012
Browser:
Firefox 21.0
«
Απάντηση #80 στις:
Ιουνίου 08, 2013, 18:04:29 μμ »
Εχω πεταξει αρκετες φορες με την AirAsia και μεσα στην Ταυλανδη και γυρω γυρω.
Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε καποιο σοβαρο προβλημα, εκτος απο καποια που μπορουν να συμβουν σε οποιαδηποτε εταιρια.
Οπως λεει και καποιο μελος, οντως η εταιρια εχει τις ομορφοτερες αεροσυνοδους που εχω δει, σημαδι οτι οι Κινεζοι κατα βαση επενδυτες που κρυβονται πισω απο την Air Asia κανουν πολυ σοβαρη δουλεια.
Σε σχεση με το 2005 που πρωτοταξιδεψα εχω να πω οτι οι τιμες παραμενουν παρα πολυ ανταγωνιστικες σε σχεση με τις κρατικες (Thai και Bangok Airways), oι οποιες παραμενουν πολυ υψηλες, αγνωστο γιατι.
Το οτι δε δινουν ουτε νερο, οπως λενε αρκετα μελη, δεν ειναι φυσικα λογος να μην ταξιδεψει κανεις.
Προσφατα φιλος ταξιδεψε για Amsterdam και του εδωσαν ενα καφε της πλακας κι ενα σαντουιτσακι που δεν το δινουν ουτε σε νοσοκομειο του Ε.Σ.Υ.
Μιλαμε για την "χλιδατη" KLM, τον εθνικο αερομεταφορεα της 3ΑΑΑ Ολλανδιας...
Μη στεκεστε στα "αστερια", τα "δωρεαν μιλια" το "βραβευμενο φαι" με το ταδε βραβειο και τα υπερεξελιγμενα πολυμεσα.
Ολα αυτα τα πληρωνετες ΕΣΕΙΣ.
Το σημαντικωτερο ειναι να ταξιδεψεις και να φτασεις με ασφαλεια.
Και κατι τελευταιο...απο τη στιγμη που επεσε το 2000 το περιφημο Concorde μεσα στο στο Παρισι, μπορει να πεσει οποιοδηποτε και οπουδηποτε.
Απλα φροντιστε να μην ειστε μεσα.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω, εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."
Νικος Καζαντζακης
diamantis
Φύλο:
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Chrome 27.0.1453.110
«
Απάντηση #81 στις:
Ιουνίου 09, 2013, 11:42:20 πμ »
Πολύ σωστά και εγώ είχα κλείσει με 40 ευρώ από Πουκέτ Μπανκόγκ το 2011 όταν οι άλλες ήθελαν 80-110 μια χαρά ήταν
the only
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 25.0
«
Απάντηση #82 στις:
Δεκεμβρίου 04, 2013, 23:47:20 μμ »
φθηνή αεροπορική , αλλά ΜΕΓΑΛΗ απατεωνιά: το check-in στις βαλίτσες κλείνει 4 ( ΤΕΣΣΕΡΙΣ !!!) ώρες πρίν την πτήση κ για τα άτομα 2 (δυο) ώρες πριν!!!
είμασταν τρείς ώρες πρίν στο αεροδρόμιο κ ενώ κάνουμε web check-in μέσα απ΄το αεροδρόμιο για τις θέσεις δεν μας άφηναν να κάνουμε για τις βαλίτσες ούτε web ουτε στο γραφείο. πλήρώσαμε 50 ευρώ τα εισητήρια και 40 για τις βαλίτσες.
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες:
1
...
4
5
[
6
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
thai.gr
»
ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
»
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΤΙΜΕΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
»
Air Asia
(Συντονιστής:
lostromos
) »
Air asia Eμπειρίες
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
OK
Μάθετε περισσότερα