Αποστολέας Θέμα: Απαντηση  (Αναγνώστηκε 6274 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tas67

• Φύλο: Άντρας
  • life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
Απαντηση
« στις: Μαΐου 19, 2009, 23:11:23 μμ »
Θα συμφωνουσα με τα λεγομενα του ELGEO, oτι εγινε , εγινε για την αγαπη σε αυτη τη χωρα, δεν νομιζω  - και δεκαπλασια χρηματα να μαζευοντουσαν - οτι καποιος εδω θα ζητουσε καποια επιβραβευση, οταν προσφερεις κατι - ανεξαρτητου ποσου - το κανεις χωρις φανφαρες και διαφημηση, το θεμα ειναι το ποσο ευχαριστα νοιωθεις που βαζεις ενα λιθαρακι στην ευτυχια των παιδιων.

Περισσοτερο σημαντικο βρισκω μα ενεργοποπιηθουν περισσοτερο τα παροντα μελοι αυτου του φορουμ για τετοια θεματα - οπως και να γινει γνωστο αυτο το φορουμ σε αλλους Ελληνες, που αγαπουν την χωρα αυτη.

Η εμπειρια απο αυτην την πρωτη προσπαθεια ας γινει ο οδηγος για τις επομενες - και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σημαντικες.

Αλλα γράφουμε , άλλα καταλαβαίνεται , και άλλα γράφετε..........

Ηθελα να ξερα την προσωπική επιβράβευση απο που την συμπέρανες ? ?

Αν κατάλαβες το θέμα έχει λήξη ήδη ,

και επειδή κουράστηκα , και επειδή στα λόγια και στα ζήτω είμαστε πρώτοι , ξαναλέω....

Απόψεις καταθέσαμε , για διαφήμιση και προώθηση του φόρουμ , (με τα όποια οφέλη του)

και νομίζω δεν είναι κακό να κοιτάμε λίγο μπροστά , και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο .

Τέλος .
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2009, 23:39:56 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
Απ: Χορηγία του φόρουμ σε Ταϊλανδέζικο σχολείο στο Ισάαν
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 19, 2009, 23:28:56 μμ »
Ετσι ακριβως Τασ67...
Μια ιδεα δωσαμε καλοπροαιρετα...
Και οταν χρησιμοποιω τον ορο "υστεροβουλια",δεν τον χρησιμοποιω σε "πρωτο προσωπο",ουτε υποννοω οτι καποιος εδω μεσα θελει να αποκομισει καποια οφελη.Εγω μιλαω για το φορουμ συνολικα.
Η ολη κινηση ειναι αγαθη και αξιεπαινη...Εαν ομως υπηρχε και μιας μορφης "διαφημιση" του φορουμ και αποκτουσε μια μεγαλυτερη οντοτητα και αποδοχη στη Ταυλανδη,τοτε ολοι αυτοι οι αγαθοι σκοποι που υπαρχουν θα μπορουσαν να "διευκολυνθουν"...Και ειμαι σιγουρος οτι ολο και περισσοτεροι θα συμμετειχαν ενεργα,χωρια οτι ο αριθμος των μελων θα αυξανοταν σημαντικα...
Τελος παντων...Ισως λεω ΒΛΑΚΕΙΕΣ τελικα μαζι με το Τας67...Ευχαριστουμε για το χαρακτηρισμο απο το Δοκτορα...

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: Χορηγία του φόρουμ σε Ταϊλανδέζικο σχολείο στο Ισάαν
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 19, 2009, 23:40:02 μμ »
"Good morning Thailandddd " ούτε και στην χαρα δεν μπούμε να χαρούμε τελικά , peace  αδέλφια .
Στο λάθος ...
... ο έξυπνος το παραδέχεται
... ο πονηρός δικαιολογείται
... ο ηλίθιος επιμένει!

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0
Απ: Απαντηση
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 20, 2009, 00:50:19 πμ »
ΤΟ φορουμ φτιαχτηκε για να φερει κοντα ανθρωπους που τους ενωνει η αγαπη για την χωρα . Οι διαφωνιες ειναι θεμιτες αρκει και τα επιχειρηματα να εχουν καποια βαση. Κατα τα αλλα ολα οκ , λογικες καποιες ιδεες.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 20, 2009, 08:23:57 πμ από teosep »

Doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 20, 2009, 09:14:04 πμ »
pipi τσολιά μου μην στεναχωριέστε απλός εσύ και ο φίλος μου ο ΤΑΣΟΣ μια ιδέα είπατε μόνο που δεν στέκει αυτή η ιδέα. Ο λόγος γιατί δεν κάναμε ΤΙΠΟΤΑ. Μαζέψαμε κάτι μέλη σε ένα φόρουμ κάτι λίγα χρήματα και τίποτα άλλο. Αν δεν ήτανε ο ουτοπικός με το αγχος του θα πέρναγε τελείως απαρατήρητο. Τώρα για διαφήμιση για το φόρουμ θα γίνει στο σχολείο από ότι ξέρω θα βάλουν μια πλάκα που θα γράφει thai.gr. ΑΥΤΗ η πλάκα θα είναι για όλους μας και κανένα άλλο όνομα δεν θα μπει για να μην υπάρχουν προσωπικά η υστεροβουλία. Σε αυτό είναι ο ΟΥΤΟΠΙΚΟΣ υπεύθυνος για να αναρτηθεί αυτη η πλάκα. Τώρα για τηλεόραση η εφημερίδα δεν παίζει γιατί τα χρήματα που δώσαμε είναι πολύ λίγα απλά.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 20, 2009, 09:29:42 πμ από Oytopikos »

pattaya4ever

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 14, 2009, 14:36:13 μμ »
Θα συμφωνουσα με τα λεγομενα του ELGEO, oτι εγινε , εγινε για την αγαπη σε αυτη τη χωρα, δεν νομιζω  - και δεκαπλασια χρηματα να μαζευοντουσαν - οτι καποιος εδω θα ζητουσε καποια επιβραβευση, οταν προσφερεις κατι - ανεξαρτητου ποσου - το κανεις χωρις φανφαρες και διαφημηση, το θεμα ειναι το ποσο ευχαριστα νοιωθεις που βαζεις ενα λιθαρακι στην ευτυχια των παιδιων.

Περισσοτερο σημαντικο βρισκω μα ενεργοποπιηθουν περισσοτερο τα παροντα μελοι αυτου του φορουμ για τετοια θεματα - οπως και να γινει γνωστο αυτο το φορουμ σε αλλους Ελληνες, που αγαπουν την χωρα αυτη.

Η εμπειρια απο αυτην την πρωτη προσπαθεια ας γινει ο οδηγος για τις επομενες - και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σημαντικες.

Αλλα γράφουμε , άλλα καταλαβαίνεται , και άλλα γράφετε..........

Ηθελα να ξερα την προσωπική επιβράβευση απο που την συμπέρανες ? ?

Αν κατάλαβες το θέμα έχει λήξη ήδη ,

και επειδή κουράστηκα , και επειδή στα λόγια και στα ζήτω είμαστε πρώτοι , ξαναλέω....

Απόψεις καταθέσαμε , για διαφήμιση και προώθηση του φόρουμ , (με τα όποια οφέλη του)

και νομίζω δεν είναι κακό να κοιτάμε λίγο μπροστά , και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο .

Τέλος .

Τωρα το ειδα αυτο, το μονο που σε λεω ειναι αν ειχες πιει τιποτα οταν εγραφες αυτα, συνελθε...τιποτα δεν καταλαβες απο τα γραφομενα μου, ως κλασσικος ελλην καταλαβες οσα ηθελες,

Y.Γ. Και μαθε πως λειτουργει ενα φορουμ, οταν ΔΕΝ ξερεις καποιον και ΔΕΝ καταλαβενεις τα λεγομενα του στελνεις pm, ΔΕΝ προσπαθεις να τον προσβαλεις γραφοντας αρες μαρες κουκουναρες.....

ΤΕΛΟΣ.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2009, 14:41:47 μμ από pattaya4ever »