Καταρχάς να πω ένα γειά σε όλους,
το όνομα μου είναι Αχιλλέας είμαι 35 ετών και πάσχω απο Ταιλανδεζίτιδα
Η πρώτη φορά.... ήταν μία μέρα του Ιουνίου το 2003 όταν για πρώτη φορά άκουσα για την Ταιλάνδη το πόσο ωραία είναι και φτηνά απο μία πρωινάδικη εκπομπή της εποχής, μιλούσαν καποιοι ηθοποιοι που είχαν πάει Μπαλί,Ταιλάνδη κτλ.
εν τω μεταξύ εγώ ψαχνόμουνα για Σαντορίνη απο πρίν(τιμές τότε μόνο για ξενοδοχείο 1000 ευρω για 10 νύχτες
) οπότε ψάχνοντας βρήκα την cel tours και μετά απο τα διάφορα διαδικαστικά έκλεισα ένα ταξιδάκι για Phuket-Bali-BKK 12 νύχτες νομίζω το ξέρετε το πακέτο 1200 ευρώ με πρωινό σε καλά ξενοδοχεία.
Η μέρα έφτασε να πάω αεροδρόμειο και να πώ ότι έτρεμα στην ιδέα ότι θα πάω κάπου τόσο μακριά μόνος,σκέψης περνούσανε απο το μυαλό μου ακόμα και στην διαδρομή πρός το αεροδρόμιο ότι έχω ώρα ακόμα και τώρα να γυρίσω σπίτι
, ευτυχώς δεν έκανα το λάθος και μετά απο το μακρύ ταξίδι βρέθηκα στον παράδεισο OMG ο κόσμος τόσο καλός και φιλόξενος πάντα με το χαμόγελο,ηρεμία( αν την επιζητούσες ) και πολλά μέρη να δείς με απίστευτες ομορφιές ,ενας πραγματικός παράδεισος επι της γής με όλη την σημασία τις λέξεως.
Εγιναν τα ταξιδάκια στα Phi Phi,Krabi φυσικά Fantasea και Simon Cabaret
και πάντα μα πάντα υπήρχε μασάζ (αυτά στο Phuket το ανάλογο εγινε και στα άλλα μέρη), το πιό σημαντικό όμως ήταν ότι για πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα εκτός της σωματικής και ψυχική ηρεμία.
Για να μην το τραβάω πολύ το θέμα, δεν είμαι και καλός στο γράψιμο.... αφού γύρισα πίσω
για 6 μήνες ταξίδευα
είμουνα ήρεμος εσωτερικά και αυτό είναι ανεκτίμητο, απο τότε πήγα μόνο 2 φορές ακόμα το 2004 Phuket-Chian Mai-Penang και φέτος 3 εβδομάδες Phuket απο 13/7-2/8 ( ω ναι μόνο εκεί μιας και μ'αρέσει το αραλίκι και η θάλασσα ), το επόμενο ταξίδι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι μιας και άδεια (βαρβάτη) μπορώ να πάρω μία φορά το χρόνο.
Αγαπημένο μέρος είναι το Phuket και γενικώς τα νησιά γύρω αλλά θέλω να δώ τα πάντα σιγά σιγά.