Αποστολέας Θέμα: Kacha Koh Chang Resort..  (Αναγνώστηκε 3334 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kachakohchang

• Επισκέπτης
Kacha Koh Chang Resort..
« στις: Δεκεμβρίου 30, 2008, 00:27:55 πμ »
Με το παραπανω ξενοδοχειο βασικα δεν υπηρχε προβλημα. Πανω στη White sand beach, ωραια δωματια (bungalows),καλο πρωινο, αρκετα ακριβο(40 ευρω) αλλα......
Το πρωτο βραδυ μας δινουν το δωματιο, μπαινουμε και..αρχιζουν τα οργανα..
Η πρωτη κατσαριδα, γυρω στους 8 ποντους και πολυ εξυπνη..αφου ειδαμε κι αποειδαμε οτι χαιρι με την παντοφλα δεν γινεται καλουμε ενισχυσεις απο τη ρεσεψιον ο οποιος με μια εκπληκτικη κινηση τη μαγκωσε στη χουφτα του. Αυτο ηταν σκεφτηκαμε,,Ναι αμε, το αλλο με τον Τοτο το ξερετε?
Το επομενο βραδυ ανακαλυψαμε οτι το bungalows ηταν χτισμενο σε μια γιγαντιαια κατσαριδοφωλια.
Τη σκηνη απο το INDIANA JONES μεσα στο ναο τη θυμαστε? (χωρις υπερβολη)
Αδειασαμε 2 μπουκαλια τοπικο baykon αλλα προκοπη δεν ειδαμε.
Ενα βραδυ καθομαστε στη βεραντα αγναντευοντας και ψεκαζουμε προληπτικα. Ποιος ειδε το Βουδα και δεν τον φοβηθηκε, Χ Α Μ Ο Σ! Το νησι της κατσαριδας θα επρεπε να λεγεται και οχι το νησι του Ελεφαντα..Σιγουρα ομως θα ξαναπαμε..Αρρωστια λεμε.

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Kacha Koh Chang Resort..
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 07, 2009, 14:21:45 μμ »
Αυτό με τις...οκτάποντες κατσαρίδες, μεμονωμένες όμως, το έζησα κι εγώ σε ένα μπάγκαλόου στη Σαμούη, ένα βράδυ. Την είδα απέναντι στον κατάλευκο τοίχο και το χέρι μου έτρεξε στην κάμερα, να την προλάβω, τέτοιο θαύμα της φύσεως,όπως είχα φωτογραφίσει και ένα χαριτωμένο γκέκο το προηγούμενο βράδυ. Αλλά,  ώσπου να βάλω μπρός, η κεφαλοκατσαρίδα είχε ανέβει στο κρεββάτι, ανάμεσα στα πόδια μου!

Πήγα στη "ρεσεψιόν", το ανέφερα και ζήτησα να ψεκάσουν ( και να αφήσουν το ψεκαστήρι δίπλα στο κρεββάτι μου!) και ...πήγα μια βόλτα- να ηρεμήσω!

Αφήνετε ένα φως ανοικτό, και μην κλείνετε εντελώς τον κλιματισμό: φαίνεται ότι είναι εγκλιματισμένες να βγαίνουν όταν σταματάνε αυτά...

Αποσυνδεδεμένος Agnostos66

• *
  • Windows Server 2003 Windows Server 2003
  • Browser:
  • Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 04, 2009, 17:49:00 μμ »
Ευτυχως δηλαδή που ήταν γεμάτο και δεν πήγα σε αυτό.

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 04, 2009, 17:56:06 μμ »
Ακριβως, σωθηκες!