Αποστολέας Θέμα: Σας χαιρετίζω, σας παρουσιάζομαι, σας ερωτώ!  (Αναγνώστηκε 4385 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stavros hal

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Chrome 93.0.4577.82 Chrome 93.0.4577.82
Απ: Σας χαιρετίζω, σας παρουσιάζομαι, σας ερωτώ!
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2021, 12:59:33 μμ »
Kαλημέρα.
Μια εναλακτική, επειδή βλέπω οτι θες τόσο πολύ να φύγεις απο ελλάδα και να πας ταιλανδη, εναι
και η ED visa. Βρες μια σχολή και μαθε ταιλανδικά. Με κόστος 18 με 25 χιλιάσες μπάτ θα έχεις βίζα
για ένα χρόνο ( υπολόγισε 2.000 μπατ κάθε τρεις μήνες στο immigration office για την αναννέωση)
πάρε τον χρόνο σου να γνωρίσεις την κοπέλα και την ταιλάνδη και μετά μπορείς να προχωρήσεις στο
επόμενο, όποιο κι αν είναι αυτό, έχοντας την εμπειρία της παραμονής σου εκεί για αρκετο χρόνο.
Απλά πρίν πάρεις τοσο  μεγάλο ρίσκο με την κοπέλα γνωρισέ την καλά, πολύ καλά, στην καθημερινότητά της και μένει μόνο στην επιφάνεια αυτών που σου δείχνει ή σου λέει.

Υ.Γ. Αν δεν το κάνεις το βήμα δεν θα μάθεις ποτέ αν βγεί ή δε βγεί. Απλά κάνε μικρά και προσεκτικά βήματα πριν το μεγάλο άλμα.

Αυτό ήθελα να γράψω αλλά έφυγε η καλημέρα ξώφαλτση μόνη της.

Αποσυνδεδεμένος PanKai

• *
  • Browser:
  • Chrome 93.0.4577.63 Chrome 93.0.4577.63
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2021, 13:08:16 μμ »
Kαλημέρα.
Μια εναλακτική, επειδή βλέπω οτι θες τόσο πολύ να φύγεις απο ελλάδα και να πας ταιλανδη, εναι
και η ED visa. Βρες μια σχολή και μαθε ταιλανδικά. Με κόστος 18 με 25 χιλιάσες μπάτ θα έχεις βίζα
για ένα χρόνο ( υπολόγισε 2.000 μπατ κάθε τρεις μήνες στο immigration office για την αναννέωση)
πάρε τον χρόνο σου να γνωρίσεις την κοπέλα και την ταιλάνδη και μετά μπορείς να προχωρήσεις στο
επόμενο, όποιο κι αν είναι αυτό, έχοντας την εμπειρία της παραμονής σου εκεί για αρκετο χρόνο.
Απλά πρίν πάρεις τοσο  μεγάλο ρίσκο με την κοπέλα γνωρισέ την καλά, πολύ καλά, στην καθημερινότητά της και μένει μόνο στην επιφάνεια αυτών που σου δείχνει ή σου λέει.

Υ.Γ. Αν δεν το κάνεις το βήμα δεν θα μάθεις ποτέ αν βγεί ή δε βγεί. Απλά κάνε μικρά και προσεκτικά βήματα πριν το μεγάλο άλμα.

Φιλαράκι, σόρρυ, αλλά, πιο πριν, μόνο την "καλημέρα" σου μου εμφάνισε!!!
Κοίτα... να σου πω την αλήθεια, το είχα σκεφτεί κι αυτό το ενδεχόμενο! Φοιτητική Βίζα... Μάλιστα, για να είμαι ειλικρινής, πέρασε από το μυαλό μου και η εκμάθηση όχι ταϊλανδέζικης γλώσσας σε κάποιο φροντιστήριο, αλλά, η εκμάθηση Muay Thai σε κάποια σχολή!!! (για τέτοιο σημείο, μιλάμε!) :D
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που το έθιξες, μου το θύμησες και μου το επανάφερες στο προσκήνιο! Νά'σαι καλά!!!

Αποσυνδεδεμένος humsepyaar1

• **
  • Browser:
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2021, 18:49:17 μμ »
....και εγω σαν και σενα , μετα απο 8 μηνες διαδικτυακου ερωτα παντρευτηκα, με Φιλιππινεζα.
εμενα μου βγηκε καλη , στιγμη δεν το μετανοιωσα που την παντρευτηκα χωρις να την ξερω , αλλα ειχα μονο 3 εβδομαδες αδεια και με δανεικα κατεβηκα κατω στις Φιλιππινες.
Οι Φιλιππινεζες ομως λογω των Ισπανων και Αμερικανων που τους ειχαν φορτωθει για 450 χρονια εχουν αλλη κουλτουρα απο τις Ταυλανδεζες  - αμερικανακια ειναι ολοι οι Φιλιπινο - αλλα και λογω θρησκειας ειναι πιο συμβατες με μας.
καπου ειχα διαβασει για την ασυμβατοτητα μεταξυ Ταυλανδεζας και Ελληνα εδω στο φορουμ που το εχω ξεσκονισει απο το 2014.
Να ξερεις ομως πως οταν κατεβηκα το 2019 κατω στις Φιλιππινες και εμεινα ενα δεκαμηνο , επαθα την πλακα μου με τα πλασματα που κυκλοφορουσαν, και ζηλεψα εναν Ελληνα 75χρονο που τις αλλαζε σαν πουκαμισα !
Γι'αυτο σκεψου πριν καταληξεις , οι Ταυλανδεζες ειναι ωραιες αλλα και επικινδυνες μου ειπε ο Κωστα ο Κατσουλης , μονιμος κατοικος στην Μπανγκοκ !
οι δε Κινεζες ....φιλος που μιλαει Κινεζικα ,παντρεμενος τωρα με Φιλιππινογιαπωνεζα ,ειχε μια Κινεζα για 10 χρονια και την εστειλε στο τελος...
Μην τα δινεις ολα , πανε πρωτα ενα ταξιδι να ανοιξουν τα ματια σου και μετα αποφασισε ,
αυτη την στιγμη δεν εχεις τις απαιτουμενες γνωσεις και εμπειρια απο την Ταυλανδη ,για να παρεις τετοιες αποφασεις, μην εισαι βιαστικος.
Να σου πω μονο πως φιλος παντρεμενος με Φιλιππινεζα , μονιμος κατοικος Φιλιππινων , με την 4η φορα ,πριν ενα μηνα ,καταφερε να φτασει στο σπιτι του , λογω των απροβλεπτων εμποδιων που παρουσιαζοτανε λογω του covid.
Απο Κωνσταντινουπολη τον γυρισανε πισω , απο Αθηνα δεν τον αφησανε να πεταξει  και απο Σιγκαπουρη τον γυρισανε πισω την 3η φορα !
του βγηκε 6-7.000 αυτο το ταξιδι και περιμενει να παρει απο τις αεροπορικες καποια λεφτα πισω.
Απλας τωρα με το χρημα , αλλα μην το ξοδεψεις ματαια.... κανε πρωτα ενα ταξιδι σαν τουριστας....δες 2-3 εναλλακτικα μερη που θα σου αρεσαν να ζησεις περισσοτερο , μην ξεχνας πως εκει θα εισαι μονος χωρις κανεναν δικο σου και ισως κανεναν Ελληνα.

Αποσυνδεδεμένος PanKai

• *
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2021, 10:38:57 πμ »
Αααααχχχ...! (Βαθύς αναστεναγμός)
Νεώτερα:
Αυτοί που θέλαν το σπίτι, μάλλον είναι λαμόγια... Ευτυχώς, έχω γατόνι μεσίτη - είναι και νοικάρης μου, μιας και του νοικιάζω το χώρο που έχει το γραφείο του - και έψαξε και ρώτησε και έμαθε, πριν από μένα, για μένα. Μάλλον, τους διώξανε, άρον-άρον, από κει που μένανε, γι' αυτό και είχαν τέτοια κωλοπιλάλα για το σπίτι. (Θέλανε να εγκατασταθούνε ει δυνατόν χθες, μου ζητάγανε κλειδί για να αρχίζουνε να βάζουνε πράγματα μέσα, πριν ακόμα κάνουμε συμβόλαια, και ας έμενα κι εγώ (!!!), θέλανε να δώσουν cash τα λεφτά... μιλάμε, κάτι τέτοια "κουλά" μου λέγανε!).
Τί να πω... να το θεωρήσω "σημάδι"; Το μέλλον θα δείξει!
(Πάντως, μεταξύ μας, αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά την ED Visa... 11 μήνες ισχύει και κάποια φροντιστήρια (όχι όλα) σου παρέχουν και δυνατότητα ανανέωσης. Το είπα και στην κοπελιά και αύριο θα τηλεφωνήσει να μου πει τιμούλες και λεπτομέρειες. Πάντως, τώρα, λόγω καταστάσεων, δεν χορηγείται αμέσως. Θα πρέπει να φύγω από εδώ με την "μεγάλη" Τουριστική, από την Πρεσβεία και εκεί θα την μετατρέψω σε ED Visa. "Ούτως ή άλλως", σκέφτομαι, "άμα θέλω να μείνω εκεί, θα πρέπει να μάθω και την γλώσσα, αργά ή γρήγορα". Τί τώρα, τί μετά...
(Και φυσικά, ΔΕΝ χρειάζεται να πουλήσω το σπίτι για ένα χρόνο σπουδών - αυτό πού το βάζω;...)
Να ευχαριστήσω ΘΕΡΜΑ, όσα άτομα έσκυψαν από πάνω μου, με ενδιαφέρον και επικοινώνησαν μαζί μου με προσωπικό μήνυμα! Ειλικρινά, με συγκινήσατε!