Αποστολέας Θέμα: Krabi .... Αξίζει???  (Αναγνώστηκε 12707 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 12.0.742.112 Chrome 12.0.742.112
    • Audiolabs
Απ: Krabi .... Αξίζει???
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 12, 2011, 14:30:26 μμ »
Ταξιδιώτη και Σάκη ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας.
Δηλαδή απ'ότι καταλαβαίνω το μονοπάτι αυτό δεν μπορώ να το περάσω με το μηχανάκι, σωστά?? Το θέμα μου είναι που θα αφήνω το μηχανάκι το βράδυ.
Και εάν λόγω της πρόσβασης με τις βάρκες θα έχω περιορισμό στο θέμα ώρας γυρισμού την νύχτα. Μέχρι τι ώρα κάνουν δρομολόγια?
Την νύχτα δηλαδή είναι επικίνδυνη η διαδρομή από το μονοπάτι?

Μπορείς κανείς σας να μου πει εάν έχει εμπειρίες σχετικά με τα πιο πάνω ξενοδοχεία που ανέφερα?

Μηχανακι δεν πηγαινει απο το μονοπατι εχει μεγαλη κλιση-και πολλα σκαλια με τα ποδια μονο.Οσον αφορα Το μηχανακι δεν νομιζω να εχεις προβλημα να το αφησεις πριν.
Ο Σακης εχει καποιο δικαιο για την ωρα-δεν ειναι 10 λεπτα αλλα δεν το εκανα σε 45 σιγουρα. γυρω στο 20 λεπτο νομιζω.
Παντως θα σου προτεινα να επικοινωνησεις με το Centara και να τα ρωτησεις αυτα-θα γνωριζουν τα παντα φανταζομαι. :)

Αποσυνδεδεμένος cvmikonos

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 17:38:52 μμ »
καλησπερα στο forum..εχω παρει αρκετες πληροφοριες χαρην εσας!!θα παω πρωτη φορα Ταυλανδη Φεβρουαριο η Μαρτιο αρχες..γυρω στις 20 μερες.Δεν με ενδιαφερει η Μπανκονγκ.Αποφασισα να παω Κραμπι (Ao Nang beach) γιατι συνδιαζει ηρεμια,χαλαρωση,και διαφορες εκδρομες..Εχω ενα διλλημα..να εσπαγα τις μερες 10+10 και να πηγαινα και Κο Σαμουι?(Πουκετ δεν με ενδιαφερει λογω πολυκοσμιας) η με βαση το Κραμπι να πηγαινα 2-3 μερες στο Κο Σαμουι?Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας..

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 17:46:43 μμ »
το κραμπι για αυτο που ζητας αξιζει σιγουρα ομως 20 μερες ειναι πολλες και στην θεση σου θα πηγαινα να εβλεπα και κατι αλλο.10 μερες ειναι αρκετες για να δεις αρκετα πραγματα αν καθε μερα πας και μια εκδρομη.
λογω ανταμαν ποιο κοντα ειναι το πουκετ στο οποιο μπορεις να πας με πλοιο το σαμουι εινα απο την αλλη πλευρα και 2-3 μερες ειναι λιγο για να δεις το νησι που και αυτο εχει αρκετο κοσμο.βλεπεις πουκετ και σαμουι ειναι απο τους πιο τουριστικους προορισμους.
βεβαιως και μπορεις να πας ομως σαμουι αεροπορικως η οδικως και καλα θα κανεις να σπασεις τις μερες σου 8 κραμπι,8 σαμουι και 3-4 μαπνγκοκ ωστε στο τελος να κανεις τυχον ψωνια που θες αλλα και να εισαι κοντα στο αεροδρομιο μην τυχει κατι.

Αποσυνδεδεμένος jazzy-j

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 04, 2011, 09:19:31 πμ »
Εγω θα πηγαινα 10 μερες κραμπι 8 koh lipe και τις υπολοιπες bangkok καλα να περασεις