Φίλε Xzaar, δεν νομίζω να βαρεθείς. Το Πουκέτ έχει καμιά 35αριά παραλίες. Έχει παραπάνω ένα post με φώτο από άγνωστες παραλίες του Πουκέτ, οι οποίες είναι πράγματι υπέροχες. Άρα και καμιά 35αριά μέρες να πας, πάλι δεν θα βαρεθείς. Βάλε και μια εκδρομή Jmes bond island και μία Πι Πι και πας στις 37!!!!! Για Πι Πι θα σου έλεγα να μην κλείσεις με speedboat, γιατί και πολλά θα πληρώσεις και τίποτα δεν θα προλάβεις να δεις. Καλύτερα να κλείσεις Πατόνγκ - Πι Πι μετ' επιστροφής και να μείνεις ένα βράδυ εκεί (900 - 1000 μπατ σε φτηνά δωμάτια νορμάλ προδιαγραφών). Το κόστος θα είναι ίδιο με του speedboat. Εγώ θα πρότεινα να μείνεις δύο βράδια. Έχει καλή νυστερινή ζωή. Και μπορείς να κλείσεις και μία εκδρομή να κάνεις το γύρο και των δύο νησιών Πι Πι με 350 μπατ (θέλει ψάξιμο για να εντοπίσεις τη συγκεκριμένη εκδρομή, καθώς έχει πολλές, με κόστος μέχρι και 1500 μπατ, αν και κάνουν το ίδιο πράγμα!!!). Και αν δεις και βαριέσαι στο Πουκέτ, μπορείς να πεταχτείς και στο Κράμπι (Αο νανγκ), για 3 - 4 μέρες. Και να πας o Railay, την εκδρομή των 4 νησιών και την εκδρομή στο Koh Hong. Επίσης, μπορείς να κάνεις από εκεί τη μονοήμερη εκδεομή στα Πι Πι με speedboat μόνο με 800 μπαχτ και να έχει και πιο πολλές ώρες στη διάθεσή σου στα Πι Πι, γιατί το κράμπι είναι πιο κοντά από το Πουκέτ. Άρα νομίζω ότι σου έβγαλα πρόγραμμα για 45 μέρες και όχι για 15!!!!
Καλά να περάσεις!!!