Αποστολέας Θέμα: "Wine connection"..  (Αναγνώστηκε 2218 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kachakohchang

• Επισκέπτης
"Wine connection"..
« στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 15:28:23 μμ »
Eιναι το ονομα ενος καταστηματος, οινοθηκη ουσιαστικα, που υπαρχει μεσα στο Junkceylon του Phuket και ξεχωριζει απο ολα τα αλλα.

Ειχαμε παει για καφε ενα βραδυ που εβρεχε αρκουδες κι οπως καθομασταν εξω (στεγασμενος ο χωρος) προσεχω οτι μεσα εχει κρασια ωραια
τοποθετημενα απο ολο σχεδον τον κοσμο..Ιταλια, Γαλλια, Πορτογαλια, Καλιφορνια, Χιλη, Νοτ.Αφρικη, Νεα Ζηλανδια και μερικες αλλες.

Ο manager ηταν ενας κλασσικος Εγγλεζος οπως αποδειχτηκε αργοτερα, γυρω στα 50 ο οποιος ηταν συνεχως ορθιος κι εδινε εντολες
στο προσωπικο ενω συνομιλουσε και με τους πελατες.

Καποια στιγμη ερχεται και σε μας, ρωταει απο που ειμαστε, αν μας αρεσει το μαγαζι, το service και διαφορα αλλα.
Το καταστημα ηταν μερος μιας αλυσιδας που ειχε 27 καταστηματα μονο στην Ασια.

Τον ρωταω λοιπον..αν υπαρχει καποιος λογος που ΔΕΝ εχει Ελληνικα κρασια..

Μου απανταει με το κλασσικο βρεττανικο φλεγμα οτι πρωτη φορα ακουει οτι η Ελλαδα..βγαζει κρασι..!
Του απανταω  χαμογελωντας αν μιλαει σοβαρα..

"Αbsolutely my friend" μου απανταει με ενα ελαφρο μειδιαμα..
Του απανταει η Γωγω οτι στην Ελλαδα πολυς κοσμος βγαζει το δικο του κρασι εδω και παρα πολλα χρονια, μεταξυ αυτων κι ο πατερας της.

Απανταει οτι πολλοι μπαμπαδες σε ολο τον κοσμο εχουν διαφορα χομπυ..(!)

Τον ρωταω αν γνωριζει τον Ιουλιο Καισαρα..απορημενα μου απανταει.."yes off course"..

Toν πληροφορω οτι περι το 55 π.χ. οταν οι αηττητες Ρωμαικες λεγεωνες κατεκτησαν τη σημερινη πατριδα του δια υγειινου περιπατου

(.."by healthy walk..") o Καισαρας γιορτασε την κατακτηση της χωρας στις οχθες του σημερινου Ταμεση προσκαλωντας στη σκηνη του

τους Στρατηγους του πινοντας ολοι μαζι ελληνικο κοκκινο κρασι του οποιου ηταν φανατικος θαυμαστης και κουβαλουσε παντα μαζι του

σε ειδικους ασκους.

Το κρασι προερχοταν απο τους αυτοκρατορικους αμπελωνες καποιου ελληνικου νησιου (αναφερομουν στη Λημνο).

Τελος τον πληροφορησα οτι οι Ελληνες παρηγαγαν και εξηγαγαν το κρασι περι τα 2000 χρονια πριν τη γεννηση του Καισαρα

σε ολοκληρο τον τοτε πολιτισμενο κοσμο, δηλαδη την Μεσογειο.

"Oh really?" μου απανταει..

"Absolutely my friend"..!

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 17:08:09 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος tas67

• Φύλο: Άντρας
  • life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2
Απ: "Wine connection"..
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 16:36:05 μμ »

Αγαπητέ μας ParaTHAIse ,

νομίζω ότι θα ήταν πολύ πιο καλό και πιο πρακτικό ,

να άνοιγες ένα θέμα στις προσωπικές εμπειρίες με θέμα π.χ. "το φετινό μας ταξίδι 2009" ,

και εκεί μέσα να έβαζες συγκεντρωμένες πληροφορίες και ρεπορτάζ ,

απ΄το να είναι σκόρπια εδώ κι΄εκεί , όπως κάνουν και άλλοι .

φιλικά ...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 17:58:23 μμ από tas67 »