Αποστολέας Θέμα: 6η συναντηση στο σινικο τοιχος μαρουσι  (Αναγνώστηκε 43672 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5.8 Mac OS X 10.5.8
  • Browser:
  • Safari 4.0.3 Safari 4.0.3
Απ: 6η συναντηση στο σινικο τοιχος μαρουσι
« Απάντηση #135 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 18:46:20 μμ »
Στην επομενη συναντηση προτεινω να βαλουμε τα τραπεζια σε στυλ γαμπριατικου τραπεζιου ;D ετσι ωστε να γνωριστουμε ακομη καλυτερα και να ανταλαξουμε περισσοτερες πληροφοριες  ;)-     Ολα ηταν ομορφα κ μπραβο σε οσους ασχοληθηκαν για την βραδυα αυτη-   

καθολου κακη ιδεα...θα εχω καλυτερη προσβαση σε ολα τα φαγητα!!
και θα βαλουμε μπροστα απ το πιατο μας ταμπελακι με το ονομα μας ..ε?
θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους του forum για 2 λόγους:

1.  Γιατί δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σας στο τραπέζι, ενώ είχα δηλώσει συμμετοχή, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένεια μου και
2. που δεν κατάφερα έστω και καθυστερημένα να επικοινωνήσω στο κινητό που είχε δοθεί, για να δηλώσω την απουσία μου.

Πραγματικά δεν έχω μάθει να λειτουργώ κατά αυτον τον τρόπο, αν και δεν έχουμε γνωριστεί για να έχετε προσωπική άποψη, και λυπάμαι που αυτό συνέβη στην πρώτη προσπάθεια της γνωριμίας μας.

Επειδή γνωρίζω και παρακολουθούσα όλη την προσπάθεια για την οργάνωση της συγκέντρωσης, το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω είναι, εάν είχα υπολογιστεί στο τραπέζι, να πληρώσω το ποσό που μου αναλογεί γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να επιβαρύνει κάποιον από εσάς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση σας και πάλι συγνώμη απο όλους. Ελπίζω κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να συναντηθώ με αρκετούς εάν όχι με όλους.

Μακαρι τωρα να ειναι ολα καλα , συναντηση θα γινει παλι θα βρεις την ευκαιρια να ερθεις. Μη νιωθεις ασχημα για κατι..  :)

Αποσυνδεδεμένος V-RON

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 3.0.195.27 Chrome 3.0.195.27
« Απάντηση #136 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 18:56:18 μμ »
ευχαριστώ ladybirdsstar είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #137 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 19:22:57 μμ »
λοιπον καλησπερα καταρχας να αναφερω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με οσα παιδια ειπαν οτι θα ερθουν και τελικα δεν τα καταφεραν.
v-ron μην σε απασχολει τιποτα κανεναν δεν κρινουμε απο μια συναντηση,πιστευω να ειναι ολα καλα η υγεια πανω απο ολα και μετα ολα τα αλλα σιγουρα θα γινουν και αλλες συναντησεις και θα μπορεσετε να ερθετε ολοι.
οσο για το μελος στελκον οσοι ειναι μελη του συλλογου και βλεπουν την ειδικη περιοχη στο φορουμ μπορουν να πανε εκει και να βαλουν την φωτο τους .
http://www.thai.gr/forum/index.php?board=112.0

Αποσυνδεδεμένος V-RON

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 3.0.195.27 Chrome 3.0.195.27
« Απάντηση #138 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 13:18:42 μμ »
ευχαριστώ lostromos!!!