Επιτέλους αποφάσισα και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στο φόρουμ που έχω πάρει τόσες πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για την χώρα που αγαπάμε.
Είμουν στην Pattaya τον περασμένο Φεβρουάριο και έμενα σε ένα ξενοδοχείο που μου άρεσε πάρα πολύ και το προτείνω σε όσους θέλουν κάτι καλό και φθηνό.
Πρόκειται για το [Navin Mansion 2]
http://www.thepattayacity.com/navinmansion και είναι δίπλα στο Carrefour.
Είναι καινούργιο ξενοδοχείο με μεγάλα και άνετα δωμάτια, πολύ καθαρό, με ευγενικούς και εξυπηρετικούς υπαλλήλους.
Η τιμή του είναι 600 bath μέχρι και τον τρίτο όροφο και από τον τέταρτο και πάνω 800 bath.
Αυτό που μου άρεσε ποιό πολύ είναι ότι έχει safe box μέσα στο δωμάτιο και ότι είναι δίπλα στο Carrefour που βρίσκεις τα πάντα και φθηνά και περνάς ευχάριστα την ώρα σου.
Επίσης δίπλα στο [Navin Mansion 1, που και αυτό είναι καλό αλά παλαιότερο και με μικρότερα δωμάτια] μπορείται να βρείτε μηχανάκι με 150 baht την ημέρα, καθαριστήριο ρούχων πολύ φθηνό που κάνουν πάρα πολύ καλή δουλιά και net cafe.
Επίσης έχει νυχτερινό φύλακα, άνετο parking για μηχανάκια και αυτοκίνητα και μπορείς να φέρεις δεύτερο άτομο χωρίς επιβάρυνση.